Dr Paśnik
-
WIADOMOŚĆ
-
Emily0723 wrote:Dziewczyny jaki jest teraz termin oczekiwania do docenta? Rozumiem że tylko apc wchodzi w grę bo w salve musi być skierowanie od lekarza z tej kliniki ?Start 13.05.22 r. od 2dc 💊estrofem i sildenafil.
Transfer 30.05.2022 ❄️ 5dniowa blastka 4BB z eglue
6dpt 12,99
7dpt 33,5
9dpt 80
10dpt 130,4
12dpt 328,3
14dpt 815 prog 49
18dpt 2635,4
25dpt jest ♥️
380 g szczęścia 👧
26+3 tc 1100 g 👸,
28+3 tc 1338 g👸
31 tc 1750 g 🥰
38 tc 4 prenatalne 3600 g 🧚♀️❤️
09.02 córcia 3310 g, 56 cm, 10/10 😍
Start stymulacji 24.03.2022: Mensinorm, Bemfola, Orgalutran oraz Gonapeptyl.
Punkcja 05.04.2022, pobrano 20 oocytów, dodatkowo Zymot Multi (850 µL). 3 ❄️ z 6 zapłodnionych komórek.
3 iui ☹️
Sono HSG-ok, biopsja endometrium- ok.
💊 Glucophage 500 XR, fertistim, wit D3 Ibuvit 4000, wit B12 metylo, sanprobi superfomuła.
Dieta z niskim IG od 02.2022
Immunosupresja: encorton i equoral od 12.04.2022.
Ana3 silnie dodatnie, kir bx, wysokie tnf. -
Emily0723 wrote:Dziewczyny jaki jest teraz termin oczekiwania do docenta? Rozumiem że tylko apc wchodzi w grę bo w salve musi być skierowanie od lekarza z tej kliniki ?
-
Dżo-ana wrote:Kochana wiem, że to bardzo stary Twój post, być może już nie jest Ci potrzebna ta grupa na FB bądź już w niej nie jesteś, ale może jednak bardzo proszę abyś przesłała mi jakiś link, zaproszenie, wiadomość, nazwę grupy cokolwiek bo za nic świecie nie mogę jej znaleźć, to trudne z reszta jak się nie zna nazwy hhmmm wiem tylko że istnieje. Proszę o pomoc :*
-
Mala1029 wrote:Witam czy jeszcze aktualne ?
Tak, tak aktualne 🙂 Kiedy masz wizytę?Starania od grudnia 2016 roku
Marzec 2018 - podejrzenie zapalenia wyrostka- diagnoza endometrioza IV stopnia
Lipiec 2018 - laparoskopia - usunięcie zrostów, torbieli jajnika, resekcja części jelita
Wrzesień 2019 - laparoskopia - usunięcie 9 cm torbieli
Listopad 2019 pierwsza procedura- Invicta Wrocław - żaden zarodek nie dotrwał do 5 doby
Sierpień 2020 - druga procedura - Angelius Provita Katowice. Protokół ultra dlugi z hw
Pobrano 6 komórek
5 było dojrzałych
5 się zaplodnilo
5 dotrwalo do 3 doby
29.08.20 transfer zarodka 8a
7.04.21 transfer ❄ 8a
Brak mrożaków
Wrzesień 2021 - trzecia procedura - Angelius Provita Katowice. Protokół dlugi
27.09.21 Pobrano 7 komórek
2 były dojrzałe
2 się zaplodnily 🙏
❄
Mutacja mthfr homo, pai homo, vr2 hetero -
Cześć,
Jestem nowa na tym forum. Moja ginekolog z kliniki płodności u której się leczę od 2 lat kazała mi się skontaktować z doktorem. Oczywiście w salve czas oczekiwania pół roku, w Łodzi brak miejsc. Gdyby która z Was miała zrezygnować z wizyty to proszę dajcie znać. -
Chciałabym się umówić na pierwsza wizytę do dra Pasnika- widzę, ze w Łodzi przyjmuje w kilku miejscach. Gdzie najlepiej dzownic?
Czy jest możliwość konsultacji online z doktorem? Albo np żeby zlecił jakieś badania przed wizyta, żeby nie jechac bez niczego. -
Ewelina9 wrote:Chciałabym się umówić na pierwsza wizytę do dra Pasnika- widzę, ze w Łodzi przyjmuje w kilku miejscach. Gdzie najlepiej dzownic?
Czy jest możliwość konsultacji online z doktorem? Albo np żeby zlecił jakieś badania przed wizyta, żeby nie jechac bez niczego.
jestem w podobnej sytuacji i myslalam, że do września coś ogarnę przed kolejnym IVF, Dr Pasnik przyjmuje dorosłych chyba w jednym miejscu https://apc-analizy.pl/, dzwoniłam tam i zapisy na wrzesień i kolejne miesiące będą pod koniec lipca/poczatkiem sierpnia, informacja bedzie na stronie, ze strony też wyczytałam, że pierwsza wizyta musi być na miejscu kolejne moga byc to teleporady. Poczytaj na tej stronie jest dużo informacji, a co do badan zleca je podobno i od razu można je wykonac na miejscu w laboratorium, wyczytałam, że nie trzeba być na czczo, tylko 2 h nic nie jesć przed - info ze strony, a potem knsultacja wyników może odbywać sie mailowo i telefonicznie, najlepiej zabrać ze soba już badania, które sie ma. Od dzisiaj dr Paśnik idzie na urlop wiec nie jest dostępny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2022, 15:15
Ewelina9 lubi tę wiadomość
-
gajaa wrote:jestem w podobnej sytuacji i myslalam, że do września coś ogarnę przed kolejnym IVF, Dr Pasnik przyjmuje dorosłych chyba w jednym miejscu https://apc-analizy.pl/, dzwoniłam tam i zapisy na wrzesień i kolejne miesiące będą pod koniec lipca/poczatkiem sierpnia, informacja bedzie na stronie, ze strony też wyczytałam, że pierwsza wizyta musi być na miejscu kolejne moga byc to teleporady. Poczytaj na tej stronie jest dużo informacji, a co do badan zleca je podobno i od razu można je wykonac na miejscu w laboratorium, wyczytałam, że nie trzeba być na czczo, tylko 2 h nic nie jesć przed - info ze strony, a potem knsultacja wyników może odbywać sie mailowo i telefonicznie, najlepiej zabrać ze soba już badania, które sie ma. Od dzisiaj dr Paśnik idzie na urlop wiec nie jest dostępny.
Dziękuje za odpowiedz ❤️ To zostało nam czekanie aż rusza zapisy
Pytanie czy polecacie wykonać na własna rękę jakieś badania przed wizyta? -
Ewelina9 wrote:Dziękuje za odpowiedz ❤️ To zostało nam czekanie aż rusza zapisy
Pytanie czy polecacie wykonać na własna rękę jakieś badania przed wizyta?
Ja mam zrobione KIR, IMK, CBA ale słyszałam ze oni tam w Łodzi nie wszystkie badania honorują z innych labów, nie wiem które, no i mam cały zestaw do IVF, wirusologie, wymazy itp itd ... aktualne wiec to zabiore ze sobą, wstepnie tez zapisałam się do dr Malinowskiego na poczatek wrzesnia, ale wolałabym do dr Paśnika bo chyba kontakt lepszy z tego co czytałam i tanszy jest, chociaż w moim przypadku na to nie patrzę, bo koszt badań wszędzie taki sam, a cena za wizytę nie rózni sie znacznie. -
gajaa wrote:Ja mam zrobione KIR, IMK, CBA ale słyszałam ze oni tam w Łodzi nie wszystkie badania honorują z innych labów, nie wiem które, no i mam cały zestaw do IVF, wirusologie, wymazy itp itd ... aktualne wiec to zabiore ze sobą, wstepnie tez zapisałam się do dr Malinowskiego na poczatek wrzesnia, ale wolałabym do dr Paśnika bo chyba kontakt lepszy z tego co czytałam i tanszy jest, chociaż w moim przypadku na to nie patrzę, bo koszt badań wszędzie taki sam, a cena za wizytę nie rózni sie znacznie.
Wilczynski ma szybsze terminy a ponoć tez jest bardzo dobrym specjalista
Robiłam wyniki na własna rękę przed wizyta do P. i wszystkie były uznane przez niego, na miejscu zrobiliśmy to co uważał, ze trzeba dorobić. Na wątku miesięcznym pierwszy post zawiera kilka badan które warto zrobić jak się do niego idzie.
Zawsze można również zadzwonić do apc lub napisać w mailu w jakiej sytuacji się jest lub skorzystać z fb na grupie jego istnieje wymiana terminów lub czasami dziewczyny oddają swoje 🙂
Pierwsza wizyta musi być na miejscu, kolejna może być online.
kirAA, allo-mlr 0, morfo 0%,2%, Fragmentacja DNA - 28%,ŻPN II st
Kariotyp❗️BT (11;22)
03.2022 I IVF - Artemida Białystok
09.03 punkcja ❄️❄️08.04 transfer 1AA ❄️ 10dpt < 1.1 05.05 transfer 3AA ❄️ 6-6,8-11,10-5 cb💔🖤
06.2022 II IVF długi protokół
04.07 punkcja❄️❄️❄️❄️ 08.09 transfer 1BB, accofil + acard 14.09 6dpt <0.2 🖤09.10 transfer 4AA accofil+acard 4dpt - 3,7 6dpt-8,2 8dpt - 4.6 💔🖤
09.11 transfer 4AA 6-3.5,8-17,9-25,10-27,12-18💔🖤
14.12 transfer 3AB 5 -13,7 - 27.1 💔🖤
16.01.2023 - Invimed Wrocław - start
13.02 punkcja
8❄️ zbadanych 2❄️BT
19.04 - 7 transfer 4AA
4dpt 9, 7dpt 45,10dpt 243, 13dpt 810, 15dpt 1872, 17dpt 3401, 27dpt usg + wlew ivig
21w3 440g chłopaka 🐥
28w5 1438g chłopaka🐥
35w3 2700g chłopaka 🐣