CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zielona ruszaj na betę jak najszybciej!początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Zielona1911 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d618b1561611.jpg
Ruszaj na betę, ale ja po cichu Gratuluje
ALe rzeczy tu się dzieją po świętach, w końcu coś ruszyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 12:42
Zielona1911 lubi tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Zadzwonię do lekarza bo tu w Niemczech tak bet nie robią jak w pl ze idzie się do laboratorium a szkoda.
U lekarza powinni mi to zrobić.
A czemu taka słaba kreska 20dpo ? Może to nie ciąża a hormony ?
Zielona, hcg samo we krwi się nie wytwarza, musi coś być na rzeczy. niepokojące jest jednak, że dopiero teraz testy wychodzą pozytywne. leć do lekarza niech Cię zbada czy wszystko jest ok. tym bardziej, że @ się nie mogła zdecydować czy chce przyjść czy nie i trochę tam plamiłaś. trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
nick nieaktualnyMarlena88 wrote:Zielona, hcg samo we krwi się nie wytwarza, musi coś być na rzeczy. niepokojące jest jednak, że dopiero teraz testy wychodzą pozytywne. leć do lekarza niech Cię zbada czy wszystko jest ok. tym bardziej, że @ się nie mogła zdecydować czy chce przyjść czy nie i trochę tam plamiłaś. trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku.
Nawet jakby mi się owulacji przesunęła o te 3 dni to w takim razie w 12dc powinien wyjść pozytyw.
Bardzo się boje -
Zielona, to mi się coś pomyliło, trzymam kciuki tak czy inaczej.
mam takie pytanko, bo w sumie nie wiem o co kaman. od rana kłuje mnie prawy jajnik, może nie aż tak mocno, ale ciągle to odczuwam, a jest dopiero 5dc, ledwo co mi się okres skończył. mam nadzieję, że na ovu się nie szykuje za niedługo, bo sono mnie czeka. obecnie jestem w drugim cyklu po odstawieniu CLO.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 13:11
początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
Zielona, gratulacje!
Pędź na betę i koniecznie daj znać!
Dziewczyny, a ja tak z innej beczki. Pewnie wielu z Was nie spodoba się to co napiszę, ale trochę mnie przerażacie.
Polecacie acard - czy acard to nie jest lek? Czy nie powinien o jego stosowaniu zdecydować lekarz? Rozumiem, że wino, że migdały na endo, że ananas po owu - w końcu zmagamy się z różnymi przypadłościami i jedne mają wieksze, inne mniejsze doświadczenie - zawsze można sobie pomóc, służyć radą, ale chyba są granice.
Kasienka, masz w sobie tyle odwagi by sięgnąć po lek, który nie został skonsultowany z Twoim lekarzem, ale został polecony przez Dziewczyny z forum? Winszuję.
Przepraszam z góry, jeżeli kogoś urażę - nie jest to moim zamiarem, ale czasami naprawdę przeraża mnie lekkomyślność.Lonia1990, Zielona1911 lubią tę wiadomość
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
Marlena, ja w trakcie kolejnych stymulacji bóle odczuwałam coraz wcześniej - prawdę mówiąc trwały cały cykl. CLO jest ponoć lekiem działającym długofalowo, znaczy to, że nawet po odstawieniu ten miesiąc czy dwa może wspomagać jeszcze owulację. Może dlatego teraz odczuwasz bóle?IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
Klara Wysocka
Mam dokładnie takie same odczucia co do niektórych sytuacji na forum.Są polecane różnego rodzaju leki,dziewczyny borą też progesteron "tak jak uważają".Wiem natomiast,że acard nie jest wskazany w jakiś tam sytuacjach,nie wiem za bardzo w jakich bo nie biorę żadnych leków bez porozumienia z lekarzem .
Zielona no krecha jest jak byk.Podpowiem tylko,że te testy sa troche lipne dla co niektórych tzn ,że czasem pokazują słaba kreseczke wtedy kiedy beta wynosi juz bardzo duzo.Byc może w tym 15dpo lub 12dpo nie pokazało nic.Gdzies tu widziałam porównanie testów z allegro i innych i było widać rażącą róznice.Oby wszystko było ok !Gratulacje :)Acha co do bety to chyba sa tam prywatne laboratoria(polskie).Przynajmniej w UK tak było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 13:31
Klara Wysocka lubi tę wiadomość
-
mmarzycielkaa, Zielona1911 lubią tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Zielona1911 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje wszystkim!!! ja wczoraj zrobiłam test 12dpo - negatywny...
Zaczynam wątpić w całe to leczenie, wyniki w normie, owu była, przytulanie w odpowiednim czasie też, plemniczki zdrowe a efektu ciągle brak..Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
U mnie taka ale test robiony po południu
http://iv.pl/images/30472401313524840071_thumb.jpg
Beta z dzisiaj 14dpo - 127
Dwa dni temu było 42
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 15:03
D_basiula, Klara Wysocka, Parsleyek, Flowwer, Rucola, Kinga11, Eska, Mamma-mia lubią tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
D_basiula wrote:Gratulacje wszystkim!!! ja wczoraj zrobiłam test 12dpo - negatywny...
Zaczynam wątpić w całe to leczenie, wyniki w normie, owu była, przytulanie w odpowiednim czasie też, plemniczki zdrowe a efektu ciągle brak..
U mnie też są owulacje, cykle stymulowane, nasienie super, jajowody drożne. I też ciągle brak efektu. Rozumiem doskonale!mmarzycielkaa lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:U mnie też są owulacje, cykle stymulowane, nasienie super, jajowody drożne. I też ciągle brak efektu. Rozumiem doskonale!
D_basiula, Parsleyek, mam tak samo. już nie mam nawet za bardzo co badać bo wszystko w normie i mąż zdrowy i nadal nic i to już 3 lata. myślę, że jeszcze wiele tu się takich znajdzie dziewczyn.
jeszcze to sono może coś pokaże, ale jak będą drożne jajowody no to już nie wiem.
Basiulla, to ty jesteś dopiero drugi miesiąć na CLO, ja to brałam przez pół roku z przerwami i nadal nic. i leci drugi miesiąc po odstawieniu i spektakularnych efektów się nie spodziewam.Klara Wysocka lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
Raven wrote:U mnie taka ale test robiony po południu
http://iv.pl/images/30472401313524840071_thumb.jpg
Beta z dzisiaj 14dpo - 127
Dwa dni temu było 4234 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian