CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Delfinek ja miałam 3 pecherzyki po clo. Zapłodniły się dwa. W 6 tc na usg jeden był pusty. Wiec zostałam z ciąża pojedynczą. Ale to wiesz różnie może być. Równie dobrze mogą być trojaczki jak i nic ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 11:41
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualnyHej laski.
Wcześniejsze trzy cykle byłam na clo +ovitrille.
Teraz pierwszy cykl jestem bez wspomagaczy, 33dc, za dwa dni przypuszczalnie @
Od 5ciu dni czuję jak by mi miały eksplodować cycki! Są wielkie, wylewają się z nowego biustonoszu który był ideolo 😭
Któraś tak miała w trakcie przerwy po stymulacji ovulki?
Ps. Mój małż ludzi się że wyszedł nam naturalsik i każe mi sikać od poniedziałku na patyczki 🤣 -
Delfinek933 wrote:Tylko ,żeby coś z nich było...bo to różnie bywa ;(
A na razie same problemy, zapadajace sie pęcherzyki lub brak reakcji na stymulacje, cienkie endometrium, niski estradiol, brak śluzu plodnego, torbiel po clo.... z czym jeszcze przyjdzie mi się zmierzyć?!😤😡🤯 -
Ona-na-na wrote:Hej laski.
Od 5ciu dni czuję jak by mi miały eksplodować cycki! Są wielkie, wylewają się z nowego biustonoszu który był ideolo 😭
Ps. Mój małż ludzi się że wyszedł nam naturalsik i każe mi sikać od poniedziałku na patyczki 🤣Ona-na-na lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona-na-na wrote:Hej laski.
Ps. Mój małż ludzi się że wyszedł nam naturalsik i każe mi sikać od poniedziałku na patyczki 🤣
U mnie tak było, ale niestety to nie ciąża okazało się, że po połączeniu clo + ovitrelle a później po przerwie bardzo wzrosła mi prolaktyna i to przez to bolały mnie piersi
Oczywiście, trzymam kciuki, żeby u Ciebie pojawiły się jednak dwie kreseczki
Poza tym, właśnie stuknął pierwszy rok mojego starania się na "dopalaczach" i drugi rok ogólnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 19:57
-
nick nieaktualnyajdas wrote:U mnie tak było, ale niestety to nie ciąża okazało się, że po połączeniu clo + ovitrelle a później po przerwie bardzo wzrosła mi prolaktyna i to przez to bolały mnie piersi
Oczywiście, trzymam kciuki, żeby u Ciebie pojawiły się jednak dwie kreseczki
Poza tym, właśnie stuknął pierwszy rok mojego starania się na "dopalaczach" i drugi rok ogólnie...
Też zakładam prolaktynę.
U mnie jest już prawie trzy lata starań i dwa niepowodzenia, więc wiem jak się czujesz 😐 -
Rubii wrote:U nas tak bylo. Jak brałam stymulacja to nic nie wychodziło A jak odstawiłam to w cyklu bez niczego pojawiły się dwie kreski i mamy naturalsika czego Tobie również życzę
Daj znać jak zrobisz test -
Hej dziewczyny 🙂
Nie wiem czy mnie pamiętacie ,też długo się staralam z clo i innymi wspomagaczami i w koncu się udało , urodziłam 21.12.2019 siłami natury zdrowa dziewczynkę 3,020 😊
Trzymam za Was kciuki mocno , pozdrawiam wszystkie dziewczyny z którymi pisałam i ściskam mocno ,nie traćcie nigdy nadzieji😘
Moja mała ma kolki i jest bardzo ciężko, jak narazie ciągły płacz i widok cierpiącego dziecka, ale musimy to przetrwać...
Evli, Tysia33, Mamba91, Esta, Rubii, Pani Ciasio, Mad lena lubią tę wiadomość
Starania od 2016
33 l.
16.07.2019 18 tyg i 6 dni -dziewczynka😊 265 gram❤
2xcykl z aromkiem +ovitrelle ,owulacje były
Od 8.12.18 -1x1 clo przez 5 dni + ovitrelle
04.01(29 d.c. )-beta 38,9,07.01 - beta 274,8 ,10.01 - beta 64 !!! -nie udało się !
11.02 - start clo (drugi cykl) 1x2 przez 5 dni - nieudany
14 marzec -cykl naturalny
3 .04- beta 8, 5.04-beta 47 ,9.04-beta 364 , 12.04-1364 ,17.04(równy 5tc)-9084
24.04- jest serduszko ! ❤
Badania nasienia ok , prolaktyna podwyższona , Bromergan , symfolik , duphostan ,luteina ,witD, miosytogyn,wiesiołek -
Ewka 111111 wrote:Hej dziewczyny 🙂
Nie wiem czy mnie pamiętacie ,też długo się staralam z clo i innymi wspomagaczami i w koncu się udało , urodziłam 21.12.2019 siłami natury zdrowa dziewczynkę 3,020 😊
Trzymam za Was kciuki mocno , pozdrawiam wszystkie dziewczyny z którymi pisałam i ściskam mocno ,nie traćcie nigdy nadzieji😘
Moja mała ma kolki i jest bardzo ciężko, jak narazie ciągły płacz i widok cierpiącego dziecka, ale musimy to przetrwać...
Ja pamietam bylysmy razem na grudniowych mamach gratulacje i duzo zdrowka dla Was :*Ewka 111111 lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Ewka 111111 wrote:Hej dziewczyny 🙂
Moja dzięki Bogu narazie nie ma kolek ale bardzo uwazam to co jem -
Dziękuję dziewczyny 😊 tak to właśnie szybko zlecialo , Esta również gratuluję córeczki😘 , Evli cały czas śledziłam to co u Ciebie , zaglądałam też na to forum z Francji ,dużo przeszłas i podziwiam Cię , że jest w Tobie tyle siły , wogole też Gratuluję serduszka !!! Zobaczysz Tobie też szybciutko zleci 😘
Moja ma kolki codziennie w nocy , max na godzinę po karmieniu zaśnie , przeważnie 15 min i tak cała noc nie śpię i dopiero po południu mała się wycisza , uważam na to co jem ,różne metody próbujemy ale nic nie pomaga , pocieszające jest to, że to wkoncu minie ,ale pół roku i nawet dłużej może to trwać 😯Starania od 2016
33 l.
16.07.2019 18 tyg i 6 dni -dziewczynka😊 265 gram❤
2xcykl z aromkiem +ovitrelle ,owulacje były
Od 8.12.18 -1x1 clo przez 5 dni + ovitrelle
04.01(29 d.c. )-beta 38,9,07.01 - beta 274,8 ,10.01 - beta 64 !!! -nie udało się !
11.02 - start clo (drugi cykl) 1x2 przez 5 dni - nieudany
14 marzec -cykl naturalny
3 .04- beta 8, 5.04-beta 47 ,9.04-beta 364 , 12.04-1364 ,17.04(równy 5tc)-9084
24.04- jest serduszko ! ❤
Badania nasienia ok , prolaktyna podwyższona , Bromergan , symfolik , duphostan ,luteina ,witD, miosytogyn,wiesiołek