CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndzia1984 wrote:Dla mnie to znaczy 2x dziennie...jakby było 2 dziennie to by było 2x clo a nie 2x1
Mnie gin zalecił 1 rano i 1 wieczorem...a tu dziewczyny piszą, że się jeszcze z takim zaleceniem nie spotkały...wziełam 1 rano i wieczór 1/2
Aga nie nie mialam. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuje za odp. Lekarz napisał mi na kartce 2x1 więc brałam dwie dziennie. Niestety o monitoringu nic nie wspominał. W kolejnym cyklu tez mam brać clo. Myślicie, że jest różnica jeśli dawkuje się dwie na raz a 1 dziennie i 1 wieczorem?
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
bosa wrote:Dziewczyny dziękuje za odp. Lekarz napisał mi na kartce 2x1 więc brałam dwie dziennie. Niestety o monitoringu nic nie wspominał. W kolejnym cyklu tez mam brać clo. Myślicie, że jest różnica jeśli dawkuje się dwie na raz a 1 dziennie i 1 wieczorem?
-
Andzia może mi podpowiesz kiedy wykonuje się monitoring? Clo mam brać 5- 9dc . Czy monitoring musi wykonywać mój lekarz czy mogę się zgłosić do przypadkowej przychodni?
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
bosa wrote:Andzia może mi podpowiesz kiedy wykonuje się monitoring? Clo mam brać 5- 9dc . Czy monitoring musi wykonywać mój lekarz czy mogę się zgłosić do przypadkowej przychodni?
-
bosa wrote:Andzia może mi podpowiesz kiedy wykonuje się monitoring? Clo mam brać 5- 9dc . Czy monitoring musi wykonywać mój lekarz czy mogę się zgłosić do przypadkowej przychodni?
-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybosa wrote:Andzia może mi podpowiesz kiedy wykonuje się monitoring? Clo mam brać 5- 9dc . Czy monitoring musi wykonywać mój lekarz czy mogę się zgłosić do przypadkowej przychodni?
-
nick nieaktualny
-
Tulipanna czytałam ulotkę ale zaufałam mojemu lekarzowi, który jest ordynatorem ginekologii i prowadził moją pierwszą ciążę. Skoro nic nie wspominał o monitoringu stwierdziłam,ze zna się lepiej.
-
bosa wrote:Tulipanna czytałam ulotkę ale zaufałam mojemu lekarzowi, który jest ordynatorem ginekologii i prowadził moją pierwszą ciążę. Skoro nic nie wspominał o monitoringu stwierdziłam,ze zna się lepiej.
To moze nazywac sie rutyna... Uwazaj. -
nick nieaktualny