CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz w domu,odpoczywam.
Z trzech zaplodnionych tylko dwa ladnie sie rozwinèly,podano dwie blastki i niestety zero mrozaczków.Niech zatem stanie sie co ma sie stac...bete mam zrobic za 10-11dni
Angie 31, agnes87 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural

-
A tak wygladają 5cio dniowe dzieciaczki które sà juz ze mną

nick nieaktualny, Angie 31, mamakejti, Katka80, Monia85, cookiemonster, syringe, Biedronka7, Marti2015, agnes87, Kinga40, ana1122, Justyna911 lubią tę wiadomość

-
Jagna 75 wrote:A tak wygladają 5cio dniowe dzieciaczki które sà juz ze mną

Piękne perełki niech rosną malenstwa w mamusinym brzuszku☺ Jagienko trzymam mocno kciuki ❤
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Jagienko super:) teraz powinnaś napisać "witam Was w pierwszym dniu mojej ciazy "
))))
Piękne dzieciaczki:))) trzymam mocno kciuki!!! -
Hm,to juz piàty dzienAniaStaraczka85 wrote:Jagienko super:) teraz powinnaś napisać "witam Was w pierwszym dniu mojej ciazy "
))))
Piękne dzieciaczki:))) trzymam mocno kciuki!!!
to ze one byly 50km ode mnie nie znaczy ze pierwszych objawów ciązy nie mialam trzy dni temu czyli okropna ochota na sledzie,moglam zabic za nie a na drugi dzien znów sledzie mi tak dmierdzialy ze mèzowi kazalsm je wyrzucic hi hi
roma lubi tę wiadomość

-
Prawidłowy objawJagna 75 wrote:Hm,to juz piàty dzien
to ze one byly 50km ode mnie nie znaczy ze pierwszych objawów ciązy nie mialam trzy dni temu czyli okropna ochota na sledzie,moglam zabic za nie a na drugi dzien znów sledzie mi tak dmierdzialy ze mèzowi kazalsm je wyrzucic hi hi
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy
-
Idź idź. Mówiłam Ci ostatnio że mamy tutaj falę ciąż z cykli odpuszczonych
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy
-
Jaguś ale piękne te twoje dzieciaczki
jeden chłopczyk a druga dziewczynka
Strasznie mocno Ci kibicuje i wierze ze za pare dni już tu dwie piękne tluste krechy nam zaprezentujesz 
U mnie nadal cisza bo nie mogę się skontaktować z ta klinika i już mnie to złości bo kazali się umówić na usg a nie oddzwaniają. 7 listopada mamy pierwsza konsultacje wiec zobaczę co i jak będzie .
Będzie córeczka
-
nick nieaktualnySuper Jagna
jak zobaczyłam zdjęcia, to naprawdę się wzruszyłam. Teraz mocno ściskam kciuki za WAS!!!!
U mnie dziś 7 dc, byłam u dr który miał mi w czw zrobić laparo, ale okazało się, że mu się grafik pochrzanił i powiedział, że może mi zrobić to dopiero w następnym cyklu. Więc musze czekać do ok 20 listopada
Powiedział mi za to jak wygląda ta operacja i jak mogę czuć się po. Najgorsze, że przez jego błąd ja muszę czekać.
Teraz się zastanawiam, czy iśc na monitoring cyklu, czy sobie darować. Z jednej strony kusi mnie, żeby sprawdzić co z tymi jajkami jak nie biorę clo.
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja pierwszy cykl jestem ba CLO i za 4 dni mam monitoring jestem ciekawa czy coś pomoże
ale pojawiło sie plamienie u mnie to może być po CLO czy raczej nie??/. W tamtym roku po 3 cyklu z CLO udało mi się zajść w ciążę ale niestety poroniłam:-( ale wtedy żadnych plamień nie miałam.
-
po pierwszym nieudanym cyklu z dawką 2x1 CLO, następne miałam już 3x1.Tuuuuuucha wrote:teraz mam brac clo 3x1 od 5-9 dnia. Czy to nie za duza dawka? zazywala ktoras moze taka dawke?
Niestety u mnie to nie pomogło.
Tuuuuuucha lubi tę wiadomość