CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Mhm. Myslalam, ze tylko przy Hashi tak skacze... Zawsze to nwe info
naturalnie.
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:a jaka dawke bierzesz? Masz PCos?
Brałam po 1tabl. Od 5dc przez 5dni i urosły mi 2 pęcherzyki tylko ze od czwartku ani drgnęły. A Pcos nie mam chociaż okres mi się wydłuża nawet do 45dni. Ostatnio bralam luteine i @ po 28 dniach. Za 2 dni znowu zaczynam ;( -
agusia1991 wrote:Brałam po 1tabl. Od 5dc przez 5dni i urosły mi 2 pęcherzyki tylko ze od czwartku ani drgnęły. A Pcos nie mam chociaż okres mi się wydłuża nawet do 45dni. Ostatnio bralam luteine i @ po 28 dniach. Za 2 dni znowu zaczynam ;(
-
nick nieaktualnyagusia1991 wrote:Brałam po 1tabl. Od 5dc przez 5dni i urosły mi 2 pęcherzyki tylko ze od czwartku ani drgnęły. A Pcos nie mam chociaż okres mi się wydłuża nawet do 45dni. Ostatnio bralam luteine i @ po 28 dniach. Za 2 dni znowu zaczynam ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 16:23
-
Agusia, może dawka za niska... To Twój pierwszy cykl z Clo, więc cieżko powiedzieć jak organizm będzie reagował. Wygląda, jakby organizm reagował na Clo (skoro 3 pęcherzyki urosły), może po prostu "nie starczyło" tego kopa od Clo, żeby urosły do 22-23mm. A lekarz coś przy monitoringu mówił?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Katarzynka nie u kazdej ja mam juz tak ze fizycznie zle sie czuje jak mam tsh powyzej 2 dlatego badania robilam no i wyszli 5 biore normalnie 100 euth ale przy clo musze 125
Dzięki za info. Sprawdze jak na mnie to działa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 18:50
-
nick nieaktualnyagusia1991 wrote:Badałam tarczyce i wszystkie wyniki były w normie. Przy pierwszym monitoringu miały po 14mm a dzisiaj po 3 dniach od ostatniego sni drgnęły... Wiec nie wiem czy clo nie zadzialalo czy co jest?
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Katarzynka nie u kazdej ja mam juz tak ze fizycznie zle sie czuje jak mam tsh powyzej 2 dlatego badania robilam no i wyszli 5 biore normalnie 100 euth ale przy clo musze 125
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lekarz powiedział ze w tym cyklu poprostu nie ruszylo wystarczająco a ze to dopiero pierwszy cykl z clo kazał zgłosić sie na poczatku następnego cyklu żeby ustalić dawkę clo. No i kazał mi brać luteine żeby ten cykl sie zaczął w miare w normalnym czasie...