CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Marryy wrote:Dziewczyny minęło 4 godziny od zastrzyku a mnie tak kluje prawa strona ze nogi do góry nie mogę podnieść.
Marryy lubi tę wiadomość
PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
No wlasnie nic nie czuje.. No tak mnie troche nad spojeniem lonowym po lewej stronie kluje czasami ale poza tymnic a nic. Od 2cyklijak biore dupka i clo cycki mnie nie bola a cale zycie na @ bolaly jak diabli, a teraz nic... Korci mnie zeby test zrobic ale chyba za wczesnie jeszcze. A u Ciebie?
-
Jak bylam w ubieglym roku w ciazyto bolaly mnie piersi i sikalam czesto, teraz niby tez troche czesciej siusiam ale nie czuje zeby to byl znak. Martwie sie troche bo rezerwujemy urlop wlasnie na 2 tydzien maja i mam nadzieje ze bede mogla poleciec samolotem.
-
Karolinaa wrote:No wlasnie nic nie czuje.. No tak mnie troche nad spojeniem lonowym po lewej stronie kluje czasami ale poza tymnic a nic. Od 2cyklijak biore dupka i clo cycki mnie nie bola a cale zycie na @ bolaly jak diabli, a teraz nic... Korci mnie zeby test zrobic ale chyba za wczesnie jeszcze. A u Ciebie?
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Karolinaa wrote:Jak bylam w ubieglym roku w ciazyto bolaly mnie piersi i sikalam czesto, teraz niby tez troche czesciej siusiam ale nie czuje zeby to byl znak. Martwie sie troche bo rezerwujemy urlop wlasnie na 2 tydzien maja i mam nadzieje ze bede mogla poleciec samolotem.
Też mam rezerwację na drugi tydzień maja i nie wiem jak będzie. W sumie można czy nie można lecieć2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie
Inse w piątek, więc się cieszę, bo lubię piątki 13egoale do rzeczy... Mam ogólnie 3 pęcherzyki większe z czego jeden ponoć już ciut za duży bo 23mm, ale są też dwa po 18,5mm. Wszystko to niestety na 1 jajniku a na drugim dwa małe po 13, 15mm. Coś ten jeden śpi ostatnio o nawet 2 tabletki Lametty go nie ruszają
Dr wolałaby żeby pęcherzyki były z 2 jajników, no ale trudno
Dostałam też Neoparin do stosowania od dziś i mam też zwiększyć Bromka teraz. Oprócz tego w dniu IUI kroplówka z Intralipidem. W raaaaazie jak się nie uda (a się uda kurdelebele!), to w następnym cyklu przerwa na scratching a później w kolejnym modyfikacja leków stymulujących i intralipid w 3/5dc jakoś jeszcze
Cieszę się, że jest plandługo nad tym rozwazalysmy, ale myślę, że jest dobrze. Przynajmniej jestem dobrej myśli i wiary
naprawdę cieszę się jakbym już była w ciąży
Pionerka lubi tę wiadomość
-
Selina wrote:Ja już po wizycie
Inse w piątek, więc się cieszę, bo lubię piątki 13egoale do rzeczy... Mam ogólnie 3 pęcherzyki większe z czego jeden ponoć już ciut za duży bo 23mm, ale są też dwa po 18,5mm. Wszystko to niestety na 1 jajniku a na drugim dwa małe po 13, 15mm. Coś ten jeden śpi ostatnio o nawet 2 tabletki Lametty go nie ruszają
Dostałam też Neoparin do stosowania od dziś i mam też zwiększyć Bromka teraz. Oprócz tego w dniu IUI kroplówka z Intralipidem. W raaaaazie jak się nie uda (a się uda kurdelebele!), to w następnym cyklu przerwa na scratching a później w kolejnym modyfikacja leków stymulujących i intralipid w 3/5dc jakoś jeszcze
Cieszę się, że jest plandługo nad tym rozwazalysmy, ale myślę, że jest dobrze. Przynajmniej jestem dobrej myśli i wiary
Trzymam kciuki żeby wszystko było jak należySelina lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Dwa miesiące z clo i ovitrelle i wychodowałam piękną pięciocentymetrową torbiel krwotoczną. Także ten miesiąc pewnie też w plecy chociaż nie czuję się zupełnie okresowo. Nawet mię wiem czy z taką torbielą mogło się udać a nie chce czytać internetów i się niepotrzebnie stresować. Trzymam kciuki żeby się wam wszystkim tutaj udałourl=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece]
[/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
Hej dziewczyny:) jakos czuje sie związana z tym forum wiec postanowilam sie podzielic wiadomością. Dzis lekarz zdiagnozowal u mnie ciążę blizniaczą. W 7 tyg inny lekarz zapewnial mnie ze to ciaza pojedyncza na 100 dzis w 9tyg poszlam do ginekolog z lepszym sprzetem i ogolnie juz do takiej co chce zeby mnie prowadzila a ona do mnie ze to blizniaki. Szok straszny. Troche sie boje jak to będzie.. Powiedziala ze moglo dojsc do podwojnej owulacji tzn ze moglam zajsc nie koniecznie w ten sam dzien. Przypomne ze szczesliwy cykl byl z lamettą. Pozdrawiam was i trzymam kciuki!
Pionerka, alex0806, Selina lubią tę wiadomość
Jezu ufam Tobie -
Red Rose gratulacje! Pięknie
Ja się melduję z potwierdzoną owulacją, dziś 19 dc i jest ciałko żołte!A cykl wydawał się być straconym, bo na monitoringu w 12 dc nie było pęcherzyka dominującego, tylko kilka policystycznych
Endo mam 11 mm ponad. Czuję się cudownie dziewczyny, po raz pierwszy mam potwierdzoną owulację
Selina, elforia lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Selina wrote:Ja już po wizycie
Selina lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
RedRose wrote:Hej dziewczyny:) jakos czuje sie związana z tym forum wiec postanowilam sie podzielic wiadomością. Dzis lekarz zdiagnozowal u mnie ciążę blizniaczą. W 7 tyg inny lekarz zapewnial mnie ze to ciaza pojedyncza na 100 dzis w 9tyg poszlam do ginekolog z lepszym sprzetem i ogolnie juz do takiej co chce zeby mnie prowadzila a ona do mnie ze to blizniaki. Szok straszny. Troche sie boje jak to będzie.. Powiedziala ze moglo dojsc do podwojnej owulacji tzn ze moglam zajsc nie koniecznie w ten sam dzien. Przypomne ze szczesliwy cykl byl z lamettą. Pozdrawiam was i trzymam kciuki!
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
alex0806 wrote:Red Rose gratulacje! Pięknie
Ja się melduję z potwierdzoną owulacją, dziś 19 dc i jest ciałko żołte!A cykl wydawał się być straconym, bo na monitoringu w 12 dc nie było pęcherzyka dominującego, tylko kilka policystycznych
Endo mam 11 mm ponad. Czuję się cudownie dziewczyny, po raz pierwszy mam potwierdzoną owulację
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50