CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Olalala92 wrote:Tylko ze ja w tym cyklu już nie biorę clo, brałam w poprzednim i okres skończył mi się jakoś 10 stycznia a teraz znowu okres?
Wychodowalam piękne dwa pęcherzyki + zastrzyk i nic z tego nie wyszło
Przeczytaj ulotkę od clo ,może skutkiem ubocznym są krwawienia miedzymiesiaczkowe po odstawieniu leku .
A pęcherzyki były 3 I pekly wszystkie, byłam 2 razy na monitoringu -
Delfinek933 wrote:Nie wiem .Jest 10 dni Po owu ,test negatywny. Może jest za wcześnie?
-
U mnie na teście I kreska, nawet cienia nie ma ale @ też nie, wg aplikacji będzie dziś/jutro więc czekam...
-
Olalala92 wrote:Ja dzisiaj jadę do lekarza, zobaczymy co powie, czy nie powstała żadna torbiel. Jak będzie wszystko ok, to zaczynam drugi cykl z clo
Są wyniki .2 dni przed @ 65 beta 😊😊😊nie mogę uwierzyć!! To chyba ok ?Evli, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
-
Delfinek933 wrote:Są wyniki .2 dni przed @ 65 beta 😊😊😊nie mogę uwierzyć!! To chyba ok ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 16:15
-
AneTkaa87 wrote:Pani Ciasio!!!! Co ja również widzę!!!
Aaaaaaa 😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤
Rany, wzruszyłam się, że łezka mi poszla!!!!
Tak się cieszę!!!! Teraz już musi się udać, musi, musi 💪✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊
Bardzo dziękuję :* Miałam okazję w sobotę zobaczyć na USG pęcherzyk ciążowy, ale dopiero w czwartek oficjalna pierwsza wizyta i może uda mi się zobaczyć serduszko...
Ale stresu tyle samo co radościAneTkaa87, Evli, Esta lubią tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Pani Ciasio wrote:Bardzo dziękuję :* Miałam okazję w sobotę zobaczyć na USG pęcherzyk ciążowy, ale dopiero w czwartek oficjalna pierwsza wizyta i może uda mi się zobaczyć serduszko...
Ale stresu tyle samo co radości
No to pięknie! Czekamy teraz do czwartku 😁✊✊
Na pewno masz dużo stresu, ale staraj się myśleć pozytywnie i się nie denerwuj, ja mocno trzymam kciuki 🥰✊❤Pani Ciasio lubi tę wiadomość