CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cholera ;(
Okazało się że mam b.liczne drożdżaki w szyjce ;(
Czy ja zdążę się wyleczyć do 16 stycznia...
Zawsze coś nie tak!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 12:26
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
witam , mam pytanie bo Wy wiecie wszytsko
byłam na clo i miałam podany ovitrelle -wlasciwie od owulki boli mnie podbrzusze , lewy jajnik nie wiem czy tak jest po tym zastrzyku czy cos nie pękło i bolimiała ktoras cos podobnego ?
-
jatoszka wrote:witam , mam pytanie bo Wy wiecie wszytsko
byłam na clo i miałam podany ovitrelle -wlasciwie od owulki boli mnie podbrzusze , lewy jajnik nie wiem czy tak jest po tym zastrzyku czy cos nie pękło i bolimiała ktoras cos podobnego ?
To normalnenie ma się co przejmować
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
-
Lonia1990 wrote:Cholera ;(
Okazało się że mam b.liczne drożdżaki w szyjce ;(
Czy ja zdążę się wyleczyć do 16 stycznia...
Zawsze coś nie tak!
Właśnie po leczeniu dziś miałam nowa cytologie,zobaczmy co będzie choć po antybiotyku obawiam się ze znów coś będzie nie tak
-
AniaStaraczka85 wrote:Ja ostatnio miałam cytologie grupę 3 wiec liczne drożdżaki to przy tym pikuś, nie martw się.
Właśnie po leczeniu dziś miałam nowa cytologie,zobaczmy co będzie choć po antybiotyku obawiam się ze znów coś będzie nie tak
Dziś odbiorę wyniki, dowiem się jakie tam są bakterie/grzyby, w piątek dostanę receptę i ruszam z tym...
Wiedziałam, że znając moje szczęście to coś przed sonohsg jeszcze wyjdzieStarania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
-
AniaStaraczka85 wrote:Ja ostatnio miałam cytologie grupę 3 wiec liczne drożdżaki to przy tym pikuś, nie martw się.
Biedronka trzymam kciuki!!!VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Katka80 wrote:Ja też niestety trzecia grupa i drożdżaki, nie pozbędę się tego syfu nigdy chyba. Aniu jaki miałaś antybiotyk?
Biedronka trzymam kciuki!!!
Podmywalam sie nawet glęboko miedzy listkami,szybko swinstwo minęloKatka80 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna od jutra mam stopniowo zmniejszać dawkę duphastonu i luteiny. zacznę od luteiny bo już mi się kończy. Teraz biore 3×1 duph i 2×1 lutinus. Myślicie że coś może się wydarzyc np jakieś krwawienie jak odstawie 1 tabl luteiny a za tydzień np 1 tabl duph?
-
Ja juz tydzien temu zmniejszylam dupka ale lutke zostawił bez zmian,jednak trzy dni pózniej bylam u gin na nfz i zbadala mi szyjke i okazalo sie ze jest grzybek wiec lutke kazala odstawic a dupka wrócic tak jak bralam.Lutke bralam 2x2 i jak odstawilam to zaczal mnie brzuch bolec nawet magnez nie pomagal choc plamien zero.Zwiekszylam wiec dupka raz jeszcze i przestalo po trzech dniach.Teraz od trzech dni biore dupka mniej 3×1 i nic mi nie jest,zero bólu.Tak wiec mysle ze dobrze wlasnie zrobisz jesli stopniowo ujmiesz tabletki raz lutke raz dupka.Antoś IVF,Julisia natural
-
Katka80 wrote:Ja też niestety trzecia grupa i drożdżaki, nie pozbędę się tego syfu nigdy chyba. Aniu jaki miałaś antybiotyk?
Biedronka trzymam kciuki!!!
Powiem Ci ze ta 3 mnie przeraziła,miałam jakieś globulki specjalnie robione w aptece,dziś miałam kolejna cytologie, zobaczymy co tam wyszło... -
Jagna 75 wrote:Ja pare lat temu non stop drozdzyce mialam,wszystko pomagalo na chwile.Kupilam ziola z herbapolu Vagosan,parzylam i podmywalam sie nimi trzy razy dziennie,drozdzyca minęla i juz nie wrócila.Teraz dopiero w ciazy ale bezobjawowa po luteinie mi sie pojawila.Polecam te ziola bo naprawde pecilam kezance a ona i swojej córce i wszystkie wyleczylysmy sie z infekcji.
Podmywalam sie nawet glęboko miedzy listkami,szybko swinstwo minęlo -
nick nieaktualny
-
AniaStaraczka85 wrote:To jest właśnie powód dla którego bralam luteine podjezykowa,bo przy moich tendencjach do infekcji po luteinie miałam w każdym cyklu nowa...także wolałam przeboleć ta gorycz w buzi ale mieć spokójStarania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy