CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam moje drogie
Piszę do Was ze szpitalaw piątek 21.10.2016 o godz. 11:50 przyszła na świat moja córeczka Aleksandra. Jest śliczna, podobna bardzo do starszego brata. Urodziła się długa 53cm, z wagą 3290g
Życzę Wam, aby każda doświadczyła jak najszybciej takiego Cudu.
Jagienko za Ciebie szczególnie trzymam kciuki, oby w poniedziałek wszystko poszło zgodnie z planem :*ojejku, Parsleyek, moniaaa_1988, agnes87, roma, Angie 31, mamakejti, Wedmoczka, Paulina_90, ana1122, panan12, Misia 69, Kinga40, syringe, Justyna911 lubią tę wiadomość
-
Amc zdrówka dla maleństwa
Amc lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Amc wrote:Witam moje drogie
Piszę do Was ze szpitalaw piątek 21.10.2016 o godz. 11:50 przyszła na świat moja córeczka Aleksandra. Jest śliczna, podobna bardzo do starszego brata. Urodziła się długa 53cm, z wagą 3290g
Życzę Wam, aby każda doświadczyła jak najszybciej takiego Cudu.
Jagienko za Ciebie szczególnie trzymam kciuki, oby w poniedziałek wszystko poszło zgodnie z planem :*)) boże jak to szybko zlecialo,dopiero co pisałaś o becie i pozytywnym teście:)dużo zdrówka dla Was!
Amc lubi tę wiadomość
-
Amc bardzo sie ciesze,zdróweczka dla córci,dla was.Niech twój skarb spotyka w zyciu samych dobrych ludzi a słonce niech swieci w jej sercu w kazdym dniu zycia
Roma pracujcie,duza szansa na chłopca,trzymam mocno kciuki...jak dobrze pójdzie to nasze dzieci bedą tylko piec dni róznicyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 20:57
Amc lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Amc[B/] bardzo sie ciesze,zdróweczka dla córci,dla was.Niech twój skarb spotyka w zyciu samych dobrych ludzi a słonce niech swieci w jej sercu w kazdym dniu zycia
Roma pracujcie,duza szansa na chłopca,trzymam mocno kciuki...jak dobrze pójdzie to nasze dzieci bedą tylko piec dni róznicy
Jestem z Tobą jutro kochana, zaciskam kciuki i kibicuję Twoim maluchom. Uda się!25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualny
-
Amc serdecznie gratuluję
. Dużo zdrówka dla was.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 23:36
Amc lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
kochane w was jest siła której mi trzeba.Mam nadzieje ze z trójką jest wszystko ok,gdyby było cos zle to pewnie dzwoniliby.Zabieg ten zajmuje chwile,bede swiadoma kiedy moje dwa zarodki bedą podane do mojej macicy.Licze ze endometrium bedzie idealne..
Wszystko przed nami dziewczyny,to juz jutro i choc nie wpełni jestem tego swiadoma to robie to z myslą o moim tatku,musi sie udacAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagienko,
życzę Ci, żeby endometrium było cud miód, a trojaczki gotowe na przeprowadzkę! Tzn dwojaczki niech się pięknie zaadaptują w nowym mieszkanku na 9 mcy, a jeden/jedna niech czeka cierpliwie;) Po prostu wdychaj swoje szczęście pełnymi nozdrzami! Myślami łącz pokolenia, Twój Tata na bank zaciska kciuki na górze, tak jak cały wątek CLO dzisiaj!
Wiemy, że będziesz podekscytowana po transferze, ale jak znajdziesz chwilkę to daj nam znać jak poszło! Serdeczności!!!!!!!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Jagienko, jestem z Tobą myślami
Kciuki zaciśnięte!!
-
Jagienko trzymam mocno kciuki za twój dzisiejszy transfer
.
Dziewczynki miłego dnia ☺Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Jagna 75 wrote:kochane w was jest siła której mi trzeba.Mam nadzieje ze z trójką jest wszystko ok,gdyby było cos zle to pewnie dzwoniliby.Zabieg ten zajmuje chwile,bede swiadoma kiedy moje dwa zarodki bedą podane do mojej macicy.Licze ze endometrium bedzie idealne..
Wszystko przed nami dziewczyny,to juz jutro i choc nie wpełni jestem tego swiadoma to robie to z myslą o moim tatku,musi sie udac -
AniaStaraczka85 wrote:Jagienko a po transferze masz jakieś l4 czy odrazu do robótki?Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna, jak to nie mamy wpływu? Tyle kciuków, modlitw i myśli skierowanych w Waszą stronę
naprawdę baaardzo Ci życzę aby wszystko potoczyło się pięknie
Mam nadzieję, że niedługo będziesz tylko leżeć i pachnieć w oczekiwaniu na przyjście na świat swoich maluszków