CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
Szukam dziewczyn które brały bądź biora CLO.
Chciałam się zapytać czy Wam pomogło ?? i czy miałyście jakieś "skutki uboczne"
Pozdrawiam
Ania_84 -
Cześć Aniu, ja brałam, ale nie pomogło. Skutków ubocznych nie miałam. No wiadomo, endometrium było cieńsze, ale takie działanie ma ten lek.
Ale żeby nie było - czytałam wiele pozytywnych opinii na temat Clo i wiem, że wielu kobietom pomógł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 13:30
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, pozwólcie, że się dołączę - u mnie clo pomogło w pierwszym cyklu i tydzień temu skończyło roczek Według mnie lek idealny, ale wcześniej miałam cały profil badań hormonalnych, więc leczenie było celowane. Skutków ubocznych nie miałam.
PozdrawiamMakak, Iwka, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Biore pierwszy cykl...skutków ubocznych specjalnie nie zauważyłam; chwilami tylko drobne mroczki przed oczami. A czy pomógł-dowiem sie pewnie pod koniec miesiąca.Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Dziewczyny a wiecie, ze izoflawony sojowe sa uznawane jako naturalny clo? nawet bierze sie tez tylko przez 4 dni na poczatku cyklu...wlasnie to moj pierwszy cykl z izoflawonami...i jeszcze inositolem i doczekalam sie owulacji, ktorej nie bylo kilka lat...na angielskich forach czytalam ze pomoglo setkom jak nie tysiacom kobiet! nawet babki, ktore braly clo przez 3 miesiace bez powodzenia zachodzily w ciaze w 1-3 cyklu na soi!
-
w trakcie 1 cyklu z CLO - wzrosły pęcherzyki, endometrium ładne bo 13 mm w 11 dc, teraz dostałam zastrzyk na pęknięcie Ovitrelle , wiec zobaczymy za około 14 dni
Pozdrawiam
I życzę powodzenia ..może wreszcie Nam się udaivv lubi tę wiadomość
-
ja jestem właśnie w pierwszym cyklu na CLO z racji posiadania PCO:/ Brałam od 5 dnia cyklu, a jajniki "czułam" już w 6-7 dniu cyklu. USG miałam dopiero w 14 dniu cyklu i już nie było pęcherzyka, prawdopodobnie pękł samoistnie. Testy owu wychodziły bardzo wyraźnie II kreski w 12 dniu cyklu. Czekam teraz na rezultaty brania CLO Ciekawe czy pomoże za pierwszym razem
-
muszka27 wrote:ja jestem właśnie w pierwszym cyklu na CLO z racji posiadania PCO:/ Brałam od 5 dnia cyklu, a jajniki "czułam" już w 6-7 dniu cyklu. USG miałam dopiero w 14 dniu cyklu i już nie było pęcherzyka, prawdopodobnie pękł samoistnie. Testy owu wychodziły bardzo wyraźnie II kreski w 12 dniu cyklu. Czekam teraz na rezultaty brania CLO Ciekawe czy pomoże za pierwszym razem
musi pomóc trzymam kciukimuszka27 lubi tę wiadomość
-
Pytanie do weronika86:
Mam pytanie odnośnie izoflawonów sojowych. Też mam PCO i w następnym cyklu chcę zacząć je brać. Ma to pomóc w rośnięciu pęcherzyków tak? Ale czy da to pewność że te pęcherzyki pękną? Bo przy kuracji Clo najczęściej daje się zastrzyk Pregnylu na pęknięcie a tu co z tego że one pięknie urosną jeśli nie pękną? Chyba że też jest jakiś sposób żeby im pomóc?
P.S czy tabletki MenoPrim będą ok? Gdzieś w jakimś Twoim poście wyczytałam że chyba tak ale nie mogę go znaleźć żeby się upewnić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 19:39
-
Ashaya
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/izoflawony-sojowe-naturalny-chlomid,960.html
tutaj masz cały wątek więc tam możesz pytać