CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Racja racja hehe Ty jestes udana:D
Ja mam obrach PCO i dlatego u mnie nigdy nie wiadomo co urośnie, na szczęście ja za monit płacę tylko 30zł, więc mogę sobie pozwolić na min 3 podglądy -
A mnie dziś głowa pęka, jakiś taki chorowity ten weekend mamy
Młoda od wtorku na antybiotyku i tylko trochę jej przeszłojutro kontrola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 12:05
-
agusia1991 wrote:Hej dziewczyny . Dzisiaj bylam na kolejnym monitoringu ale moje pęcherzyki od 3 dni ani drgnęły
wiec mój lekarz powiedział że w tym cyklu juz nic z tego..
-
aszka wrote:a nie mozesz isc do innego?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale.ale wrote:Anatolka, świetnie! Na pewno z nimi w porzadku, skoro je szykują do transferu
Dziewczyny, mi się włosy jeżą jak czytam o tych cenach warszawskich... U mnie monit 50-70zł, wizyta wprawdzie droga (150zł), ale wciąż różnice strasznie duże.
Miłej niedzieli, tutaj szaro i buro, cały czas się kręcę w piżamie... Tyle mam teraz na głowie, że się nawet nie mam kiedy wkręcać w jakieś potencjalne objawy. Dzisiaj 8dpo, test zrobię chyba w środę rano (wiem, wiem, za wcześnie) bo jedę do PL na dwa dni, to najwyżej podskoczę do gina. 12 dpo to chyba za późno na robienie progesteronu? Bo w czwartek dopiero mogłabym zrobić, ale chyba sobie odpuszczę, zostawię pieniądze na AMH po nowym roku.
Hmm, a gdzie Lolcia, mam nadzieję, że wykorzystuje męża w pełni na wyjeździe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:a ja sie zle czuje po clo wziełam 1h temu i juz zasypiam na stojąco ;/
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:NAdczynnosc? Czyli masz niskie TSH? Kiedys twierdzilas, ze masz przy gornej granicy normy... To sie tak moze zmieniac? ;>
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:moze, ja mam teraz 0,65 badanie z pazdziernika, tyle, ze ja mam guzy na tarczycy (okolo 4) ktore daja rozne objawy bo rosna/sie zmiejszaja. Jak zaczynalam leczenie to mialam guzy i wole i w sumie wyniki i objawy dawały obraz nadczynnosci a mialam wole (ktore glownie sa przy niedoczynnosci-powiekszony obwod szyjki, taka skora lezaca przy szyji). Dlatego w sumie mnie glownie lecza euthyroxem na co lekarze jak mowie to wytrzeszczaja oczy, bo mam nadczynnosc a mi daja euthyrox, a sie przyjelo ze euthyrox jest glownie na niedoczynnosc tarczycy. W tarczycy jest tak ze moze to przechodzic w zaleznosci od roznych czynnikow np zlej dawki euthyroxu itd. Juz przeszlam scyntygrafie, 10 biopsji, niezliczona ilosc usg-da sie przezyc
Mhm. Myslalam, ze tylko przy Hashi tak skacze... Zawsze to nwe info