Dobry gin w Krakowie
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja moge serdecznie poleci pracujacego Polmedzie dr.Paciorka.
Lekarz niesamowity. Cierpliwie wyslucha, wytlumaczy, zbada, zleci badania, bedzie dociekal i szukal lrzyczyn problemow. Pierwszy lekarz, ktory naprawde mnie sluchal i cierpliwie tlumaczyl -
Czy któraś z Was chodzi/chodziła do poradni ginekologicznej przy szpitalu na Siemiradzkiego? Teraz poradnia została przeniesiona na ul. Kremerowską 11. Czy któryś z tamtejszych lekarzy jest godny polecenia? Przez telefon sekretarka podała mi nazwiska (głównie lekarki): Danielak, Dłużniewska, Załuska, jaworska, Trybus, Olszewska. Będę wdzięczna za pomoc.
-
Makcza wrote:Czy któraś z Was chodzi/chodziła do poradni ginekologicznej przy szpitalu na Siemiradzkiego? Teraz poradnia została przeniesiona na ul. Kremerowską 11. Czy któryś z tamtejszych lekarzy jest godny polecenia? Przez telefon sekretarka podała mi nazwiska (głównie lekarki): Danielak, Dłużniewska, Załuska, jaworska, Trybus, Olszewska. Będę wdzięczna za pomoc.
Ja niestety nie, ale chodzę do pani ginekolog, która pracuje w Siemieradzkim i uważam, że jest naprawdę super. Nazywa się Anna Wierzbińska- Spaczyńska
-
Dzięki BiB, ja jestem bardzo zadowolona ze swojej lekarki, do której chodzę prywatnie (Marzena Kula-Prykan), ale właśnie policzyłam, że na ciążę wydałam już prawie 2 tys. zł, a to dopiero połowa! Na same wizyty i badania! Z ciążą wszystko super, ze mną wszystko super, nie widzę powodu, żebym musiała płacić za każdą morfologię krwi, nie mówiąc już o dużo większych kwotach na inne badania - a jak lekarz przyjmuje prywatnie, to nie może przepisać badań refundowanych przez NFZ. No i zdecydowałam, że muszę się przenieść do lekarza przyjmującego na NFZ, w końcu płacę te cholerne składki od tylu lat, a w ogóle nie korzystam. Dlatego potrzebuję lekarza z poradni, a w Siemiradzkim planuję rodzić. Uff...
ejsza lubi tę wiadomość
-
ja po skierowania na badania mam zamier chodzi do gin w medicoverze (do puki tam będę), a później w scanmedzie. Mam tą opiekę opłacana przez zakład pracy, więc liczę na to, że jednak na tych badaniach troszkę zaoszczędzę. Na wizycie nie mam zamiaru, bo juz chodziłam do wielu lekarzy na nfz- już im dziękuję za pomoc.
-
Makcza wrote:Czy któraś z Was chodzi/chodziła do poradni ginekologicznej przy szpitalu na Siemiradzkiego? Teraz poradnia została przeniesiona na ul. Kremerowską 11. Czy któryś z tamtejszych lekarzy jest godny polecenia? Przez telefon sekretarka podała mi nazwiska (głównie lekarki): Danielak, Dłużniewska, Załuska, jaworska, Trybus, Olszewska. Będę wdzięczna za pomoc.
Z tego co wiem to na tą ulicę została przeniesiona rowniex moja Pania Ginekolog o ktorj pisalam wyzej i polecam ja bardzo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chodze do Pani dr Pauliny Marcinek i jestem bardzo zadowolona tam przyjmuje tylko w środy a czy terminy mają długie ? ciężko mi powiedzieć, bo ja zawsze dzwonię wczesniej na konkretną datę bo wiem kiedy będę w Polsce i zapisuję się wcześniej ale myślę ze możesz próbować dzwonić i pytać o środę bądź następną jakoś specjalnie długich terminów nie ma;)
No i jej ojciec tez tam chyba przyjmuje Antoni Marcinek tez ma dobre opinie ale ja u Niego nie byłam. Tylko drogo mają 100 zl wizyta 90 usg a ja jak byłam u innego bliżej na monitoringu to płacilam 80zl wizyta z usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 10:00
-
nick nieaktualny
-
Nie mam pojęcie, musisz pytać. Ja pracuję za granicą więc nie mam ubez w Polsce dlatego mnie nie interesuje nfz dlatego nie pytam. Zadzwoń zapytaj:-) może akurat przyjmują
-
Ja swoją ciążę prowadzą aktualnie pod opieką pana Tomasza Łabiaka. Jestem zadowolona. Mam stały kontakt z panem doktorem, pełne wsparcie jeśli chodzi o badania, USG itp. Plusem jest na pewno, że dr pracuje w szpitalu na Kopernika na co dzień, więc jest pełny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 09:05
-
Anna Wójtowicz przemiła i może skuteczna. Jednak jak mnie zobaczyła to wysłała do Janeczko żeby sprawdzić czy chociaż ivf się uda.
Na moje problemy nie ma gina"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba