CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AneTkaa87 wrote:No to pięknie! Czekamy teraz do czwartku 😁✊✊
Na pewno masz dużo stresu, ale staraj się myśleć pozytywnie i się nie denerwuj, ja mocno trzymam kciuki 🥰✊❤
Dziękuję! ;*Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Pani Ciasio wrote:Bardzo dziękuję :* Miałam okazję w sobotę zobaczyć na USG pęcherzyk ciążowy, ale dopiero w czwartek oficjalna pierwsza wizyta i może uda mi się zobaczyć serduszko...
Ale stresu tyle samo co radości
Super wieści!! Widzę że beta idzie jak burza 😍
Na serduszko w czw. to za wcześnie, najpierw musi się pojawić zarodek.
Pani Ciasio lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:Super wieści!! Widzę że beta idzie jak burza 😍
Na serduszko w czw. to za wcześnie, najpierw musi się pojawić zarodek.
Wiesz co, być może niekoniecznie, bo można je usłyszeć już w 6-7 tygodniu, a ja dzisiaj oficjalnie zaczęłam właśnie szósty tydzień Zobaczymy, to już tylko dwa dniLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
Wczoraj byłam u lekarza, endometrium piękne , płyn w zatoce Douglasa, ciałko żółte co świadczy o przebytej owulacji. Także te plamienia mogły być podczas owulacji lekarz przepisał inny lek Aromek, bo po clo były te plamienia. Czekam na @ i od 3 - 7dc biorę aromek i monitoring walczymy dalej
-
Olalala92 wrote:Evli i Pani ciasio gratulacje 🥰🥰 jak długo się starałyście?
My się staraliśmy prawie cztery lata
A klomifen ostatnio brałam w październiku, potem w listopadzie gonadotropiny, ale małą dawkę bo już było za blisko owulacji. A i tak udało nam się naturalnie, sama nie wiem jak i kiedyLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
Olalala92 wrote:Normalnie mam zazdroszczę! Mam nadzieję że niedługo też zobaczę dwie kreski 🥰🥰
Na pewno zobaczysz :* Zobacz, nawet po tak długim czasie jak u mnie nagle się udało. To jednak napawa optymizmem i daje nadziejęLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualnyDziewczyny jestem już po wizycie, przypomnę że to mój 8dc. Sprawa wygląda tak: na prawym jajniku pęcherzyk 10x10mm a na lewym 16x10 . Endo 6,1 mam
Kurcze kompletnie się na tym nie znam bo to mój pierwszy cykl monitorowany i stymulowany. Oddalam też krew na badanie estradiolu. Podpowiedzcie czy wielkość pęcherzyków jest ok? I endometrium ? Kolejna wizyta w piątek o 8 rano. -
Marczelinka jak na dzień cyklu to ladne pęcherzyki. Oba dają nadzieję. Endometrium też dobre a pewnie jeszcze urośnie. Badanie estradiolu w połączeniu z usg rozjaśni całkowicie sprawę. 🙂
Pani Ciasio, marczelinka2112 lubią tę wiadomość
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Olalala92 wrote:Normalnie mam zazdroszczę! Mam nadzieję że niedługo też zobaczę dwie kreski 🥰🥰
Pani Ciasio lubi tę wiadomość
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Dziewczyny mam pytanie normalnie biorę CLO od 3 do 7dc, 2tbl dziennie ale chciałabym zwiększyć szanse na owulacje przy weekendzie, myślicie, że mogę zacząć brać dzień później tj 4-8dc? Wiem że to raptem dzień różnicy ale w kwesti starań dla mnie ma znaczenie bo mąż w delegacji i zjeżdża do domu dopiero w pt a to będzie 17dc w innym wypadku cykl na straty.. Albo brać od 1dc żeby owu była koło 13dc tak by było nawet pewniej ale nie wiem czy tak można
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 16:28
-
Pani Ciasio wrote:Bardzo dziękuję :* Miałam okazję w sobotę zobaczyć na USG pęcherzyk ciążowy, ale dopiero w czwartek oficjalna pierwsza wizyta i może uda mi się zobaczyć serduszko...
Ale stresu tyle samo co radości
Wow gratulacje kochana !!!Pani Ciasio lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020