CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
No to Sis podobnie jak ja, tylko u mnie hashimotowe leki a ostatnio mi serducho pika jak szalone, w czwartek do normalnie zeszłam w sklepie w stolicy, hehehe, dobrze że z koleżanką byłam, to mnie skłoniło do zrobienia badań...a tymczasem normalnie jakiś plemnik kamikadze wykonał zadanie..."nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"
-
mamakejti wrote:No to Sis podobnie jak ja, tylko u mnie hashimotowe leki a ostatnio mi serducho pika jak szalone, w czwartek do normalnie zeszłam w sklepie w stolicy, hehehe, dobrze że z koleżanką byłam, to mnie skłoniło do zrobienia badań...a tymczasem normalnie jakiś plemnik kamikadze wykonał zadanie...
Hehe bohater))u mnie to trzeba się ostro zabrać za to bo perspektywa marna za ok 2 lata mogę skończyć na stole operacyjnym i pilnować się...
chciałabym by u nas jakiś szalony znalazłPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Może to dobry znak dla mnie Sis
)
Nieważne jak ważne oby pozostał na najbliższe 9 miesięcy)
my z M też tylko suplementy i serducha
P.S dbaj teraz o siebie kochana :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 16:38
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
mamakejti wrote:Angie, ja po prostu nie wierzę....totalnie odpuszczony 3 cykl....wow, trzymaj za mnie kciuki, żeby ta cholerna beta rosła normalnie....
Oj te odpuszczone cykle najwięcej "owocow" przynosząmój "odpuszczony cykl" właśnie mi stopki w zebra wpycha
a w cyklu w którym się udało też nawet dokładnie nie wiem kiedy owulacja była.
Gratuluję i trzymam kciuki za piękny przyrost bety! ❤
Teraz czekamy na podwójną betę Jagny ❤mamakejti lubi tę wiadomość
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
mamakejti wrote:Angie, ja po prostu nie wierzę....totalnie odpuszczony 3 cykl....wow, trzymaj za mnie kciuki, żeby ta cholerna beta rosła normalnie....
Gratuluję Kochana!!!!mamakejti lubi tę wiadomość
-
mamakejti wrote:hmmmm, jak pisałam oprócz starań bzykających tylko suple przyjmowałam i małż też, także też zachodzę w głowę jakim cudem się to stało...
-
BitterSweetSymphony wrote:mamakejti i michasia-K dzięki za odpowiedzi. Pytam bo chciałabym wyhodować pękający pęcherzyk. Przy moim niskim AMH i tak będzie fajnie jak będą dwa. Może jeden z nich w końcu pęknie.
-
AniaStaraczka85 wrote:Ja też do tej pory zachodzew głowę jak zaszłam skoro ani leków ani monitoringu i nawet nie wiemy kiedy:))) tzn przypuszczamy po wieku ciąży.... alko mówiłam ze było sporo bo akurat urlop,jazda na rowerze i to hardcorowa no i odstawienia luteina bo chciałam małpe wywołać lekami:))) a tu ciąża, także doskonałe rozumiem Twoje łzy i zaskoczenie:)))trzymam kciuki za przyrost!!
-
syringe wrote:U mnie też było podobnie nie dość że cykl tasiemcowy to na nic nie zwracałam uwagi. Mogę tylko przypuszczać kiedy to się stało. U mnie też mega zaskoczenie. Jak zobaczyłam dwie kreski to skakalam pod sam sufit że szczęścia. Mamakejti teraz już będzie tylko dobrze
Po trzech latach starań to naprawdę trudne do uwierzenia.....dzięki za otuchę"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejt gratulacje
ja prawie dwa tyg temu zrobilam bete i była pozytywna też nie wierzyłam...robiłam chyba z cztery razy co dwa dni i rosla prawidłowo ale do tej pory bardzo się boje co będzie dalej, w czwartek pierwsza wizyta...Trzymam kciuki za ladny przyrost bety :*
Jagna piekne dzieciaczkitrzymm mocno kciuki za owocne testowanie, przydałaby się parka po tylu staraniach :*
Ja dalej boję się, że u mnie coś będzie nie tak nie umiem nad tym zapanować i ciągle nachodzą mnie złe myśli ;/mamakejti lubi tę wiadomość
-
Jagna! Gdzieś Ty jest?! Tutaj takie rzeczy się dzieją!
Rany, mamakejti nawet nie wiesz jak się cieszę. Wiecie jak jest - chciałabym żeby każda z Was zaszła jak najszybciej i każdy sukces cieszy, ale jak udaje się którejś weterance to dopiero serducho promieniejeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 19:18
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ja swój pierwszy post napisałam 19 marca 2015 roku czy 1.5 roku i 3 ciąże temu... Mój przypadek jest cieżki i tak po prawdzie wątpię że kiedyś mi się uda. Czuję, że lada chwila zostanę tu sama ze "starej" armii, bo wróżę Wam, kochane wojowniczki, rychły sukces. A wiecie, że co jak co ale wykrakać potrafię25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Dobra Laseczki, mam pytanie niemalże już ciążowe, do tych, które biorą metforminę, czy po pozytywnym teście odstawiłyście? mi chyba lekarz kazał odstawić, ale wariant ciąży był dla mnie tak nieprawdopodobny, że jakoś nie słuchałam zbyt dokładnie"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"