CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja po monitoringu dzis 13dc owu jeszcze nie bylo. dwa jajka dalej sa 25 i 26mm dostalam Pregnyl na pekniecie no i trzeba dzialac z mezem.. szkoda tylko,ze juz sil nie mamy
Patrycja201501 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Chciałam Was podpytać od którego dnia bierzecie CLO? Ja mam brać od tego cyklu (muszę tylko poczekać na @, bo na razie to tylko jakieś malutkie plamienie mam), ale od 5 do 9 dnia.
Zazwyczaj brałam od 3 do 7 dnia dlatego lekko się zdziwiłam zaleceniem Pani DoktorWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 12:16
-
MaBi wrote:Cześć Dziewczyny
Chciałam Was podpytać od którego dnia bierzecie CLO? Ja mam brać od tego cyklu (muszę tylko poczekać na @, bo na razie to tylko jakieś malutkie plamienie mam), ale od 5 do 9 dnia.
Zazwyczaj brałam od 3 do 7 dnia dlatego lekko się zdziwiłam zaleceniem Pani Doktor
hej, ja bralam od 5-9dc , w 5 dpo clo miasma pecherzyk dominujacy 10mm I wydaje mi sie maly,no ale nic nie zrobie,za dwa dni mam monitoring i zobaczymy co sie tam dzieje....Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Adele27 wrote:panipuchtakowa też bylam zaskoczona ich wielkoscia w 10dc
i zdziwilam się,że sa dwa bo nic a nic mnie jajniki nie bolały no może raz zabolały i tyle bałam się,ze nic nie urosnie
POWODZENIA W STARANKACH
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
panipuchatkowa wrote:No właśnie ja się też boje że w tym cyklu dobrze nie zareaguje na clo.. Ale zobaczymy. Jajniki mnie coś pobolewaja ale zobaczymy.☺Nadzieja umiera ostatnia❤️
-
Patrycja201501 wrote:hej, ja bralam od 5-9dc , w 5 dpo clo miasma pecherzyk dominujacy 10mm I wydaje mi sie maly,no ale nic nie zrobie,za dwa dni mam monitoring i zobaczymy co sie tam dzieje....
No właśnie wydaje mi się że ciut za późno to CLO, ale zobaczę co z tego wyjdzie bo do 9 dnia cyklu mam brać, a 11-12 dzień mam przyjechać na monitoring. Dawno tego nie brałam, więc zobaczmy jaki będzie skutek.
-
MaBi wrote:No właśnie wydaje mi się że ciut za późno to CLO
, ale zobaczę co z tego wyjdzie bo do 9 dnia cyklu mam brać, a 11-12 dzień mam przyjechać na monitoring. Dawno tego nie brałam, więc zobaczmy jaki będzie skutek.
Nie pozostaje nic innego jak katować się do środy....;-(
Powodzenia! Będzie dobrzeNadzieja umiera ostatnia❤️ -
Patrycja201501 wrote:Jeżeli dobrze zadziała to będziesz miała poprostu późniejsza owulacje ja cały czas tym się łudzę i mam nadzieje ale niewiem różnie bywa a z moim pechem to ...;-(
Nie pozostaje nic innego jak katować się do środy....;-(
Powodzenia! Będzie dobrze
Mam nadziejęza Ciebie również 3mam mocno kciuki
Patrycja201501 lubi tę wiadomość
-
W takim razie wyczekujemy środy ❤️ Tez mam monitoring mam nadzieje ze przyniesiemy pozytywne wieści:) MaBi zazdroszczę - nam się nie uda choć tez mieliśmy Morze w planach ale mąż nie dostanie wolnego. Za to weekend i nasza rocznica zapowiada się oboecujaco❤️ Byle owulka była to już wogole będę przeszczęśliwa!!!!Nadzieja umiera ostatnia❤️