CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc ja brałam clo dwa cykle w pierwszym cyklu się nie udało ,ale drugi cykl na podwójnej dawce się udało gin nam powiedział ,że od pon mieliśmy zwiększyć serduszkowanie i też tak zrobiliśmy no i fekt jest taki ,że mamy fasolkę
-
Ja póki co miałam 2 cykle przerwy po 2 brania bo okazało się że upośledziło mi endo.. ;/ więc teraz troche daliśmy czasu na jego regeneracje
-
nick nieaktualny
-
Ja też przechodzę pierwszy cykl z clo. U mnie wystąpił lekki ból jajników i trwał do 20 dc. Endo niestety cieniutkie:( Z 13 mm w cyklach naturalnych do 7 mm po clo. Poza tym clo wpływa też na śluz. Zawsze miałam wzorowy, a teraz bardzo sucho praktycznie przez cały cykl. Czekam tydzień i testuję. Wydaje mi się, że nie można jednoznacznie powiedzieć, że działa czy nie. Każda z nas zmaga się z innym problemem i dostaje go z innych względów.Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...
-
Hej moje dziewczęta....a ja wlasnie wrocilam od mojego ginekologa laparoskopia przesunieta na styczen....teraz stymulacja dostalam clostilbegyt duphaston i pregnyl rozpisal mi co i kiedy wziac...zobaczymy jakie beda efekty....zdziwilo mnie tylko to ze nie kazal mi przyjsc na monitoring powiedzial ze duphaston mam brac od 19-25dc i jezeli z3-4 dni nie dostane miesiaczki to mam zrobic test ciazowy....aj tak sie stresuje cholera tym.wszyatkim
-
Hej dziewczyny
Z racji tego iż robimy porządki na forum - mam nadzieje że sie nie obrazicie , ale watki typu Luteina , i zwiazane z lekami .. beda przenoszone do działu starajac sie z pomoca medyczna
chciałam uprzedzic żebyscie wiedziały gdzie pozniej szukac.. zmieny zostana wprowadzone najparwdopodobniej do konca tego tygodniaMona_M lubi tę wiadomość
-