CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:Brzuch boli jak cholera,a tu jeszcze w pracy 3h.Godzine temu wzielam tabletke na chwile ulzylo ale znowu zaczyna bolec.Tak mialam przy poronieniu i zaraz po nim ze dwie @ z takimi bólami.Az mi niedobrze z bólu.
Ptalam o cene wymiany wyswietlacza to powiedziano mi ponad 500zl,ocip...i chyba.Tyle kasy to wole dolozyc do nowego telefonu,za 4 miesiace moge wziac nowy a ten sprzedam jako uszkodzony.Qywa,wartosc uzywnego telefonu =wymiana wyswietlacza,parodia
Też to przerabialam dwa lata temuz tym, że powiedzieli mi wtedy cenę 800 zł za wymianę wyświetlacza do s5 (o ile dobrze pamietam model). Telefon miałam niecały tydzień i spadł mi na kafelki w łazience, czego efektem był uszkodzony wyświetlacz w taki sposób, że był cały czarny i cholerka nic się nie dało zrobić..
-
Jagna 75 wrote:Ha ha czasem msm takie mysli ze gdybym sie puscila z pierwszym lepszym na ulicy to zaraz bylaby wpadka a tak to cykl za cyklem i ciszaStarania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Ha ha czasem msm takie mysli ze gdybym sie puscila z pierwszym lepszym na ulicy to zaraz bylaby wpadka a tak to cykl za cyklem i cisza
A może my prowadzimy za zdrowy tryb życia i dlatego mamy problem z zajsciem w ciążę... właśnie widziałam w TV ciężarna z 4 promilami... i takiej się udało... -
Jagna 75 wrote:Brzuch boli jak cholera,a tu jeszcze w pracy 3h.Godzine temu wzielam tabletke na chwile ulzylo ale znowu zaczyna bolec.Tak mialam przy poronieniu i zaraz po nim ze dwie @ z takimi bólami.Az mi niedobrze z bólu.
Ptalam o cene wymiany wyswietlacza to powiedziano mi ponad 500zl,ocip...i chyba.Tyle kasy to wole dolozyc do nowego telefonu,za 4 miesiace moge wziac nowy a ten sprzedam jako uszkodzony.Qywa,wartosc uzywnego telefonu =wymiana wyswietlacza,parodia -
CzterolistnaKoniczyna wrote:Też to przerabialam dwa lata temu
z tym, że powiedzieli mi wtedy cenę 800 zł za wymianę wyświetlacza do s5 (o ile dobrze pamietam model). Telefon miałam niecały tydzień i spadł mi na kafelki w łazience, czego efektem był uszkodzony wyświetlacz w taki sposób, że był cały czarny i cholerka nic się nie dało zrobić..
Antoś IVF,Julisia natural
-
Olciaaa wrote:A może my prowadzimy za zdrowy tryb życia i dlatego mamy problem z zajsciem w ciążę... właśnie widziałam w TV ciężarna z 4 promilami... i takiej się udało...Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:Moj na szczescie dziala...niedlugo mam na abonament nowy wiec ten myslalam sprzedac a do nowego dolozyc.Cóz,nie oplaca mi sie dokladac do niego az tyle,sprzedam jako uszkodzony.Gorsze nieszczescia w zyciu.Tylko bede sluchac od meza i siostry ze im kazalsm szybki kupic zabezpieczające na telefony a sobie nie...
a po drugie to możemy przebić sobie piątkę bo u mnie mąż miał od zawsze jakiś pokrowiec na tel porządny bo ja mu zawsze gderalam żeby się wyposażył
i dzięki temu tel cały a ja zawsze taki pokrowiec z klapka albo całkiem bez. Jak rozwaliłam 3 wyświetlacz to dostałam taki pokrowiec z rantami. Wygląda strasznie ale przynajmniej tel cały
taka ze mnie agentka
-
Ania chyba zemdlała z wrażenia.
Heh możecie się śmiać, ale ja w szczęśliwym cyklu nie wylewałam za kołnierz.
Jagna zazwyczaj wymiana wyświetlacza jest bardzo droga i sie nie opłaca wymiana.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Katka80 wrote:Ania chyba zemdlała z wrażenia.
Jagna zazwyczaj wymiana wyświetlacza jest bardzo droga i sie nie opłaca wymiana. -
AniaStaraczka85 wrote:Nie,ja nie jadłam:) a jak się je robi?brzmi dziwnie choć ciekawie:)
1 banan,
4 jajka
Jogurt naturalny: 2 łyżki
Płatki owsiane: 3 łyżki
Bakalie: 5 łyżek (ja wrzucam drobno krojone morele suszone)
Miód: 5 łyżek (ja daję mniej, morele też trochę słodyczy wnoszą)
Kakao naturalne: 6 łyżek,
Cynamon: 2 łyżeczki
Proszek do pieczenia: 1 łyżeczka
Opcjonalnie przyprawa piernikowa
Ubić białka na pianę. W osobnej misce zmiksować fasolę z bananem. W drugiej misce połączyć żółtka, miód, kakao, proszek do pieczenia, przyprawy. Dodać jogut i płatki owsiane. Wymieszać. Na koniec delikatnie połaczyć składniki z ubitymi białkami. Ciasto przelać do foremki, piec 45 minut w temp. 180 stopni.
Ja zawsze robię z 1,5 lub 2 porcji. Smakuje jak normalne ciasto czekoladowe. Warto spróbować, żeby się przkonać. No i jak kiedyś zrobiłam na święta to oczywiście nikt nie zgadł z czego jest25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:1 puszka czerwonej fasoli,
1 banan,
4 jajka
Jogurt naturalny: 2 łyżki
Płatki owsiane: 3 łyżki
Bakalie: 5 łyżek (ja wrzucam drobno krojone morele suszone)
Miód: 5 łyżek (ja daję mniej, morele też trochę słodyczy wnoszą)
Kakao naturalne: 6 łyżek,
Cynamon: 2 łyżeczki
Proszek do pieczenia: 1 łyżeczka
Opcjonalnie przyprawa piernikowa
Ubić białka na pianę. W osobnej misce zmiksować fasolę z bananem. W drugiej misce połączyć żółtka, miód, kakao, proszek do pieczenia, przyprawy. Dodać jogut i płatki owsiane. Wymieszać. Na koniec delikatnie połaczyć składniki z ubitymi białkami. Ciasto przelać do foremki, piec 45 minut w temp. 180 stopni.
Ja zawsze robię z 1,5 lub 2 porcji. Smakuje jak normalne ciasto czekoladowe. Warto spróbować, żeby się przkonać. No i jak kiedyś zrobiłam na święta to oczywiście nikt nie zgadł z czego jest)) skoro smakuje jak cEkoladowe to tym bardziej!ja jak pierwszy raz zrobiłam marchewkowe to tez nikt nie mógł zrozumiec ze to z marchewki
-
Dawaj przepis na tą marchewkę, lubię takie wynalazki25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Katka80 wrote:Ania chyba zemdlała z wrażenia.
Jagna zazwyczaj wymiana wyświetlacza jest bardzo droga i sie nie opłaca wymiana.
Cóz,zaczynam odkladac na nowy telefon,do tego nie oplaca sie dokladac,sprzedam w tskim stanie jski jest i lepiej na nim wyjde.
Moj czytnik ebook bedzie musial poczekacAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyPanan błagam. Wyczytalas teraz na innym wątku, że dziewczyna będzie robić toksoplazme i też nagle Cię temat dotyczy?
Naprawdę znajdź dobrego lekarza, zapanuj nad swoimi cyklami i nie lecz sie na wszystko i nie bierz wszystkich leków, o których jakaś z dziewczyn wspomni. Sama sobie szkodzisz. Wiem jakie ciężkie są starania. Cierpliwości trochę, dobry lekarz i szybciej zajdziesz w ciążę niż jak będziesz się leczyć sama....