CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Upsik, ominęła mnie wieczorna grupa wsparcia i biesiada intelektualna;)
Ana1122 i Angie - jak macie osobowość chrystusową (że dla innych wszystko..) to pomyślcie w końcu o sobie! tak snobistycznie właśnie!
Myślę, że umówienie spotkania to dobry pomysł, wszystkie sobie zamówią czas wolny w pracy, hotel, dojazd, a potem okaże się, że żadna nie jedzie, bo w ciążę zaszła, hahahaha, możemy tak odczarować naszą niemoc płodnościową
mnie tak w nocy brzuch bolał, że myślałam, że zejdę, dopiero cholera 20dc...no nic, byle do środy, potem ogarniam temat dalej.....
życzę Wam pięknej, choć nieco mniej upalnej soboty!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Hej dziewczynki
u mnie kreska na tescie o wulacyjnym ciemnieje
mam zamiar z moim mężem dziś obiadek winko i podział ad na Nowym cosik
tylko jestem zaskoczona ze tak szybko ta owulacja;) ale w sumie w tym cyklu o dpuscilam mierzenie czytanie głupot itd. Moja obserwacja to sluz paski owu + monitoring . Miałam iść we czwartek ale idę we wtorek i zobaczę co się dzieje
-
agnes87 wrote:Panam! Trzymam kciuki! A ja właśnie zapisałam się na kurs dietetyki klinicznej! Nie lubię się nudzićAntoś IVF,Julisia natural
-
Kurcze, laski, nic z tego nie kumam. Dziś znów plamię. I o ile w czwartek przy pozytywnym teście owu to były na prawdę tylko drobinki krwi w śluzie płodnym to dzisiaj nadal ma to postać krwi zmieszanej ze śluzem ale jest jej sporo. Nie kumam o co chodzi. Może włączyć dupka? Może niedobór progesteronu? Ale wtedy byłoby brązowe plamienie.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
A! No i wczoraj i dziś test owu negatywny - druga kreska wyraźna ale nieco słabsza od testowej.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Jagna 75 wrote:Widze ze ty taka niespokojna dusza,musisz jakies zajęcia miec...nie wiem czy sie nie myle ale chyba zapisalas sie na jakies studia cos z filologià hiszpanską czy jakos tak,mylę sie??
a i czas wtedy szybko mija i człowiek nie skupia się tylko na staraniach
-
Help...od rana mam okropny ból stawu barkowego (lewa strona) maść przeciwbólowa z Ziaji i apap extra nie pomogły co mogę jeszcze zrobić?? Każdy ruch wywołuje ból szyją,ręką...na 18:00 muszę być sprawna...ktoś??? cos???Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Help...od rana mam okropny ból stawu barkowego (lewa strona) maść przeciwbólowa z Ziaji i apap extra nie pomogły co mogę jeszcze zrobić?? Każdy ruch wywołuje ból szyją,ręką...na 18:00 muszę być sprawna...ktoś??? cos???
Sis, pod gorąca wodę marsz, maść z Ziaji z diclofenakiem? bo jest dobra"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Sis, pod gorąca wodę marsz, maść z Ziaji z diclofenakiem? bo jest dobra
boli jak 150 nawet łzy wyciska każdy ruch...
boje się że coś sobie uszkodziłam podczas snu... lubię spać na wyciągniętej ręce pod poduchą...nie wiem czy nie przeciążyłam go w jakiś sposób bo od rana taki bólWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 16:03
panan12 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Help...od rana mam okropny ból stawu barkowego (lewa strona) maść przeciwbólowa z Ziaji i apap extra nie pomogły co mogę jeszcze zrobić?? Każdy ruch wywołuje ból szyją,ręką...na 18:00 muszę być sprawna...ktoś??? cos???
Trzeba by zbadać szyję i bark i zroznicowac skąd są dolegliwości,gdzie dokładnie jest ten ból i jaki ma.charakter?co z nocą? ?czy był ból w nocy? -
Dziewczyny a ja wogole to mogę tu być???? Znam.Was najlepiej z owu,ciężko mi się wbijać w nowe wątki i zawierać nowe znajomości bo Was znam najlepiej i fajnie mi z Wami
agnes87 lubi tę wiadomość
-
AniaStaraczka85 wrote:Kurcze gdybyś była w krk to bym pomogła,zajmuje się takimi na codzień hihi,czy to ból po zrobieniu czegoś? ??
Trzeba by zbadać szyję i bark i zroznicowac skąd są dolegliwości,gdzie dokładnie jest ten ból i jaki ma.charakter?co z nocą? ?czy był ból w nocy?
No nie w nocy nie bolało rano jak się obudziłam...ból najwiekszy jest w dotyku tam gdzie szyja przechodzi w ramię...jak próbuję ramię podnieść do góry straszliwy ból...M chciał wymasować to zwiłam się od bólu i poleciały lzy i juz nie dałam się dotknąćPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
AniaStaraczka85 wrote:Rehabilitanta
wiem tylko że w weekend to nie ma szansy muszę jakoś dotrwać do poniedziałku a domowe sposoby są na to jakieś? ogrzewać czy raczej chłodzić?Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:wiem tylko że w weekend to nie ma szansy muszę jakoś dotrwać do poniedziałku a domowe sposoby są na to jakieś? ogrzewać czy raczej chłodzić?