CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Właśnie nie mogę tego wątku o wodniaku otworzyć
pokazuje mi tylko ze mogę odpisać
co do herbatek to juz wielu kobietom pomogły. W związku z moja choroba Crohna muszę unikać zabiegów jak tylko można.
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnytulipanna wrote:Dziewczyny, czy z tym moim serduszkowaniem to wystarczy biorąc pod uwagę nawet krótką żywotnośc komórki jajowej? Jezu,, mam schizy że za mało... w poniedziałek wieczorem, we wtorek o 14, w środę w nocy ok 24 (dzień owu z okreopnym bólem w trakcie) i wczoraj też w nocy ok 24..
No i jak to jest z tym wypływaniem żołnierzyków po stosunku? To chyba nie jest tak, że jak wyleci to wszystko, nie? Ja mam schizy zeby rano siku zrobić... Oszaleję chyba...Palma mi do głowy uderza...
A jeszcze dziś mam imprezę w pracy...nie wiem jak im wytłumaczę, że nie piję alkoholu (bo raczej nie powinnam już 2 dni po owulce, nie?)a te imprezy są mocno zakrapiane. Może powiem, że leki biorę?Coś musze skręcić, chociaż zaraz zaczną pytać o ciąże..albo szeptać
Tulipanno wypływanie nie jest najstraszniejsze, uwierz że już po kilkunastu minutach w kwaśnym środowisku pochwy większość plemników umiera. A ta malutka część forsuje szyjkę macicy i płynie dalej. A i tak szczęściarz może być tylko jeden. Po owulacji dopiero 4-6 dnia zapłodniona komórka dociera do macicy i próbuje się zagnieździć. Myślę, że lampka wina, albo jeden drink krzywdy Ci nie zrobi. ALe oczywiście to Twoja decyzja, jak nie pijesz to jeszcze lepiej. To nie te czasy, ludzie często dziś wybierają abstynencję alkoholową i nikogo to już nie dziwi -
nick nieaktualnyAndzia1984 wrote:A ja piekę swój drugi w życiu chleb
Znalazłam jakis prosty przepis w necie
Ja piekę od ponad roku, a od 2-3 tygodni eksperymentuję z chlebem na zakwasie żytnim. Super sprawa, uzależnisz się szybko, bo smak i zapach w domu wspaniałe i smak bez porównaniaAndzia1984 lubi tę wiadomość
-
Tulipanna nie powinnaś się przejmować co powiedzą inni. Mi jak docinaja czy jestem w ciazy bo nie piję to mówię że jezeli nawet to moja sprawa. A potem niech sobie mówią co im się podoba
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
renieczka wrote:Ja piekę od ponad roku, a od 2-3 tygodni eksperymentuję z chlebem na zakwasie żytnim. Super sprawa, uzależnisz się szybko, bo smak i zapach w domu wspaniałe i smak bez porównania
-
Yousee wrote:Właśnie nie mogę tego wątku o wodniaku otworzyć
pokazuje mi tylko ze mogę odpisać
co do herbatek to juz wielu kobietom pomogły. W związku z moja choroba Crohna muszę unikać zabiegów jak tylko można.
-
nick nieaktualnyDzieki kochane! a tempke bede mierzyc fajna sprawa przynajmniej czlowiek wie co i jak;) zapisalam sie na za tydzien na usg tj 8 dc bo bede teraz brala 2 tablrtki clo moze owulke przyspieszyc raz przy 1,5 tabl w 11 dc mialam 26 mm a to juz troszke za pozno na pregnyl. Co uwazacie???
Odnosnie chlebka ja sobie pieke buleczki dukanowskie kocham je i maja bardzo niski indeks glikrmiczny -
Ja peklam pare razy z takiej mieszanki. Jest tez na chleb zytni i pszenny. Zawsze ladne wyszly, ale to nie jest jeszcze wyzsza szkola jazdy, bo tu sa proporcje poustalane i dodaje sie drozdze i wode
http://m.ezakupy.tesco.pl/mt/ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003011555734?gclid=CJ_TxczMi8ICFQrHtAodHjQAEQ&un_jtt_redirectLolcia_81 lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Ja peklam pare razy z takiej mieszanki. Jest tez na chleb zytni i pszenny. Zawsze ladne wyszly, ale to nie jest jeszcze wyzsza szkola jazdy, bo tu sa proporcje poustalane i dodaje sie drozdze i wode
http://m.ezakupy.tesco.pl/mt/ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003011555734?gclid=CJ_TxczMi8ICFQrHtAodHjQAEQ&un_jtt_redirect
bardzo samczny chleb wychodzi tez z takich mieszanek z lidla, polecam
Jesooo dopiero 13:00.
Po chwili spokoju psychicznego znowu schizuję....
Niech mi któraś da porządnego kopa w tyłek , może znormalnieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:54
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków