CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Selina wrote:Patrycja też coś tam widzę
ja tam bym nie wytrzymała i pędziła na betę zamiast kasę na kolejne testy wydawać i się stresować
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Patrycja201501 wrote:Kochana a jest szansa ze coś już na becie wyjdzie? Jutro zrobię bo dziś już zjadłam kanapkę ;-(Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
panipuchatkowa wrote:Patrycja dużo było serduszek u Was?
Kochana testów zostały mi 3 hihi jeden pink taki jak dziś tyle ze strumieniowy i dwa jakieś firmy nieznane mi z Allegro ale takie w kartoniku.
Ach nadziejo...;(((Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Ja zaczynam oficjalnie nowy cykl. Bo @ przywitała.
A tu takie wieści!! Kochane!! Czekamy na wyniki bety.
Patrycja wczoraj jaki robiłaś? Mi w tym cyklu 12 dp zastrzyku pokazywalo jeszcze. Ale wierzę że u Ciebie to fasolka malutka.
Koniecznie dajcie znać jak beta. Ściskam.
Patrycja201501 lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Kurczę dziewczyny tez wam ovufriend nie działa? Nie mogłam wejść z 2 godziny. Byłam na becie ale lekarz napisał mi smsa ze może być za wcześnie. Także niewiem czy się nie pośpieszyłam. Wczoraj robiłam test labo coś tam pisało ze super czuły wykrywa 6 dniowa ciąże ( wiem ze to ściema) a dziś pink super czuły płytkowy.
Dziś o 14:00 mam mieć wynik ale czuje ze lipa bo ja jak zawsze w gorącej wodzie kąpana... człowiek to jednak dziwna rasa jestNadzieja umiera ostatnia❤️ -
Też mi nie działał myślałam że to internet w pracy.
spokojnie poczekamy na wyniki razem Z Tobą. Nawet jak jest wcześnie to coś tam wyjdzie mi np jak kiedys wyszła Beta 3,1 wiedziałam że cos jest na rzeczy
Patrycja201501 lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Też mi nie działał myślałam że to internet w pracy.
spokojnie poczekamy na wyniki razem Z Tobą. Nawet jak jest wcześnie to coś tam wyjdzie mi np jak kiedys wyszła Beta 3,1 wiedziałam że cos jest na rzeczy
Ja już jestem pod szpitalem także idę pytać czy już są. Ale przeczucie mówi ze nic z tego;-( jaki to stres, tez się tak stresujcie?????
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Glass wrote:Po 12 dniach od ovitrelle to chyba już nie powinno być śladu. Ja bym powtórzyła, ale bez nastawiania się
. Szanse są całkiem spore, ale różnie to bywa.
Nadzieja umiera ostatnia❤️