CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Upsik, ominęła mnie wieczorna grupa wsparcia i biesiada intelektualna;)
Ana1122 i Angie - jak macie osobowość chrystusową (że dla innych wszystko..) to pomyślcie w końcu o sobie! tak snobistycznie właśnie!
Myślę, że umówienie spotkania to dobry pomysł, wszystkie sobie zamówią czas wolny w pracy, hotel, dojazd, a potem okaże się, że żadna nie jedzie, bo w ciążę zaszła, hahahaha, możemy tak odczarować naszą niemoc płodnościową
mnie tak w nocy brzuch bolał, że myślałam, że zejdę, dopiero cholera 20dc...no nic, byle do środy, potem ogarniam temat dalej.....
życzę Wam pięknej, choć nieco mniej upalnej soboty!"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

-
Hej dziewczynki
u mnie kreska na tescie o wulacyjnym ciemnieje
mam zamiar z moim mężem dziś obiadek winko i podział ad na Nowym cosik
tylko jestem zaskoczona ze tak szybko ta owulacja;) ale w sumie w tym cyklu o dpuscilam mierzenie czytanie głupot itd. Moja obserwacja to sluz paski owu + monitoring . Miałam iść we czwartek ale idę we wtorek i zobaczę co się dzieje

-
Widze ze ty taka niespokojna dusza,musisz jakies zajęcia miec...nie wiem czy sie nie myle ale chyba zapisalas sie na jakies studia cos z filologià hiszpanską czy jakos tak,mylę sie??agnes87 wrote:Panam! Trzymam kciuki! A ja właśnie zapisałam się na kurs dietetyki klinicznej! Nie lubię się nudzić
Antoś IVF,Julisia natural

-
Kurcze, laski, nic z tego nie kumam. Dziś znów plamię. I o ile w czwartek przy pozytywnym teście owu to były na prawdę tylko drobinki krwi w śluzie płodnym to dzisiaj nadal ma to postać krwi zmieszanej ze śluzem ale jest jej sporo. Nie kumam o co chodzi. Może włączyć dupka? Może niedobór progesteronu? Ale wtedy byłoby brązowe plamienie.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy
-
A! No i wczoraj i dziś test owu negatywny - druga kreska wyraźna ale nieco słabsza od testowej.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy
-
Tak. Od października filologia hiszpańska a teraz dietetyka. Już tak mam że lubię ciągle coś robićJagna 75 wrote:Widze ze ty taka niespokojna dusza,musisz jakies zajęcia miec...nie wiem czy sie nie myle ale chyba zapisalas sie na jakies studia cos z filologià hiszpanską czy jakos tak,mylę sie??
a i czas wtedy szybko mija i człowiek nie skupia się tylko na staraniach
-
Help...od rana mam okropny ból stawu barkowego (lewa strona) maść przeciwbólowa z Ziaji i apap extra nie pomogły co mogę jeszcze zrobić?? Każdy ruch wywołuje ból szyją,ręką...na 18:00 muszę być sprawna...ktoś??? cos???Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04....
-
Wedmoczka wrote:Help...od rana mam okropny ból stawu barkowego (lewa strona) maść przeciwbólowa z Ziaji i apap extra nie pomogły co mogę jeszcze zrobić?? Każdy ruch wywołuje ból szyją,ręką...na 18:00 muszę być sprawna...ktoś??? cos???
Sis, pod gorąca wodę marsz, maść z Ziaji z diclofenakiem? bo jest dobra"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

-
Tak taka pomarańczowa Dicloziaja nic nie pomogłamamakejti wrote:Sis, pod gorąca wodę marsz, maść z Ziaji z diclofenakiem? bo jest dobra

boli jak 150 nawet łzy wyciska każdy ruch...
boje się że coś sobie uszkodziłam podczas snu... lubię spać na wyciągniętej ręce pod poduchą...nie wiem czy nie przeciążyłam go w jakiś sposób bo od rana taki ból
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 16:03
panan12 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....
-
Kurcze gdybyś była w krk to bym pomogła,zajmuje się takimi na codzień hihi,czy to ból po zrobieniu czegoś? ??Wedmoczka wrote:Help...od rana mam okropny ból stawu barkowego (lewa strona) maść przeciwbólowa z Ziaji i apap extra nie pomogły co mogę jeszcze zrobić?? Każdy ruch wywołuje ból szyją,ręką...na 18:00 muszę być sprawna...ktoś??? cos???
Trzeba by zbadać szyję i bark i zroznicowac skąd są dolegliwości,gdzie dokładnie jest ten ból i jaki ma.charakter?co z nocą? ?czy był ból w nocy? -
Dziewczyny a ja wogole to mogę tu być???? Znam.Was najlepiej z owu,ciężko mi się wbijać w nowe wątki i zawierać nowe znajomości bo Was znam najlepiej i fajnie mi z Wami
agnes87 lubi tę wiadomość
-
AniaStaraczka85 wrote:Kurcze gdybyś była w krk to bym pomogła,zajmuje się takimi na codzień hihi,czy to ból po zrobieniu czegoś? ??
Trzeba by zbadać szyję i bark i zroznicowac skąd są dolegliwości,gdzie dokładnie jest ten ból i jaki ma.charakter?co z nocą? ?czy był ból w nocy?
No nie w nocy nie bolało rano jak się obudziłam...ból najwiekszy jest w dotyku tam gdzie szyja przechodzi w ramię...jak próbuję ramię podnieść do góry straszliwy ból...M chciał wymasować to zwiłam się od bólu i poleciały lzy i juz nie dałam się dotknąćPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....
-
AniaStaraczka85 wrote:Rehabilitanta
wiem tylko że w weekend to nie ma szansy muszę jakoś dotrwać do poniedziałku a domowe sposoby są na to jakieś? ogrzewać czy raczej chłodzić?Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....
-
Kurcze przez owu ciężko doradzić bo jeśli nie szarpnelas tym barkiem ani go wcześniej systematycznie nie obciazalas to jest szansa ze po prostu spiął się mięsień kapturowy (ten co wskazujeaz) wtedy ciepło powinno pomóc bo zmniejsza napięcie,ale jeśli jest stan zapalny stawu barkowego lub ostry stan dyskografii szyjnej to raczej zimno bo ciepło stan zapalny zaostrzaWedmoczka wrote:wiem tylko że w weekend to nie ma szansy muszę jakoś dotrwać do poniedziałku a domowe sposoby są na to jakieś? ogrzewać czy raczej chłodzić?