CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Amberla wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi, jest kreska?
https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?category=3&preg_brand=0&preg_from=9&preg_to=9
Pierwszy od góry po lewej na drewnianej podłodze Komfort test ( pepino).
Dziś zrobiłam Betę, wyniki po południu.
Kochana wg mnie to pozytyw! Daj znac jak beta wyjdzie,ale ja jestem dobrej mysli ..
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
tulipanna wrote:noooo ja też kreskę widze wyraźnie!
Anatolko i co na uspokojenie Ci dali?
W klinice absolutnie nic. Pogadalam z moim nieklinicznym ginem i podal mi nazwe jakis przyzwoitych ziolowych, a jak beda za slabe i nie pomoga to wieczorem mam podjechac do niego po recepte... Na razie spoko... Do wieczora mam czas -
tulipanna wrote:Musiało Loluśką faktycznie wstrząchnąc, że aż zamilkła z wrażenia
Taaaak, tak, Lola, o Tobie piszemy
tulipanna, dopiero przytomność odzyskałam
dzięki dziewczynymyślę pozytywnie
i postaram się wytrwać w tym stanie do 19 :00.
A potem ,jak coś nie pójdzie , to się zgłosze do tulipanny po drugi nokautewentualnie poprzedzony spożyciem dużych ilości %
tulipanna, ale.ale lubią tę wiadomość
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Amberla, ja też widzę coś więcej niż cień
trzymam kciukikiedy wynik bety ?
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
tulipanna wrote:Lolka, czyli poskutkowało! hurraaa!
tulipanna możesz śmiało zostać mówcą motywacyjnymalbo raczej bijcą
-
nick nieaktualnyAmberla wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi, jest kreska?
https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?category=3&preg_brand=0&preg_from=9&preg_to=9
Pierwszy od góry po lewej na drewnianej podłodze Komfort test ( pepino).
Dziś zrobiłam Betę, wyniki po południu.ja tam widze dwie wyraźnie nie trzeba sie dopatrywać
daj znac jak beta:)
i pamietaj by za 2 dni powtórzyć!! -
Symfonia wrote:ale tutaj się udzielacie...wystarczy parę godzin i już 3 strony na trzaskane.
Nie miałam bóli podbrzusza - ale ja w 20 dc miałam owulacje. Zaczął mnie boleć dopiero w dniu @. -
Miu95 wrote:Ja teraz tak mam (21dc). Dzisiaj przestało mocno boleć po owu (16-17dc), ale mam tak wrażliwy dół brzucha, że siedzę w rozkroku i co chwilę odciągam gumki majtek bo mam wrażenie że mega się w skórę wbijają (a to najbardziej luźne majty jakie w domu znalazłam, prawie ze mnie spadają
)
Miu jak się dowiesz co oznacza ten bol to daj znać. Javtez napisze. Pozdr -
Nie no... Ten cykl jest coraz dziwniejszy. Dzisiaj mialam przez parę minu wrażenie, że jajniki mi sie pala. To nie byl bol tylko uczucie bardzo silnego gorąca. Ciekawie jest obserwować swój organizm i dziwić sie z rzeczy, których do tej pory się nie zauważało....
-
Anatolka wrote:Ja peklam pare razy z takiej mieszanki. Jest tez na chleb zytni i pszenny. Zawsze ladne wyszly, ale to nie jest jeszcze wyzsza szkola jazdy, bo tu sa proporcje poustalane i dodaje sie drozdze i wode
http://m.ezakupy.tesco.pl/mt/ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003011555734?gclid=CJ_TxczMi8ICFQrHtAodHjQAEQ&un_jtt_redirect
Ja też piekę z tej mieszankiostatnio dodałam oliwę z oliwek i też był fajny
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba