X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i trzymam kciuki kobietki ;)

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Jest... Wynik 37... czyli coś się zaczyna... no zobaczymy, wtedy też było 57 i 117 chyba, czy coś koło tego i dupa...
    Trzymam kciuki!!!!

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Jestem tylko na chwilę bo idę do kina :)
    Jest jeden pecherzyk 13 mm i kilke mniejszych, endo mizerne. :( 6mm dostalam Estrofem na nie, będę jutro, paaaaaa ;)
    Trzymam kciuki! Endo urośnie niczym dojdzie do zagnieżdżenia tak mówił mój gin ;-)
    Lolcia mamy dużo wspólnego...tez u nas było miłe przywitanie...tak jakos nas poniosło i tez by dzieci z tego nie było :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 23:15

Lolcia_81 lubi tę wiadomość

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • agusia1991 Koleżanka

Wysłany: 22 listopada 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za wskazówki :)

4a5c6a0775295e3f855486a4d8d23caa.png
    i81xegz2mv1sp77g.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2014, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Trzymam kciuki! Endo urośnie niczym dojdzie do zagnieżdżenia tak mówił mój gin ;-)
    Lolcia mamy dużo wspólnego...tez u nas było miłe przywitanie...tak jakos nas poniosło i tez by dzieci z tego nie było :P

Andzia1984 no mam nadzieje ze endo urośnie, bo z cyklu na cykl z clo mam gorsze :( dal mi ten Estrofem, na razie slabszy "mite" i w poniedziałek idę znów na monit,zobaczymy co i jak.

A ciesze sie ze cie zainspirowalam ;) jeszcze trochę i będę jak tulipanna hehe

Dobranoc dziewczyny :) uciekam rozpocząć miły weekend z mezem :) buziaki :*

Andzia1984 lubi tę wiadomość

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia kcoukam by endo ladnie uroslo ale na pewno utosnie jeszcze ma czzas:)

Tak czekalam na malpice a ta mnie wrecz wykancza pol nocy spedzilam w wc masakra....

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj padłam zaraz po pracy i w zasadzie to spalam do rana :/ Ładnie mnie rozkłada, a tu do szkoły trzeba dojechać jeszcze... Dzis na szczęście tylko 3h. Jutro za to maraton...
    Moja tempka z tej choroby oszalała i skacze w gore i dół. Chyba, ze progesteron jednak sie zaczął sam wydzielać. Wczoraj nie mialam jeszcze wynikow. Dzis musze sprawdzić.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Andzia1984 no mam nadzieje ze endo urośnie, bo z cyklu na cykl z clo mam gorsze :( dal mi ten Estrofem, na razie slabszy "mite" i w poniedziałek idę znów na monit,zobaczymy co i jak.

A ciesze sie ze cie zainspirowalam ;) jeszcze trochę i będę jak tulipanna hehe

Dobranoc dziewczyny :) uciekam rozpocząć miły weekend z mezem :) buziaki :*
    U mnie też weekend z mężem, póki co pojechał do dentysty :(
    Wczoraj dostaliśmy propozycję, żeby jechac do mojej mamy na przerwe świąteczna plus sylwester...chyb skorzystamy mimo iz mamy do niej ok 500km.

<3
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poplakalam sie prawie... Odebralam wyniki. 15,4 bez luteiny! Czyli owu była :D

scarllet, Andzia1984, ale.ale, Natka098, tulipanna lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Poplakalam sie prawie... Odebralam wyniki. 15,4 bez luteiny! Czyli owu była :D
    Cudnie!! Trzymam kciuki teraz za równie pozytywny wynik bety :)

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja startuję dzisiaj z CLO, a dlatego, że nie ma u nas Lamette, a do T dzisiaj nie jadę, z resztą nie mam natchnienia, nie wiadomo czy chłop w domu będzie w czasie owulacji, zobaczymy, jak co to na grudniowy cykl zapodam lamette bo wtedy będzie na święta w domu więc większa pewność.
    Teraz dylemat ile brać 2x1? Trochę się obawiam, może 1 rano a 1/2 wieczór??? aaaa!!!!!

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Lolcia kcoukam by endo ladnie uroslo ale na pewno utosnie jeszcze ma czzas:)

Tak czekalam na malpice a ta mnie wrecz wykancza pol nocy spedzilam w wc masakra....
    Przytulam, a u mnie wczoraj 2dc i lekkie krwawienie, a dziś już pewnie poplamię i tyle...

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen super! Bardzo ladny wynik, w sam raz na fasolke.
    Ja ide na progesteron w poniedzialek. Tez chcialanym sie cieszyc. Dzis 6dpo a mnie piersi bola jak glupie, a brzuch jak na @. Wogole nie rozumiem swojego organizmu

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen pięknie!

Scarlet, jak jest inaczej niż zwykle, to dobry znak :)

Andzia, Jak brałaś poprzednio? Może faktycznie weź po 1,5? Kurczę, u Ciebie to jest taki problem, że nie wiadomo co gin przez to zwiększanie dawki chce osiągnąć. Ale trzymam kciuki, żebyś wysiedziała piękne jajo :)

Ja się zabieram do roboty, sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie przede mną. Plus pakowanie, bo przeprowadzka się zbliża wielkimi krokami...

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Kathleen pięknie!

Scarlet, jak jest inaczej niż zwykle, to dobry znak :)

Andzia, Jak brałaś poprzednio? Może faktycznie weź po 1,5? Kurczę, u Ciebie to jest taki problem, że nie wiadomo co gin przez to zwiększanie dawki chce osiągnąć. Ale trzymam kciuki, żebyś wysiedziała piękne jajo :)

Ja się zabieram do roboty, sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie przede mną. Plus pakowanie, bo przeprowadzka się zbliża wielkimi krokami...
    Ostatnio wzięłam 3 dni po 1,5 a 2 dni po 1.

<3
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozdziela sie raczej dawki na czesc rano i czesc wieczorem - nigdy u zadnej z dziewczyn nie slyszalam/czytalam o takim zaleceniu. Zebys nie przekombinowala...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, jak już miałaś 1,5, to możesz chyba zaryzykować 2 tabletki... Ja tak mam mieć od przyszłego miesiąca (może po 1 mies przerwy), a teraz miałam 1 tabletkę dziennie.

Ech, zresztą to i tak takie wróżenie z fusów, najgorsze, że nie masz 100% zaufania do gina :/

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia ja dzis właśnie też zaczęłam clo 1x1 ;-) Natomiast u mnie @ pełna parą,bez clo miałam jak kot naplakal.
    Nie rozdzielalabym dawki clo na Twoim miejscu.

Amus87 lubi tę wiadomość

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki!
    Imprezę przetrwałam przy 1 drinku którego podnosiłam do góry i udawałam że piję,moczyłam usta, rozcieńczałam etc mimo mocnych nacisków by spożywać. No może przez wieczór wypiłam z 1,5 małego kieliszka.. a może i nie. Chyba nie powinno zaszkodzić jakby co w 14 dc?
    Ambrelko, trzymam mocno kciuki! Pocichutku gratuluję...ciiiiiiiiiiii:)
    Andzia, ja sama po sobie widze, że zwiększanie dawki nie skutkuje wzrostem większej ilości pęcherzyków..dokładnie tak jak mówiły dziewczyny..mam wrażenie, że trzeba by było łyknąć całe opakowanie w cyklu zeby się przestymulowac. A już wzwłaszcza jak się tej owulki nie ma wcale np. po 1 tabletce, to wydaje mi się niemożliwe. Ja ise tak bałam wziąc 1 tabl. I w sumie jak zobaczyłam na usg jeden pęcherzyk po 3/4 tabl to nawet żałowałam, że nie wzięłam 1.
    Olgo zawana Kaśką! Gratuluję pięknego progesteronu. Ja u siebie jak zobaczyłam 20 7dpo to też nie mogłam uwierzyć :)
    Lola, na endo polecam wino. Mnie pomogło w tym cyklu.
    Ja wcinam ananasa teraz, bo podobno pomaga po owulacji. Gdzieś wyczytałam, chyba na wątku ivf

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli, z tym ananasem to tak nie do konca. Po owulacji to kilka dni (absolutnie nie cala 2 faza) po 2 plasterki, nie za duzo -> rozsadnie - ma enzym wplywajacy na lepkosc macicy, zbyt duzo -> powoduje mikroskurcze jak wiesiolek...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
‹‹ 688 689 690 691 692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ