X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Warszawie taka piekna pogoda, a ja w szkole...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też słonko nareszcie świeci, zaraz na spacer pójdę

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Racja racja hehe Ty jestes udana:D
    :)

Ja mam obrach PCO i dlatego u mnie nigdy nie wiadomo co urośnie, na szczęście ja za monit płacę tylko 30zł, więc mogę sobie pozwolić na min 3 podglądy :)

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • agusia1991 Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny . Dzisiaj bylam na kolejnym monitoringu ale moje pęcherzyki od 3 dni ani drgnęły :( wiec mój lekarz powiedział że w tym cyklu juz nic z tego.. :(

4a5c6a0775295e3f855486a4d8d23caa.png
    i81xegz2mv1sp77g.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziś głowa pęka, jakiś taki chorowity ten weekend mamy :(
    Młoda od wtorku na antybiotyku i tylko trochę jej przeszło :( jutro kontrola

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 12:05

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agusia1991 wrote:
    Hej dziewczyny . Dzisiaj bylam na kolejnym monitoringu ale moje pęcherzyki od 3 dni ani drgnęły :( wiec mój lekarz powiedział że w tym cyklu juz nic z tego.. :(
    Głowa do góry, następny cykl bedzie bardziej owocny

<3
  • agusia1991 Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieje bo to juz kolejny z którego noc nie wychodzi... No ale pierwszy z clo wiec zobaczymy co następny pokaze bo sie juz troche martwię :(

4a5c6a0775295e3f855486a4d8d23caa.png
    i81xegz2mv1sp77g.png
  • MerlinMo Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    a nie mozesz isc do innego?
    Rozmyslam nad zmiana. Zamierzam teraz isc do takiego z kliniki

26603ba0de8c61b097ec08d568691b55.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie zle czuje po clo wziełam 1h temu i juz zasypiam na stojąco ;/

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Łojej! Myslisz ze to po clo???

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Katarzynka1 Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:

Nie miałam tak po CLO. Tylko przez niedoczynność tarczycy;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Anatolka, świetnie! Na pewno z nimi w porzadku, skoro je szykują do transferu :)

Dziewczyny, mi się włosy jeżą jak czytam o tych cenach warszawskich... U mnie monit 50-70zł, wizyta wprawdzie droga (150zł), ale wciąż różnice strasznie duże.

Miłej niedzieli, tutaj szaro i buro, cały czas się kręcę w piżamie... Tyle mam teraz na głowie, że się nawet nie mam kiedy wkręcać w jakieś potencjalne objawy. Dzisiaj 8dpo, test zrobię chyba w środę rano (wiem, wiem, za wcześnie) bo jedę do PL na dwa dni, to najwyżej podskoczę do gina. 12 dpo to chyba za późno na robienie progesteronu? Bo w czwartek dopiero mogłabym zrobić, ale chyba sobie odpuszczę, zostawię pieniądze na AMH po nowym roku.

Hmm, a gdzie Lolcia, mam nadzieję, że wykorzystuje męża w pełni na wyjeździe ;)
    szkoda ze pensje takie same jak w małych miejscach w Pl...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agusia1991 wrote:
    a jaka dawke bierzesz? Masz PCos?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzynka1 wrote:
    Nie miałam tak po CLO. Tylko przez niedoczynność tarczycy;-)
    ja mam nadczynnosc i w druga strone :D

• MerlinMo Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Fatalnie... ja żadnych skutków ubocznych poza napadami goraca nie miałam

26603ba0de8c61b097ec08d568691b55.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    ja mam nadczynnosc i w druga strone :D

NAdczynnosc? Czyli masz niskie TSH? Kiedys twierdzilas, ze masz przy gornej granicy normy... To sie tak moze zmieniac? ;>

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Katarzynka1 Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka to się dogadajmy. Wymienimy się hormonami tak żeby każda miała w normie...hihi

aszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    NAdczynnosc? Czyli masz niskie TSH? Kiedys twierdzilas, ze masz przy gornej granicy normy... To sie tak moze zmieniac? ;>
    moze, ja mam teraz 0,65 badanie z pazdziernika, tyle, ze ja mam guzy na tarczycy (okolo 4) ktore daja rozne objawy bo rosna/sie zmiejszaja. Jak zaczynalam leczenie to mialam guzy i wole i w sumie wyniki i objawy dawały obraz nadczynnosci a mialam wole (ktore glownie sa przy niedoczynnosci-powiekszony obwod szyjki, taka skora lezaca przy szyji). Dlatego w sumie mnie glownie lecza euthyroxem na co lekarze jak mowie to wytrzeszczaja oczy, bo mam nadczynnosc a mi daja euthyrox, a sie przyjelo ze euthyrox jest glownie na niedoczynnosc tarczycy. W tarczycy jest tak ze moze to przechodzic w zaleznosci od roznych czynnikow np zlej dawki euthyroxu itd. Juz przeszlam scyntygrafie, 10 biopsji, niezliczona ilosc usg-da sie przezyc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzynka1 wrote:
    Aszka to się dogadajmy. Wymienimy się hormonami tak żeby każda miała w normie...hihi
    poprosze, przydałoby sie :D

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    moze, ja mam teraz 0,65 badanie z pazdziernika, tyle, ze ja mam guzy na tarczycy (okolo 4) ktore daja rozne objawy bo rosna/sie zmiejszaja. Jak zaczynalam leczenie to mialam guzy i wole i w sumie wyniki i objawy dawały obraz nadczynnosci a mialam wole (ktore glownie sa przy niedoczynnosci-powiekszony obwod szyjki, taka skora lezaca przy szyji). Dlatego w sumie mnie glownie lecza euthyroxem na co lekarze jak mowie to wytrzeszczaja oczy, bo mam nadczynnosc a mi daja euthyrox, a sie przyjelo ze euthyrox jest glownie na niedoczynnosc tarczycy. W tarczycy jest tak ze moze to przechodzic w zaleznosci od roznych czynnikow np zlej dawki euthyroxu itd. Juz przeszlam scyntygrafie, 10 biopsji, niezliczona ilosc usg-da sie przezyc :)

Mhm. Myslalam, ze tylko przy Hashi tak skacze... Zawsze to nwe info :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
‹‹ 694 695 696 697 698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ