CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kobietki.
w 12dc bylam na monitoringu. gin stwierdzil cykl bezowulacyjny. Wczoraj wieczorem mialam bardzo dużo sluzu raczej płodnego. to 18dc. czy to mozliwe ze jednak owulacja wystapila. czytajac wpisy to owu zjawiala sie w bardzo skrajnych przypadkach. muszę chyba ustawić przypomnienei i mierzyć temperature. ale kurde ida do lekarza mysałam ze nie bede musiala robic taki rzeczy bo jestem pod dobra opieka i to on powinien sie tym zajac.
lece po termometr
dobrego dnia -
Kinga40 wrote:Witajcie dziewczynki. Do mnie @ po laparo zawitała wczoraj, 2 dni wcześniej niż zawsze, ale cieszę się bo mogę zacząć brać od dzisiaj clo i wznowić starania. 9dc idę na monitoring i zobaczymy co się tam wykluje. Miłego dnia wam życzę ☺
Kinga40 lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Selina wrote:Kinga świetne wieści
Czyli monitoring za tydzień?
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny, wczoraj byłam na wizycie i stał się cud!!!
Za wcześnie jest jeszcze na gratulacje bo to dopiero sam początek ok. 4 tydzień i lekarz nie może stwierdzić czy wszystko jest ok, ale jest maleńka fasoleczka
teraz mam zrobić podstawowe badania i przyjść z wynikami w przyszłym tygodniu!!!Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
nick nieaktualnySelina wrote:Frania pewnie że to możliwe. Już słyszałam tu o przypadkach gdzie lekarz mówił, że owu nie było a później się okazało, że jest ciąża
Ja no.mam późno owulację właśnie k.17-18dc
Oczywiscie wczorajbyło. Kurcze ja jestem zielona i tak w sumie slepo zaufalam lekarzowi i przestałam na cokolwiek zwracac uwagę. Dziewczyny pisałay ze troche pochopnne stwierdzenie o braku owulacji w 12dc przy 12mm pecherzyku.
wlasnie czytajac to forum ma w glowie NIE ZNASZ DNIA ANI GODZINY lekarz leki swoja droga ale caly czas trzeba probowac starac sie bo nigdy nic nie wiadomo.
-
D_basiula wrote:Witajcie dziewczyny, wczoraj byłam na wizycie i stał się cud!!!
Za wcześnie jest jeszcze na gratulacje bo to dopiero sam początek ok. 4 tydzień i lekarz nie może stwierdzić czy wszystko jest ok, ale jest maleńka fasoleczka
teraz mam zrobić podstawowe badania i przyjść z wynikami w przyszłym tygodniu!!!Aniołek 07.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybarbarah wrote:A może clo źle wpływać?
Dziewczyny mam pytanie: ladnie swieci sloneczko, w sam raz na opalanko. Myslicie, ze biorac clo mozna sie opalac? Na ulotnce jest napisane ze moze powodowac przebarwieniaJa bladzioch jestem i troche sie obawiam.
-
D_basiula wrote:Witajcie dziewczyny, wczoraj byłam na wizycie i stał się cud!!!
teraz mam zrobić podstawowe badania i przyjść z wynikami w przyszłym tygodniu!!!czyli miałas taki jakby mały okres? A bierzesz luteinę?
Jezu ufam Tobie -
Joannanml wrote:No nie wiem wlasnie, zawsze to jakies tabletki. Dlatego pytam?
Dziewczyny mam pytanie: ladnie swieci sloneczko, w sam raz na opalanko. Myslicie, ze biorac clo mozna sie opalac? Na ulotnce jest napisane ze moze powodowac przebarwieniaJa bladzioch jestem i troche sie obawiam.
Joannanml lubi tę wiadomość
Aniołek 07.2017 -
D_basiula trzymamy dalej kciuki.
Ja dziś załamka. Byłam u lekarki. Ten cykl mam już spisany na straty, pęcherzyk się wchłania chyba, bo jest mniejszy, owulacji nie było.
Następny cykl może być tak, że jej nie będzie, w zależności jak wypadnie mi miesiączka. I być może będzie przerwa.
Ale ogólnie teraz brałam od 3 dnia cyklu a następny stymulowany cykl mam brać od 5.
Dziewczyny jakie mogą być jeszcze powody braku owulacji? Może warto zrobić jakieś badania na własną rękę ;/ -
Paulas wrote:D_basiula trzymamy dalej kciuki.
Ja dziś załamka. Byłam u lekarki. Ten cykl mam już spisany na straty, pęcherzyk się wchłania chyba, bo jest mniejszy, owulacji nie było.
Następny cykl może być tak, że jej nie będzie, w zależności jak wypadnie mi miesiączka. I być może będzie przerwa.
Ale ogólnie teraz brałam od 3 dnia cyklu a następny stymulowany cykl mam brać od 5.
Dziewczyny jakie mogą być jeszcze powody braku owulacji? Może warto zrobić jakieś badania na własną rękę ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 09:13
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
ninkali wrote:Hej dziewczyny. jestem tu nowa i szukam wątku, może ktoś coś wie...
Pierwszy raz dostałam zastrzyk Ovitrell we 9,05, rano. Oczywiście starania byly. Tylko kiedy i czy coś się czuje jak ewentualnie dojdzie do tego zapłodnienia. Póki co nie czuję się inaczej. Nie wiem czy coś ma się zmienić poza tym że wszyscy piszą o fałszywych wynikach testów ciążowych. Dziś zrobiłam test i była lekka kreska, nawet mąż widział, to już 8 dpo i zastrzyku...
Kiedyś byłam w ciąży i czułam śluz tylko nie wiem w jakim czasie cyklu(zresztą było to poronienie też).
chyba mylisz zaplodnienie z zagniezdzeniem
Tak czy siak jednego i drugiego nie trzeba czuć.
8 dpo to za szybko na test ciążowy. Ovitrelle może jeszcze dawać pozytywny test ciązowy.