Dobry gin w Krakowie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Artur Ludwin, byłam u niego. Cholernie drogi, ale dokładny, szczegółowy i profesjonalista i pasjonat. Kocha to co robi. Sprzęt w gabinetach ma ściągnięty z Włoch, współpracuje ze specjalistami z USA, jest na bieżąco ze światowymi trendami w ginekologii Prowadzi klinikę wraz z żoną. Zdarza się, że na wizytę czeka się nawet 2h, ale można wymienić spostrzeżenia z jego pacjentkami. Każdej poświęcał tyle czasu ile trzeba. Odniosłam wrażenie, że czym bardziej skomplikowany przypadek, tym bardziej jest zaangażowany. Wszystkie zadowolone. Z jego żony, Ingi, również. Więc jak nie chcesz iść do mężczyzny, to może wybierz się do jego żony.
Mama najcudowniejszych skarbów -
Ja aktualnie chodze do Malgorzaty Kruszewskiej-Kowalik jak na razie najlepsza z tych co spotkalam prowadze u niej teraz ciaze przyjmuje w kovmed na nfz i prywatnie ja chodze na nfz ogolnie po ostatniej wizycie mialam mieszane uczucia sle ogolnie jestem xadowolona jak trafilam z infekcja przed staraniami w koncu udalo sie jej ja wyleczyc i co wazne tam w gabinecie kszdy ma usg i na kazdej wizycie msm robione usg dzidziusia jutro juz polowkowe dla mnie bylo wazne na nfz bo nie pracowalam i kazdy grosz sie liczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 21:52
-
to ja po dzisiejszej wizycie moge powiedziec, że było sympatycznie miło i dokładnie jak ktos chce na NFZ to ją polecam. Wiadomo dokładnych i szczegółowych badan udg nie ma wiecej niz na nfz ale na kazdym jest ogolnie badanie na usg, nie jest jakas wybitnie rozmowna ale na wszystkie pytania odpowiada, wszystko pokazuje, niestety z racji wykonywania dokładnych pomiarów dziecka to moj mąż wiecej widzi niz ja. wiadomo, jak sie pojdzie prywatnie mozna sie na dziecko napatrzec do woli a na nfz juz mniej, ale nie narzekam. Na pewno znjada sie lepsi ale ja na razie nie trzymam sie jej, bo do tej pory trafialam na niezbyt fajnych lekarzy. Ogólnie polcema poradnie kovmed jesli chodzi o leczenie na nfz.
GorzataMał lubi tę wiadomość
-
10 lat temu ciążę prowadziła mi Pani dr. Skrobacka przyjmowała na Komorowskiego na NFZ - super lekarka i bardzo dbała o pacjenta nawet miałam do niej prywatny tel. o każdej porze mogłam zadzwonić i o wszystko zapytać. Niestety nie wiem gdzie teraz przyjmuje i czy wogóle na NFZ. A może Wy wiecie?
-
nick nieaktualny
-
Ja zachęcona dobrymi opiniami w internecie wybrałam dr Marzenę Kulę-Prykan - prywatnie w klinice Ovum na Urzędniczej. Byłam dopiero raz, pani dr zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, niezwykle miła, poświęciła mi dużo czasu, była zainteresowana tym, co mówię (przynajmniej tak to odebrałam). Zrobiła mi od razu cytologię i USG ginekologiczne. Zapłaciłam łącznie 180zł. USG piersi robiła mi w tej samej klinice dr Anna Błażewska-Gruszczyk, starsza pani, też bardzo miła, gaduła - zapłaciłam 90zł. To takie pierwsze obserwacje, ale zdecydowanie pozytywne wrażenie.
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny. Temat dotyczy dobrego gina w Krakowie więc chętnie dodam (pomimo że to mężczyzna) Pana doktora Jacka Franczaka. Przyjmuje prywatnie w kilku miejscach w Krakowie. Jest bardzo dokładny. Jest specyficzny, niektóre pacjentki się do niego zrażają bo nie jest rozmowny. Ale ja chodzę do niego juz4 lata, prowadził moją pierwszą ciążę, teraz pomaga miwzajść w drugą. Zawsze odpowie na zadane pytanie bardzo wyczerpująco, bada bardzo delikatnie. Jak dla mnie to idealny lekarz. Więcej można o nim poczytać w necie na "znany lekarz"
Pozdrawiam:-) -
Jeśli chodzi o specjalistę od ultrasonografii, to szczerze polecam dra Zarotyńskiego, przyjmuje na Zyblikiewicza 8. Robił mi USG genetyczne, jestem nim zachwycona - niezwykle miły, spokojny, zainteresowany pacjentką, wszystko tłumaczy dokładnie, aż się upewni, że wszystko jasne. Ma fejsa - warto zajrzeć, wystarczy wpisać nazwisko w wyszukiwarkę.
ejsza lubi tę wiadomość
-
Ja polecam dr Ewę Ryskalę. Przed nią chodziłam do róznych ginów, ale tylko ona mi pomogła. Prywatnie przyjmuje na os.Jagiellonskim a na NFZ w Gemelli na os.Zlotej JesieniLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Widzę, że piszecie o Ludwinie, ja niestety nie jestem zadowolona. Jestem po kilku miesiacach zmarnowanych u niego, kilku miesiacach zwodzenia. Na stronie pisza, ze sa najlepsi jesli chodzi o nieplodnosc, niestety zauwazylam brak konkretnych decyzji, brak jakichkolwiek dzialan i ciagle kontrole, ktore nie byly tanie.
Wydaje mi sie, ze moga byc dobrzy w prowadzeniu ciazy, albo w skomplikowanych przypadkach ciazowych (rowniez ze wzgledu na dobry sprzet), ale nie w leczeniu nieplodnosci. Wiec tez zalezy w jakim celu sie tam idzie.
Na dzien dzisiejszy wiem, ze w momencie braku ciazy przez kilka dobrych miesiecy nalezy sie udac od razu do kliniki nieplodnosci, ktora zajmuje sie wylacznie tym i jedynym celem lekarzy w takiej klinice jest ciaza, a nie tak jak u Ludwina wyciagniecie jak najwiekszej ilosci pieniedzy i powolne zmierzanie do celu. -
Polecam najbardziej jak dla mnie panią doktor Annę Springwald, przyjmuje na Urzędniczej. Jak byłam na usg piesi gdzieś indziej, to lekarz wykonujący badanie zapytał się, kto jest moim lekarzem prowadzącym i wymieniłam jej nazwisko, to powiedział, że jestem w najlepszych rękach jakie są w Krakowie. Polecam jeszcze panią doktor Korabel. Swego czasu przyjmowała na Olszańskiej, ale nie wiem jak teraz.
-
Kajoni wrote:Polecam najbardziej jak dla mnie panią doktor Annę Springwald, przyjmuje na Urzędniczej. Jak byłam na usg piesi gdzieś indziej, to lekarz wykonujący badanie zapytał się, kto jest moim lekarzem prowadzącym i wymieniłam jej nazwisko, to powiedział, że jestem w najlepszych rękach jakie są w Krakowie. Polecam jeszcze panią doktor Korabel. Swego czasu przyjmowała na Olszańskiej, ale nie wiem jak teraz.
Masz na myśli dr Joanne Korabel? Ona zajmuje się też leczeniem niepłodności? -
vanessa wrote:Masz na myśli dr Joanne Korabel? Ona zajmuje się też leczeniem niepłodności?
tak, dokładnie ta sama.
http://www.ludwinludwin.pl/subpage,page,naszZespol,sub,117
tu są o niej informacje.
dla mnie była fantastycznym lekarzem, ale to było jakieś 6 lat temu
vanessa lubi tę wiadomość
-
Polecam Pania Paulinę Marcinek. Jak dla mnie nie ma lepszej Pani ginekolog!!! Wdodatku jest taka mila ze jak sie od niej wychodzi to jak od kolezanki. Jej ojciec Antoni Marcinek tez jest ginekologiem i tez slyszalam dobre opinie.