X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Czy jest tu ktoś kto ma AMH 0,02?
Odpowiedz

Czy jest tu ktoś kto ma AMH 0,02?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • monester Autorytet

Wysłany: 12 marca 2023, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meerici wrote:
    Dzięki za tę odpowiedź, być może rzeczywiście za dużo analizuję… ale z drugiej strony wydaje mi się ze podejście do tematu odpowiadając sobie „tylko” na pytanie „czy będę je kochała jak swoje?” jest zbyt powierzchowne. DLA MNIE. Może dla kogoś innego wystarczające. A wydaje mi się ze w necie to jest główna wątpliwość jaka się pojawia i tylko o tym się mówi. Po prostu bardzo nie chciałabym skrzywdzić tego dziecka, skazać na jakas traumę, której nie do końca będzie świadome. Ale to są tylko moje spostrzeżenia. Poszukam tego podcastu z pewnością. U nas decyzja jeszcze nie podjęta, ale jak widać intensywnie o tym myślę 😉
    Ja właśnie nie rozumiem hasła czy będę kochała jak swoje, to kurde czyje to dziecko z kd niby ma byc, przecież nie dawczyni, która dla paru zł lub z chęci pomocy oddała swoje komórki . Tu są na forum dziewczyny, które oddawały nadmiar komórek do dawstwa, może któraś przeczyta i się wypowie też od strony dawczyni. Jezcze się odniose do tego spotkania przypadkowego - nie sądzę aby było to bardzo prawdopodobne, ale też jeśli by się zdarzyło, że mają wspólne dzieci to ryzyko wad wzrasta o parę procent raptem, to też ktoś poruszałw któryms podcaście. Wejdź na stronę stowarzyszenia nasz-bocian. Masa przydatnych informacji i właśnie linki do podcastów.

Emily0723, Meg1707 lubią tę wiadomość

• Gaja94 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2023, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milady92 wrote:
    Czy jest tu ktoś kto ma ekstrymalnie niskie AMH ? 0,02 lub podobne?

Hej! Zaglądasz tu jeszcze? Dziewczyny na innym wątku napisać mi ze mamy podobna historie… jak u ciebie wyglada sytuacja ?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ