CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:Ja juz w domu,odpoczywam.
Z trzech zaplodnionych tylko dwa ladnie sie rozwinèly,podano dwie blastki i niestety zero mrozaczków.Niech zatem stanie sie co ma sie stac...bete mam zrobic za 10-11dni -
Ja się z kolei przypominam z moimi 150 tabletkami folika który też mi się nie przyda:) ktoś? Coś?
) tyle teraz nowo zaciażonych
)
-
Dziewczynki pomóżcie. W tamten poniedziałek miałam pozytywny test owulacyjny. Teraz od kilku dni boli mnie podbrzusze jak na okres, ale to jeszcze zbyt wczesnie, dodatkowo jakies klucia, burczenia ;( Martwie się. To mój pierwszy cykl z CLO. Możliwe że to przez ten lek? Miała tak.któraś? Martwie się, chyba pójdę do gina sprawdzić czy wszystko ok;( Ja należę do tych ludzi dl których szklanka zawsze jest do połowy pusta także możecie sobie wyobrazić co teraz przeżywam ;( rak, torbiele itp ;(
Aniołek [*]
Nasza Księżniczka [*]
Kocham Was moje Dzieciaczki całym sercem :* -
Break wrote:Dziewczynki pomóżcie. W tamten poniedziałek miałam pozytywny test owulacyjny. Teraz od kilku dni boli mnie podbrzusze jak na okres, ale to jeszcze zbyt wczesnie, dodatkowo jakies klucia, burczenia ;( Martwie się. To mój pierwszy cykl z CLO. Możliwe że to przez ten lek? Miała tak.któraś? Martwie się, chyba pójdę do gina sprawdzić czy wszystko ok;( Ja należę do tych ludzi dl których szklanka zawsze jest do połowy pusta także możecie sobie wyobrazić co teraz przeżywam ;( rak, torbiele itp ;(
-
Olciaaa wrote:Super Jagna
jak zobaczyłam zdjęcia, to naprawdę się wzruszyłam. Teraz mocno ściskam kciuki za WAS!!!!
U mnie dziś 7 dc, byłam u dr który miał mi w czw zrobić laparo, ale okazało się, że mu się grafik pochrzanił i powiedział, że może mi zrobić to dopiero w następnym cyklu. Więc musze czekać do ok 20 listopada
Powiedział mi za to jak wygląda ta operacja i jak mogę czuć się po. Najgorsze, że przez jego błąd ja muszę czekać.
Teraz się zastanawiam, czy iśc na monitoring cyklu, czy sobie darować. Z jednej strony kusi mnie, żeby sprawdzić co z tymi jajkami jak nie biorę clo.Antoś IVF,Julisia natural
-
ana1122 wrote:Jagna jakie piękne te twoje dzieciaki. super.
Trzymam kciuki teraz za pozytywną betę.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Ana a ty juz zaczelas stymulke?Jskie leki masz?Przez ostatni tydzien umknèlo mi wiele,niby czytalam wàtki ale mózg nie kodował.Ty krótkim protokołem..a którą metodà zaplodnienie?
-
Cześć Dziewczyny!witam Was Kochane w ten piękny ciepły dzien:) ja dla odmiany od kilku dni znów mam czasem ochotę na kawę, bo w pierwszym trymestrze zero,wogole nie miałam takiej potrzeby:))słodycze jak uwielbiałam przed ciążą tak uwielbiam dalej, z tą różnicą ze staram się nie jest za dużo czekolady, ale co tydzień piekę sobie jakieś babki,żeby było zdrowo a nie żeby ciągle kupne jadac:)
Pozdrawiam Was serdecznie:)agnes87 lubi tę wiadomość
-
Obiecałam sobie już dawno, że przestanę już robić nadzieje- jednak nie wytrzymałam w postanowieniu i znowu się łudzę, że może tym razem się udało.
Nie dają mi spokoju te bolące, jakby ważące tonę piersi.
Wcześniej miałam kilka razy (ale lekki-nie taki jak teraz) ból- ale to jak brałam duphaston.
W tym cyklu jadę bez wspomagaczy. Jednak to byłby dla mnie naprawdę ogromny cud jakby się udało, bo wg wykresu nie wstrzeliliśmy się w owulację.
Jedyne rozwiązanie jest takie, że ovufriend zaznaczył błędnie owulację, albo ja błędnie zinterpretowałam śluz. No bo jak przez 2 dni niepłodne plemniki by wytrzymały?
Jedna z was napisała, że może ten ból piersi jest związany z wysoką prolaktyną.
Tylko ja 3 miesiące temu miałam wysoką (i nic mnie wtedy nie bolały piersi), a po miesiącu powtórzyłam wyniki i prolaktyna spadła. No to teraz myślę, że nadal spada- bo ciągle stosuję tą samą dietę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 12:43
-
Agnes jednak się udało?
Sądząc po Twoim suwaczku?
Ja po wczorajszej wizycie, pęcherzyki 23 i 20mm pregnyl podany, dupka boliDziałamy i czekamy
Jaguś jak się masz dzień po transferze?Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Jezu Laski, ja mam betę 45,40.....nie wierzę....
cookiemonster, Asia87, agnes87, CzterolistnaKoniczyna, roma, Wedmoczka, moniaaa_1988, Justyna911, MonaLiza, Paulina_90, Kinga40, marzusiax, Amc lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."