CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:Mnie ost gin 'rozbawil' gadam mu ze 2 tabletku to strasznie duuuzo a on " spokojnie moze dojdziemy do 4" potem mu wyjasnil ze mial pacjentki ktore taka dawke braly masakraaaaa
-
nick nieaktualnySa takie pacjentki co biorą 4 u nas na gin przychodzą...i rzeczywiście nie wszyscy lekarze monitoringi robią tylko mówią zaczynamy od malej dawki 1 tabl 5 dni i wtedy monitoring potem nie robią w następnych jak zwiększają do 2 .. Przy 4 robią...a mi kolega gin pow Magda im czesciej robie to usg pania tym one bardzo sie skupiają na tych pęcherzykach i o owulacja to na pewno zajdę a psychika swoje robi...i z badan które prowadził wieksza ilość kobiet zachodzi w ciaze na Clomidzie jak kaze im się wspolzyc minimum co 2 dni na luzieee....dla mnie samej osobiście nie bylo ok rozkladac nóg przed kolegami ..chodzilam z ciekawości a potem na sile bo będziemy miec dziecko...i obsesja a w ciaze zaszlam po odstawieniu stymulacji...na luzie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie polozylam sie ...wlasnie zrobiliśmy ciecie cesarskie...i mam luz do 7 . U mnie tak np ta stymulacja ruszyla jajniki a tak naprawde na owulacje prawidlowa wpływa mój wreszcie dobry poziom prolaktyny ...bo głównie ona hamowała owulki...a clo ma działanie w jakim stopniu pozniej po stymulacji...
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Nie jestes pierwsza osoba, która o tym pisae, ze zaszla na luzie. Ale stymulacja uruchomiła jajniory do pracy. Moje jiz dawno stwierdzily, ze maja mnie w nosie...
a w ogóle fajnie, ze nie tylko ja tak rano wstaje w niedziele
A właściwie dlaczego nie spisz jeszcze mnie by z wyra nie wycisgneli jak bym nie musiała... -
nick nieaktualny
-
U mnie prl w normie siec tez ciezko stwierdzić co sie tam dzieje
Pierwsza ciaza bez problemów, druga... Kaszanka
Najchetniej to bym sie polozyla gdzieś w kącie i wyła... Bo juz nie mam sily na to wszystko.
A ja do szkoly z rana wstaje, zajecia od 8:30 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez nie lubie okreslenia ze jak wyluzujesz to zajdziesz bo...nie mozna od tak sobie wyluzowac zwykle to jest po mega dolku...ale przyllad ciazy bo odpuszczeniu sobie mam w rodzinie moi rodzice po 5 latach...oboje zdrowi mama owulki i okres regularnie co do godziny i nic...jak uznali ze trudno tak im pisane zaszla z moim bratem po 3 latach juz nie starania bo przeciez dzieci nie moga miec a syn to cud- zaszla ze mna:). No ale latwo sie gada odpusc- to sie uda.... Gdyby byla gwarancja ze kazdej sie uda nie wazne kiedy ale sie uda to czlowiek by z pewnoscia wyluzowal:)
Witam ja od dzisiaj CLO zaczynam , ktora znwas brala na noc??Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 08:34
-
bosa wrote:Tulipanna czytałam ulotkę ale zaufałam mojemu lekarzowi, który jest ordynatorem ginekologii i prowadził moją pierwszą ciążę. Skoro nic nie wspominał o monitoringu stwierdziłam,ze zna się lepiej.
A jak napisała Anatolka..rutyną można zrobic kuku... -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Mnie ost gin 'rozbawil' gadam mu ze 2 tabletku to strasznie duuuzo a on " spokojnie moze dojdziemy do 4" potem mu wyjasnil ze mial pacjentki ktore taka dawke braly masakraaaaa
-
KathleenPL wrote:Nie wiem, ja nie mam tez monitu, tylko ten progesteron badać...
-
Anatolka wrote:Zadzwonili wlasnie, ze jutro transfer
mam nadzieje, ze to oznacza, ze podejrzeli moje fasolinki i ze weszystko z nimi dobrze
-
Andzia1984 wrote:Progesteron żeby zbadać czy owu byla, ale nie masz pewności ile jajek jest/było...jeżeli masz pewność ze nie narosło i sporo to ok, ja mam obawy bo tak jak pisałam raz narosło mi ich aż 5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 10:33