CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii wrote:Wiem ze najpewniej za dwa od dzis to za trzy dni ale nie wiem czy wytrzymam. Najwyzej w terminie @ powtorze jak nic mi jutro nie wykaze. Test juz kupilam a jak mam test to on tak bezczynnie nie moze u mnie lezec
Rubii zrób jutro Trzymam kciuki ❤
Też ostatni okres tez miałam 6 czerwca więc oby Tobie się udało (ja czekam na @)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 10:26
Rubii, Eska lubią tę wiadomość
-
Rubii wrote:Dziekuje bardzo. Planowany termin @ mam na 5 lipca ale mysle czy by jutro nie zatestowac dwa dni przed terminem @? Jak myslicie wyjdzie cos czy czekac?
Ja testowałam w piątek, a jutro mam termin @Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 10:30
-
Rubii czekamy na wieści w takim razie
Ja w czwaretk idę na monitoring i przy okazji muszę wypytać lekarkę o te krotkie cykle i o to czy mogę się wspomagać jeszcze jakoś dodatkowo, bo czytałam, że przy niskim AMH dobrze działa DHEA i koenzym Q10. Jakoś nic nie czuję żeby sie cos działo (mam na myśli wzrost pęcherzyków)... A co myślicie o ziolach, np. o Sroki?Rubii lubi tę wiadomość
Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Dziewczyny mnie się rozkręca @, potrzebuję Waszej rady. Gdy cykle są 26 dniowe, czyli owulacja jest około 13-15 dzień cyklu, to kiedy iść najlepiej na monitoring? Clo biorę 2-5dc. Będę w Polsce 16 i 17lipca czyli to będzie 15 i 16 dzień cyklu, więc czy 15,16 dnia cyklu warto iść na monitoring?
-
AneTkaa87 wrote:Dziewczyny mnie się rozkręca @, potrzebuję Waszej rady. Gdy cykle są 26 dniowe, czyli owulacja jest około 13-15 dzień cyklu, to kiedy iść najlepiej na monitoring? Clo biorę 2-5dc. Będę w Polsce 16 i 17lipca czyli to będzie 15 i 16 dzień cyklu, więc czy 15,16 dnia cyklu warto iść na monitoring?Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Rubii wrote:Ja mam termin na 12 lipca do niego. Ale nie wiem czy pojde zalezy od jutrzejszego testu. Moge Ci odstapic termin ale nie wiem czy nie za wczesnie dla Ciebie
Tak właśnie myślałam, że jak będzie test pozytywny to już nie musisz do niego iść i ja bym skorzystała
Dziękuję kochana, ale ja będę w Polsce tylko 16 i 17 lipca więc 12 mi nic nie daje. Dziękuję i trzymam kciuki abys mogła ten termin odstąpić komuś innemu ✊