CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny beta z dzis 230. Plamie cały czas. Przed poprzednimi poronieniami tez plamilam, wiec nie nastawiam się. Przez te tragiczne dla mnie wydarzenia człowiek się nie potrafi cieszyć
Dibolek a jak Twoja beta?20.12.2018 - urodził się Tymuś! 3980g
22.05.2020 - urodził się Nikoś! 4270g
12.2016 - 8tc [*] zabieg
05.2017 - 9tc [*] zabieg
02.2018 - cb
po poronieniach problem z owulacją, plamienia od owulacji do@
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
V-Leiden ujemny
Kariotypy ok
Zespól antyfosfolipidowy ok -
Marryy wrote:Nie robiłam progesteronu. Myślisz że mogę teraz zrobić? Czułam jajniki w dzień zastrzyku i od wczoraj wieczora kluje mnie ale dziwnie bo po pierwsze po obu stronach chociaż bardziej po prawej i tam też był pęcherzyk. Zapisałam się na testowanie 25 czyli po 15 dniach ale chyba w piatek i sobotę zrobię dwa testy
nie wytrzymam.
Mam nadzieję że lutka nie będzie trzeba na początku gdyby się udało.
Dibolek czekamy na te wyniki i wizytę. Ściskam!ja właśnie kupiłam bobotest i czekam na piątek.
Marryy lubi tę wiadomość
PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
Karolinaa powtórz tego 20. Ja we wtorek tez brak II kreski, a w sobotę druga kreska słaba. Spokojnie. Wiem sama po sobie jak ciężko wytrzymać, ale ja bym powtórzyła test20.12.2018 - urodził się Tymuś! 3980g
12.2016 - 8tc [*] zabieg
05.2017 - 9tc [*] zabieg
02.2018 - cb
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
V-Leiden ujemny
Kariotypy ok
Karolinaa wrote:A ja sie nie doczekalam do 20 i zrobilam test dzisiaj i dupa dupa dupa...
byl piekny pecherzyk, serduszkowalam z mezem od pekniecia, ktore bylo potwierdzone monitem i dzien wczesniej i dzien pozniej tez i dupa, nie ma drugiej kreski
PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
Dibolek wrote:Mam wyniki
Beta 221,50 mlu/ml ( w piątek była 55,56)
Progesteron 42,380ng/ml
Co myślicie?PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
Dibolek wg mnie jest super. Po 72h powinien być przyrost o 114% Także u Ciebie jest nawet ponad! Super
plamisz jeszcze? Daj znak co powie lekarz
20.12.2018 - urodził się Tymuś! 3980g
12.2016 - 8tc [*] zabieg
05.2017 - 9tc [*] zabieg
02.2018 - cb
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
V-Leiden ujemny
Kariotypy ok
Dibolek wrote:Mam wyniki
Beta 221,50 mlu/ml ( w piątek była 55,56)
Progesteron 42,380ng/ml
Co myślicie?
Nie znam się jeszcze za bardzo na tych przyrostach ale skoro dziewczyny mówią że jest ok to napewno jest. Odłóż stres na bok. U lekarza się upewnisz za godzinkę i napewno się uspokoisz. Głowa do góry
A czy ja po zastrzyku ten 7-9 dzień mogę zrobić proga żeby sprawdzić czy jest ok? Czy zastrzyk zaburza to w jakiś sposób?2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
nick nieaktualny
-
Maryy wg mnie zastrzyk nie zaburza progesteronu. Pewna jednak na 100% nie jestem.
Dibolek wszystkie czekamyDibolek lubi tę wiadomość
20.12.2018 - urodził się Tymuś! 3980g
12.2016 - 8tc [*] zabieg
05.2017 - 9tc [*] zabieg
02.2018 - cb
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
V-Leiden ujemny
Kariotypy ok
Ja po wizycie, Lekarz nie zrobil mi USG bo powiedzial ze nic nie zobaczy i z racji tego ze nie bedzie mnie ok czwartku przez tydzien to mam przyjsc w ta srode na USG, moze bedzie widac. Plamieniem mam sie nie przejmowac. Powiedzialam ze bralam duphaston troche sie zdenerwowal ze na wlasna reke bo mowi ze nie mozna "leczyc" czegos co nie sie sie czym jest. Tzn ze moge byc na w ciazy pozamacicznej albo nieprawidlowo rozwijajacej sie a sama biore duphaston i ja podtrzymuje. No ale skoro juz wzielam to mam brac. A i powiedzial ze mam nie latac co chwile na badania ,najwazniejszy jest spokoj. Na tarczyce nic nie przepisal mowi ze miesci sie w normie, Ale jak zobaczy USG to mowi ze lekko zbijemy. Pozostaje czekac do srody. Sciskam
JaKa lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek wrote:Ja po wizycie, Lekarz nie zrobil mi USG bo powiedzial ze nic nie zobaczy i z racji tego ze nie bedzie mnie ok czwartku przez tydzien to mam przyjsc w ta srode na USG, moze bedzie widac. Plamieniem mam sie nie przejmowac. Powiedzialam ze bralam duphaston troche sie zdenerwowal ze na wlasna reke bo mowi ze nie mozna "leczyc" czegos co nie sie sie czym jest. Tzn ze moge byc na w ciazy pozamacicznej albo nieprawidlowo rozwijajacej sie a sama biore duphaston i ja podtrzymuje. No ale skoro juz wzielam to mam brac. A i powiedzial ze mam nie latac co chwile na badania ,najwazniejszy jest spokoj. Na tarczyce nic nie przepisal mowi ze miesci sie w normie, Ale jak zobaczy USG to mowi ze lekko zbijemy. Pozostaje czekac do srody. Sciskam
Tule mocno! Wszystko będzie ok. Trzymaj się jesteśmy z Tobą.Dibolek lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Witam was serdecznie. Odkąd zaczęłam leczyć się w kierunku niepłodności czytałam wasze forum i postanowiłam napisać... W grupie raźniej... Ostatnia miesiączke miałam 30marca-1kwietnia cykle mam 28 dyniowe... od 3-7 dc brałam clo, w 14 dc zastrzyk ovitrelle. Na USG było widać dwa podobnej wielkości pęcherzyki... Mam do was pytanie kiedy mogę najwcześniej zrobić betę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 06:54
-
Martus447 wrote:Witam was serdecznie. Odkąd zaczęłam leczyć się w kierunku niepłodności czytałam wasze forum i postanowiłam napisać... W grupie raźniej... Ostatnia miesiączke miałam 30marca-1kwietnia cykle mam 28 dyniowe... od 3-7 dc brałam clo, w 14 dc zastrzyk ovitrelle. Na USG było widać dwa podobnej wielkości pęcherzyki... Mam do was pytanie kiedy mogę najwcześniej zrobić betę?PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą.