CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh ja dziewczyny tez mam juz dola lekkiego.. boje sie,ze juz nie zobacze tej drugiej kreski za 2 dni bo to na bank od Pregnylu wczoraj mialam
(10 dni po podaniu) nadzieja zawsze sie tli jak juz nawet logiczne jest,ze nic z tego... -
Jutro jadę do gina na wizytę. Chyba go przycisne bardziej niech zwróci uwagę na niski próg na małe endometrium. Dopytam o parę rzeczy no i z tą infekcja niby przechodzi ale cały czas jest, boję się że będziemy musieli odpuścić ten cykl.
A dzisiaj mecz za chwilę zrobię popcorn piwko w lodówce posiedzimy sobie we dwoje z naszym psiakiem . zregeneruje swoje samopoczucie.
Dzięki za wsparcie2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Adele27 wrote:Ehh ja dziewczyny tez mam juz dola lekkiego.. boje sie,ze juz nie zobacze tej drugiej kreski za 2 dni bo to na bank od Pregnylu wczoraj mialam
(10 dni po podaniu) nadzieja zawsze sie tli jak juz nawet logiczne jest,ze nic z tego...Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
panipuchatkowa wrote:Ehhh dziewczyny. Bylam dzisiaj z mężem na mszy z intencja o potomstwo i za Was wszystkie sie pomodlilam więc musi się w koncu udać!
Marryy, Hera39 lubią tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Marryy wrote:Jutro jadę do gina na wizytę. Chyba go przycisne bardziej niech zwróci uwagę na niski próg na małe endometrium. Dopytam o parę rzeczy no i z tą infekcja niby przechodzi ale cały czas jest, boję się że będziemy musieli odpuścić ten cykl.
A dzisiaj mecz za chwilę zrobię popcorn piwko w lodówce posiedzimy sobie we dwoje z naszym psiakiem . zregeneruje swoje samopoczucie.
Dzięki za wsparcieMarryy lubi tę wiadomość
panipuchatkowa wrote:Patrycja Rita to nasze nienarodzone dziecko ktore stracilismy w tamtym roku.☺ wierzę że gdzieś nad nami czuwa.
A Wasz aniolek jest w chmurkach i czuwa nad Wamipanipuchatkowa, Marryy lubią tę wiadomość
A ja dzisiaj na winku
ból @ od wczoraj i liczyłam że dzisiaj przyjdzie ale zawsze tak jest pewnie przyjdzie jutro i nie zdążę na monitoring więc znowu miesiąc czekania będzie
3mam za was kciuki
Cs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się!-->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
Pionerka wrote:A ja dzisiaj na winku
ból @ od wczoraj i liczyłam że dzisiaj przyjdzie ale zawsze tak jest pewnie przyjdzie jutro i nie zdążę na monitoring więc znowu miesiąc czekania będzie
3mam za was kciuki
Marryy, Pionerka lubią tę wiadomość
Pionerka wrote:A ja dzisiaj na winku
3mam za was kciuki
listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
pierwszy cykl z CLO 1x1 06.18r. zrobiła się torbiel
Mąż wyniki dobre. Moje AMH-0.26 TRAGEDIA!
Kariotypy ok. Histeroskopia i LAPAROSKOPIA 16.08.18r.
3.08.początek cyklu z antykami. -
Miłego dnia dziewczyny;-) ja zasuwam na uczelnie a takiego mam lenia, czuje się kiepsko niedobrze mi i głodna jestem zarazem- co ta wyobraźnia wyprawia!!!!!!!! ;-(
Niewiem jak dziś wytrzymam w małej sali 50osob - i ta temperatura. Coś strasznego. 3majcie kciuki!Nadzieja umiera ostatnia❤️