CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuśka87 wrote:Persleyek a kiedy kolejna wizyta? Może sam peknie...dzialajcie dzialajcie. Dla samego odprezenia:D
Na to liczę, że pęknie... W tamtym cyklu mój gin był na urlopie i nie miałam monitoringu na potwierdzenie owulacji, ale robiłam progesteron w 8dpo i wskazywałoby że się odbyła. Więc liczę, że teraz też się namyśli!!
Jutro po 16 kolejny monitoring, zapewne ostatni. Już tak chwilę działamy, a tu jajo nam psikusa wywinęło29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Na to liczę, że pęknie... W tamtym cyklu mój gin był na urlopie i nie miałam monitoringu na potwierdzenie owulacji, ale robiłam progesteron w 8dpo i wskazywałoby że się odbyła. Więc liczę, że teraz też się namyśli!!
Jutro po 16 kolejny monitoring, zapewne ostatni. Już tak chwilę działamy, a tu jajo nam psikusa wywinęło
noi dobrze trzymam kciuki :*Parsleyek lubi tę wiadomość
-
U mnie @ w przedsionku, luz nie przyniósł też efektu.Ale nowy cykl i nowe plany. Zmiana lekarza na bardziej dostępnego, bo u tego co chodziłam nie szło się zarejestrować ostatnio, a wszystkie wiemy jak ważny jest monitoring przy stymulacji. Nie chcę się już denerwować. Może ten coś konstruktywnego wymyśli. Jak nie to klinika.
Jagna fajna jest Energylandia? Zastanawiam się nad wyjazdem. Co prawda mam około 300 km ale jak warto, to się poświęce.
Cookimonster spełnienia wszystkich marzeń!VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Parsleyek wrote:Na to liczę, że pęknie... W tamtym cyklu mój gin był na urlopie i nie miałam monitoringu na potwierdzenie owulacji, ale robiłam progesteron w 8dpo i wskazywałoby że się odbyła. Więc liczę, że teraz też się namyśli!!
Jutro po 16 kolejny monitoring, zapewne ostatni. Już tak chwilę działamy, a tu jajo nam psikusa wywinęło
ja idę dziś na monitoring bo śluz rozciągliwy piękny wilgotno niesamowicie to pewnie owu się zbliżaale dziwne bo mi mówił że nie było pęcherzyka....pochrzanione
-
cookiemonster wrote:O jaaaa, ależ pięknie :-* dziękuję Ci Jagienko
i oficjalnie dziś mam 31 latjeszcze raz Najlepszego!
Poza tym nieoficjslnie masz 18 lat reszta to doswiadczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 16:48
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamakejti wrote:A uderzam z impetem, dzisiaj zbieram moje wyniki (przeciez miałam w 3 cyklach od lutego ciążowe bety....) i lecę do genetyka na 18 (moje moce połączą się wtedy z Anią), immunolog na 30 sierpnia dopiero termin...ale spoko poczekam;)Antoś IVF,Julisia natural
-
Goja88 wrote:Wizyte mam dzisiaj o 18:20 ale mam strasznego stresa bo sobota niedziela bolał mnie brzuch... leżę i mam nadzieję że będzie dobrze...
Napięty tydzien mamy,sporo wizyt w tym tygodniu jest
-
Parsleyek wrote:Ja po kolejnym monitoringu, no i jak się okazało jeszcze przed następnym... Jajo 23,6mm się jeszcze nie zdecydowało!
Dziś/jutro albo będzie owulka albo nici z cyklu. Gin nie chciał jeszcze podawać zastrzyku, ewentualnie będę na to przygotowana w przyszłym. Test owulacyjny zrobiłam też po wizycie no i wyszły dwie grube krechy... Także chyba nie pozostaje nic innego jak jeszcze dziś podziałać
Miłego dnia!Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Jutro po 16 kolejny monitoring, zapewne ostatni. Już tak chwilę działamy, a tu jajo nam psikusa wywinęłoParsleyek lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:ja idę dziś na monitoring bo śluz rozciągliwy piękny wilgotno niesamowicie to pewnie owu się zbliża
ale dziwne bo mi mówił że nie było pęcherzyka....pochrzanione
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny osiwieje chyba,beta juz 98000.no nic dowiem się dziś juz chyba na 100 proc.co jest grane
Też jestem pewna ze dzisiaj będzie serduszko ❤03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Katka80 wrote:U mnie @ w przedsionku, luz nie przyniósł też efektu.Ale nowy cykl i nowe plany. Zmiana lekarza na bardziej dostępnego, bo u tego co chodziłam nie szło się zarejestrować ostatnio, a wszystkie wiemy jak ważny jest monitoring przy stymulacji. Nie chcę się już denerwować. Może ten coś konstruktywnego wymyśli. Jak nie to klinika.
Jagna fajna jest Energylandia? Zastanawiam się nad wyjazdem. Co prawda mam około 300 km ale jak warto, to się poświęce.
Cookimonster spełnienia wszystkich marzeń!
Teraz w sobote jest fajny koncert,w ramach biletu po godz.20ej mozna korzystac z parku rozrywki.Ja wole Aqua parki z mega zjezdzalniami,niestety w Polsce takich nie ma a Slowacja ujdzie w tłoku tylko znów pogoda musi byc i cieplo.Ogólnie polecam energy bo na codzien takiej zabawy nie ma,a warto poszalec od czasu do czasu w kazdym wieku.Antoś IVF,Julisia natural