CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:Ale super uwielbiam morze!!! Dziewczyny lewy jajnik mnie tak boli że zdechne. Lekarka zabroniła nam do 11 ❤ ale nie wytrzymalismy.
boje się ze za późno będzie na zastrzyk albo ze nic nie urosł więcej....;( ciagle o Tym myśle ;((
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
panipuchatkowa wrote:Ale super uwielbiam morze!!! Dziewczyny lewy jajnik mnie tak boli że zdechne. Lekarka zabroniła nam do 11 ❤ ale nie wytrzymalismy.
Właśnie jak zabronione to najbardziej kusi,
Lekarz kiedyś mi powiedział, że jak boli to znaczy ze pracuje, u mnie to się sprawdza. Ale jakoś boję się tego CLO. Niby już brałam kiedyś ale normalnie mam cykora
-
Patrycja201501 wrote:Oj tam oj tam raz nie zawsze ;p jajnik pracuje- u mnie dziwne uczucie , takiej jakby pełności w brzuchu- matko boje się ze będę miała znów torbiel, w zeszłym roku z tym diabelstwem męczyłam się miesiąc w miesiąc największy miał ponad 10cm
boje się ze za późno będzie na zastrzyk albo ze nic nie urosł więcej....;( ciagle o Tym myśle ;((
Spokojnie Kochanateraz na pewno będzie inaczej
pęcherzyk pęknie w odpowiednim momencie
-
Hej mnie po wczorajszym zastrzyku dupa boli ... owu jeszcze nie bylo ehh teraz sie martiwe czy te moje pecherzyki 25 i 26mm z wczoraj nie byly za duze...? nie wiem.. niby lekarz mowil,ze idealne.. ale czytalam,ze dziewczyny jak maja ok 20mm to juz zastrzyk dostaja
-
MaBi wrote:Spokojnie Kochana
teraz na pewno będzie inaczej
pęcherzyk pęknie w odpowiednim momencie
czekam jak na szpilkach na jutro ❤️ Kochane słonecznego dnia! U nas dziś gorąco, od rana byłam na spacerze z psem i zmęczyłam się jak niewiem...
brzuch jakiś pełen, nie mogłam wczoraj zasnąć, zawsze jadam kolacje około 19tej i później już radek nic albo drobna przekąskę. Wczoraj było tak samo i nie mogłam zasnąć o 22 byłam tak głodna ze poszłam coś zjeść. Dziś rano znów burczy w brzuchu jak nigdy. To jest chyba objaw po clo:p
MaBi ja tez bałam sie clo i skutków ubocznych ale na szczęście takich nie było, No chyba prócz apetytu cl zostało mi do terazWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 08:17
panipuchatkowa wrote:Patrycja dobrze ze jest nas tu kilka to troche może latwiej. Ja tez sie boje troche tego moonitoringu.
Rośnie Ci kochana napewno duży pęcherzyk ❤️ Zaraz na monitoringu go zobaczyszNadzieja umiera ostatnia❤️ -
Adele27 wrote:Hej mnie po wczorajszym zastrzyku dupa boli ... owu jeszcze nie bylo ehh teraz sie martiwe czy te moje pecherzyki 25 i 26mm z wczoraj nie byly za duze...? nie wiem.. niby lekarz mowil,ze idealne.. ale czytalam,ze dziewczyny jak maja ok 20mm to juz zastrzyk dostajaNadzieja umiera ostatnia❤️
-
Patrycja201501 wrote:Wydaje mi się ze będzie wszystko Ok, te 20mm to taka minimalna wielkość poprostu dojrzałego pęcherzyka,powiedz mi to był 2 Twój monitoring? Mniej więcej wiesz jak on rósł?
Tak drugi. W pt jajka 18 i 19 mm a w pn 25 i 26mm czyli wychodzi srednio 2mm na dobe -
panipuchatkowa wrote:Patrycja a w ktorym bedziesz dniu cyklu?
Ja brałam clo od 5-9 dc dlatego byłam na monitoringu 14dc tak kazał 5 dni po odstawieniu cloWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 08:56
Adele27 wrote:Ja mialam clo 3-7dc
10dc pierwszy monitoring
13dc drugi
a w pn 20dc mam jechac na trzeci
Patrycja to pierwszy monitoring w ktorym dc mialas?Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
panipuchatkowa wrote:Hmm Pati to nie mam pojecia. Ale ja tez mialam dlygie cykle naprawde po 40 i wiecej. Teraz od roku najdluzszy to byl 34 dni. Ciesze sie ze teoche sie to unormowalo bo też ta długość mnie zalamywala..Nadzieja umiera ostatnia❤️