X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Czy jest tu ktoś kto ma AMH 0,02?
Odpowiedz

Czy jest tu ktoś kto ma AMH 0,02?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • monester Autorytet

Wysłany: 12 marca 2023, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meerici wrote:
    Dzięki za tę odpowiedź, być może rzeczywiście za dużo analizuję… ale z drugiej strony wydaje mi się ze podejście do tematu odpowiadając sobie „tylko” na pytanie „czy będę je kochała jak swoje?” jest zbyt powierzchowne. DLA MNIE. Może dla kogoś innego wystarczające. A wydaje mi się ze w necie to jest główna wątpliwość jaka się pojawia i tylko o tym się mówi. Po prostu bardzo nie chciałabym skrzywdzić tego dziecka, skazać na jakas traumę, której nie do końca będzie świadome. Ale to są tylko moje spostrzeżenia. Poszukam tego podcastu z pewnością. U nas decyzja jeszcze nie podjęta, ale jak widać intensywnie o tym myślę 😉
    Ja właśnie nie rozumiem hasła czy będę kochała jak swoje, to kurde czyje to dziecko z kd niby ma byc, przecież nie dawczyni, która dla paru zł lub z chęci pomocy oddała swoje komórki . Tu są na forum dziewczyny, które oddawały nadmiar komórek do dawstwa, może któraś przeczyta i się wypowie też od strony dawczyni. Jezcze się odniose do tego spotkania przypadkowego - nie sądzę aby było to bardzo prawdopodobne, ale też jeśli by się zdarzyło, że mają wspólne dzieci to ryzyko wad wzrasta o parę procent raptem, to też ktoś poruszałw któryms podcaście. Wejdź na stronę stowarzyszenia nasz-bocian. Masa przydatnych informacji i właśnie linki do podcastów.

Emily0723, Meg1707 lubią tę wiadomość

• Gaja94 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2023, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milady92 wrote:
    Czy jest tu ktoś kto ma ekstrymalnie niskie AMH ? 0,02 lub podobne?

Hej! Zaglądasz tu jeszcze? Dziewczyny na innym wątku napisać mi ze mamy podobna historie… jak u ciebie wyglada sytuacja ?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ