CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
witam dziewczyny , dzis miałam punkcje do tej pory nie bołął mnie brzuch ale teraz zaczyna coraz bardziej , moja doktor kazała mi tez mierzyc obwód brzucha i się ważyć ponieważ przed punkcja miałam E2- 5600 od wczoraj przybyło mi prawie 2 kg juz i obwód brzucha tez się zwiękrzył o 4 cm , czy to normalne objawy po punkcji obawiam sie że to hiperstymulacja?Kasia84
-
nick nieaktualnyKachas84 wrote:witam dziewczyny , dzis miałam punkcje do tej pory nie bołął mnie brzuch ale teraz zaczyna coraz bardziej , moja doktor kazała mi tez mierzyc obwód brzucha i się ważyć ponieważ przed punkcja miałam E2- 5600 od wczoraj przybyło mi prawie 2 kg juz i obwód brzucha tez się zwiękrzył o 4 cm , czy to normalne objawy po punkcji obawiam sie że to hiperstymulacja?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem tylko na chwilę bo idę do kina
Jest jeden pecherzyk 13 mm i kilke mniejszych, endo mizerne.6mm dostalam Estrofem na nie, będę jutro, paaaaaa
KathleenPL lubi tę wiadomość
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrazie co to pierwsze dwa tyg to i tak cialko zolte chroni fasolkę wiec nie ma co sie przejmowac bierz normalne leki na przeziębienie...jak dotychczas..dodatkowo wymocz nogi w gorącej wodzie z sola to wyciąga i herbata z cytryną...jak juz byś wiedziała ze jestes to wtedy apap , paracetamol i domowe sposoby a i nie wolno brac do nosa psikaczy bo maja pseudo -efedrynke czy cos tego typu...