CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
cookiemonster wrote:Ooo, a powiedz mi jak biorę MagneB6 to już jest ta wit B6? czy osobno jeszcze?
A pytałaś może profesorcię o statystyki po biochemicznych?... i ogólnie o statystyki? wiem, wiem, nie ma większego kłamstwa niż statystyka, ale mnie to uspokaja mimo że mój gin twierdzi, że dopiero po 16tyg można odetchnąć.
Podczas ostatniej wizyty poprosiłam o sprawdzenie szyjki, stwierdził, że na tym etapie to musiałaby być ogromna niewydolność, ale rozumie moje obawy i spr i ponoć ok. I pytałam go o NIFTY i powiedział, że jeśli mamy kasę, to mamy zrobić i to już mój dawno postanowił, więc 30-go po prenatalnych chcemy zapisac się do gyncentrum na nifty, bo jest taniej niż w angelusie o 300zł. I też usłyszałam, że detektor tętna ma sens ok 28tyg, bo wcześniej mogę jedynie histerii się nabawić...
Hejka,zacznę od B6 ja mam takie 50 mg, więc dziennie 250 mg mi wychodzi, zerknij ile jest w Magne B6;)
Biochemiczne zdaniem profesorci mogą oznaczać kłopoty z chorobami genetycznymi związanymi z płcią,czyli, że np odrzucam chłopców
ale nie ma żadnych statystyk co do związku poronień z wcześniejszymi bc
ja już trzęsę portkami przed jutrzejszym usg,nastrój mam jak burza gradowa...."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Hejka,zacznę od B6 ja mam takie 50 mg, więc dziennie 250 mg mi wychodzi, zerknij ile jest w Magne B6;)
Biochemiczne zdaniem profesorci mogą oznaczać kłopoty z chorobami genetycznymi związanymi z płcią,czyli, że np odrzucam chłopców
ale nie ma żadnych statystyk co do związku poronień z wcześniejszymi bc
ja już trzęsę portkami przed jutrzejszym usg,nastrój mam jak burza gradowa....
i nie martw się:* trzymam mocno kciuki za jutro! -
cookiemonster wrote:Dziewczyny, jestem już po wizycie.
Wszystko ok - dziecko nadrobiło kolejne dwa dni i teraz już idealnie pokrywa się z terminem owulki.
Machało intensywnie rączkami i nóżkami - totalnie surrealistyczne doświadczenie dla mnie:) i wierciło się strasznie, wiec zdjęcie takie sobie.
Lekarz powiedział, że mam dalej brać urosept, wit C i jeszcze jeden suplement (furoxin?), a jak będę miała wyniki posiewu to mam zadzwonić. I że codzienne bóle brzucha, kłucia w pochwie i odbycie są jak najbardziej normalne...
cookiemonster lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Ja dzis 12dc i pregnyl podany
owulka zawsze byla kolo 16dc. Czy zaszkodze sobie gdy wezme luteine przez 13 dni by wydluzyc cykl?
Plan z dzis - jesli sie nie uda to w styczniu sonohsg, a w lutym dokładmy estrofem. No chyba ze sie teraz uda...Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
Dziewczyny zrobiłam test i jestem zła na siebie bo coś tam widać i nie wiem czy to moje urojenia czy to może jeszcze przegnał bo dopiero 12 dni minęło od jego podania ! Jestem zła na siebie ze się na ten test skusilam !!!! Wystawiłabym zdjęcie ale nie wiem jak
Będzie córeczka -
Biedronka7 wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/YDTj5Q7t4DcyfjHCkfSg4vcIM75k~YAntoś IVF,Julisia natural
-
Lonia1990 wrote:Ja dzis 12dc i pregnyl podany
owulka zawsze byla kolo 16dc. Czy zaszkodze sobie gdy wezme luteine przez 13 dni by wydluzyc cykl?
Plan z dzis - jesli sie nie uda to w styczniu sonohsg, a w lutym dokładmy estrofem. No chyba ze sie teraz uda...Antoś IVF,Julisia natural
-
Biedronka7 wrote:Jagus czyli widzisz to zdjęcie. Nie wiem co o tym myśleć boje się strasznie ze za dwa dni już nie będzie tej kreski tymbarskiej ze mam bóle tak jak zawsze na @
Tak,widac fotkeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 19:07
Antoś IVF,Julisia natural