CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronka7 wrote:No właśnie nic nie miałam. Cykl jak każdy inny dokładnie w tym samym czasie zaczął mnie tak małpowo brzuch bolec i już nawet mojemu m powiedziałam ze chyba się nie udało bo mnie już brzuch boli. Jedynie co to ciagle bym spała ale to tez może być objaw nadchodzącej @
Kurde biedra dajesz czaDU, nie mogę żadnego linka otworzyć chyba oszaleje -
Biedronka7 wrote:Jagus jeśli miałabyś taka możliwość mi odsprzedać to ja ci nawet raz tyle zapłacę bo tu nie mam jak dostać. Nawet polski gin już nie przyjmujeAntoś IVF,Julisia natural
-
Biedronka7 wrote:No właśnie nic nie miałam. Cykl jak każdy inny dokładnie w tym samym czasie zaczął mnie tak małpowo brzuch bolec i już nawet mojemu m powiedziałam ze chyba się nie udało bo mnie już brzuch boli. Jedynie co to ciagle bym spała ale to tez może być objaw nadchodzącej @Antoś IVF,Julisia natural
-
Biedronka7 wrote:Jagus niestety nie jadę bo nie mam urlopu
ale Jagus ja najpierw wyślę ci pieniążki a jak przejdą to wtedy wyślesz .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 20:23
Antoś IVF,Julisia natural
-
Lonia1990 wrote:Biore 100mg rano i wieczor. Nie wiem kurcze do kiedy ja brac bo @ po odstawieniu luteiny przychodzila za 3-4 dni a w tym cyklu dopiero w 7 dniu. Jak tu teraz odstawic luteine w styczniu? Obliczylam ze wezme ja do 3 stycznia wiec minimum 6 stycznia dostane @ to bedzie1ok11dc na sono a jesli przyjdzie po 7 dniach to bedzie ok 7dc na sono. Moze taki dzien byc do sono?
Jak tu sie wstrzelic cholera... Lekarz ptzyjmuje tylko w poniedzialkiAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny