CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
PaniEr wrote:Jejku czuje sie jak na @, tak charakterystycznie boli brzuch, czy to normalne przed owulacja? Jakos tak dziwnie...
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
TymJanek popieram Twoją wypowiedź. Ja nie sądziłam ze az tak mozna się źle czuć w ciąży a to sam początek. Były dni w które balam sie sama isc pod prysznic bo balam sie ze upadne. Jak tylko wam sie uda oszczedzajcie sie jak najwięcej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 14:14
Jezu ufam Tobie -
RedRose wrote:TymJanek popieram Twoją wypowiedź. Ja nie sądziłam ze az tak mozna się źle czuć w ciąży a to sam początek. Były dni w które balam sie sama isc pod prysznic bo balam sie ze upadne. Jak tylko wam sie uda oszczedzajcie sie jak najwięcej..
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Wiedzialam juz ze jestem.. Objawy zaczely sie mniej wiecej tydzien po tescie pozytywnym. Wczesniej objawy bardziej jak na okres zanim zrobilam test. A potem mdłosci, ciągle słabo, sennosc na maksa, okropna wrażliwość na zapachy.. Wiadomo ze najwazniejsze ze się udało. Chce tylko napisac ze moze byc tak ze ciezko wam bedzie wstac z łóżka i zebyscie sie tym nie przejmowaly ze np nie macie sily posprzątać. Bo ja tak mialam zanim przetlumaczylam sobie ze nie to jest najwazniejsze teraz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 14:51
Jezu ufam Tobie -
nick nieaktualnyPaniEr ja to się dziwię że Cię stymulują bez zrobienia hsg najpierw, to naprawdę ryzykowne
Bobisia biel na teście 12dpo to akurat nic dziwnego. Beta może być ok.30 a na teście nic nie zobaczysz, często tak jest. Nie robisz bety dla potwierdzenia? Zazywalas dupka teraz? -
Sylv33 wrote:Ups, czemu stymulacja bez hsg jest ryzykowana? Ja w tym miesiącu biorę clo a hsg dopiero w kolejnym jeśli się nie uda.PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
Sylv33 wrote:Podejrzewam ze to wynika z tego ze hsg to badanie inwazyjne i nie robi się je od razu w ramach bazowej diagnostyki. Podpytam w Novum jutro bo idę na usg (9dc).PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
Ucielo mi posta.
Selina robiłam test aby potwierdzić ze mogę zażywać leki na goraczke I gardło
Brałam luteinę we wtorek wzielam ostatnia tabletkę. Po ilu dniach po odstawieniu powinnam dostać @?
Kurde zrobiłabym bete ale trudno mi jest wyjść z psem na spacer a co dopiero wybrać się na miasto[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jaka gratulacje!
Cudowna wiadomość
Jednak to CLO czasem faktycznie działa cuda
Mam nadzieję, że i u mnie po kolejnej dawce jednak coś urośnie. Chyba że za tydzień w 19 dc jednak coś będzie, mimo że wczoraj nie było dominującego
Czuję się jak ma owulację, jajniki kłują, prawy boli prawie cały czas. Endo miałam 10,12 mm! I mam dzikie smaki. Dzisiaj w zestawie kapusta kiszona, paprykarz, Crunchipsy paprykowe
Ale mnie wzięło... Do tego śluz mnie zalewa od kilku dni.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jeżeli macie FB to polecam wpisać w wyszukiwarce „to w środku”, w google tez można znaleźć. Jest to blog i artykuły o płodności itp. Polecam, generalnie nudzą mnie tego typu treści, a ta dziewczyna na prawdę pisze z sensem.PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą.