CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Tuli, z tym ananasem to tak nie do konca. Po owulacji to kilka dni (absolutnie nie cala 2 faza) po 2 plasterki, nie za duzo -> rozsadnie - ma enzym wplywajacy na lepkosc macicy, zbyt duzo -> powoduje mikroskurcze jak wiesiolek...
Olga, wiesiołek tylko do owu-zdecydowanie -
nick nieaktualny
-
Właśnie przeczytałam, że z tym ananasem to nie ma na to badań potwierdzających ze w ciąży powoduje poronienia albo szybszy poród niemniej jednak ginowie nie zalecają przesadzać jak ze wszystkim.
Ale ma też ananas świetne działania
http://www.poradnikzdrowie.pl/diety/suplementy/ananas-nie-tylko-na-odchudzanie-wlasciwosci-bromelainy-w-ananasach_37460.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KathleenPL wrote:No myślę czy jeszcze nie zrobić tego progesteronu w poniedzialek, tak z ciekawości.. Bo jeśli to byl 6dpo to wynik super, jak 7 to moglo byc lepiej...
Ale i tak się cieszePotraktuje Cie łagodniej niz Lolkę wczoraj
To kop:P
W końcu jestem Autorytetem od wczoraj! -
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:Właśnie przeczytałam, że z tym ananasem to nie ma na to badań potwierdzających ze w ciąży powoduje poronienia albo szybszy poród niemniej jednak ginowie nie zalecają przesadzać jak ze wszystkim.
Ale ma też ananas świetne działania
http://www.poradnikzdrowie.pl/diety/suplementy/ananas-nie-tylko-na-odchudzanie-wlasciwosci-bromelainy-w-ananasach_37460.html
Bez przesady z poronieniami itp. Mikroskurcze utrudnajace zagniezdzenie moze robic... Ale wcale nie musi. Nie dajmy sie zwariowac. Ja gdzies na info o tym enzymie sie natknelam w jakies pracy doktorskiej amertykanskiej o wplywie diety na skutecznosc procedury ivftulipanna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pomóżcie.
Mój cykl trwa 26-28 dni a wcześniej umieram z powodu bólu brzucha.Dziś rano (28 dc) robiłam test i wyszedł negatywny i jasnoróżowe plamienie ( po serduszkowaniu) a po południu pojawił się mega rozciągliwy przezroczysty śluz ( czuję się dobrze, nic mnie nie boli). Od poniedziałku do wczoraj pobolewał mnie jajnik ale tak lekko. Wg OF owulację miałam 15 dc ( potwierdzone testami owu) ale nie było śluzu.
Czy któraś z Was tak miała? Czy to możliwe,że dziś mam owulację? dodam,że to mój pierwszy cykl z clo 2x1.
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."