CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
No owu juz byla, pecherzyk pekl, nie chce zaprzepascic tej szansy, zwlaszacza ze 4cykle przed clo nie mialam owulacji, pozniej na clo nie bylo zadowalajacych pecherzykow i teraz taki piekny byl ze nie chce by cos poszlo nie tak
no a jak ciaklo zolte zaczyna sie dopiero tworzyc, to dupek mi na to nie wplynie? 2 lekarzy 2 opinie i nie wiem co robic...
-
Karolinaa wrote:No owu juz byla, pecherzyk pekl, nie chce zaprzepascic tej szansy, zwlaszacza ze 4cykle przed clo nie mialam owulacji, pozniej na clo nie bylo zadowalajacych pecherzykow i teraz taki piekny byl ze nie chce by cos poszlo nie tak
no a jak ciaklo zolte zaczyna sie dopiero tworzyc, to dupek mi na to nie wplynie? 2 lekarzy 2 opinie i nie wiem co robic...
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Karolinaa wrote:No podnosi sie sam z cialka zoltego, ale moze byc tak ze podniesie sie za malo i nie utrzyma sie ciaza... Wezme od niedzieli tego dupka, chyba ze mnie tknie intuicja jutro to wezme jutro
powodzenia
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dziewczyny, pomóżcie. Pisałam ze 2-3 dni temu ze czuje sie jak na @ dzisiaj jest 13 dc, jutro zastrzyk, a ja dzisiaj zwijam sie z bólu. Brzuch, plecy i tak jakby macica. Dodatkowo siusiam jak najęta.PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
PaniEr wrote:Dziewczyny, pomóżcie. Pisałam ze 2-3 dni temu ze czuje sie jak na @ dzisiaj jest 13 dc, jutro zastrzyk, a ja dzisiaj zwijam sie z bólu. Brzuch, plecy i tak jakby macica. Dodatkowo siusiam jak najęta.Cs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się!-->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
Pionerka wrote:może to na owulacje? A ciągnie cię jajnik?PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
W dodatku po oddaniu moczu mam na papierze jasna krew... odechciewa mi sie wszystkiego w takich sytuacjach.PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
Dla mnie to wygląda na owulacje serio może lepiej iść na monitoring przed zastrzykiemCs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Wracamy do walki !!!!
Pionerka wrote:Dla mnie to wygląda na owulacje serio może lepiej iść na monitoring przed zastrzykiemPCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
No wlasnie tez chciałam przez cały dzień, ale musze wytrzymać. I tak tych leków dużo biorę. Mam trzeci raz w życiu owulacje, wiec nie wiem jak to boli, ale widocznie niektóre czuja przez pare minut jakiś ból, a niektóre pare dni...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 19:55
PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
Bobisia wrote:Pani Er ja co miesiąc mam bolesne owulację . Nie mogę się nawet ruszać . Wiec może faktycznie to ten czas.Cs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Wracamy do walki !!!!
PaniEr też uważam, że te objawy u Ciebie to owulacja. Ja miewam bóle raz bardzo silne, innym razem ledwo je zauważam, nie każdy cykl jest taki sam. A co do plamień to zdarzało mi się nierzadko zobaczyć troszkę krwi w czasie owu. Ostatnio to chyba jakiś rok temu, ale było.
Najgorsze w tych bólach owulacyjnych jest to, że trzeba serduszkować, mimo że wtedy brak zupełny ochoty.
Także jeśli mimo bólu jesteś w stanie to działajcieJezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś
22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017