Elita Gamety Rzgów
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Kochane za miłe przyjęcie
Częstujcie się Takie małe wkupne..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba00862e1145.jpgBella93, Polly_love, natty85, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Lubie_czekolade, pamietam
Dofinansowanie jest i dziala, ale jest duzo chetnych. Na poprzedni rok srodki rozeszly sie bardzo szybko i zeby nie zostawic par, ktore mialy wstepna kwalifikacje wnioskowali o zwiekszenie puli.
Poza tym nasz kochany rzad ciagle kombinuje, aby i programy samorzadowe zamknac
A w międzyczasie będziemy się inseminować
Rząd niech się w zad pocałuje.. Mam nadzieję, że im się nie uda.. Bo wtedy to nie wiem.. -
nick nieaktualny
-
Wg mnie IUI to kasa wywalona w błoto. Lepiej zdecydować się na szalony i darmowy seks, szanse są porównywalne.
innamorata88 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Polly_love wrote:Czoko, ile kosztuje iui w Gamecie? Jak szanse %% ocenia MR?
MR mówi o 13% szans na powodzenie, niby mało ale jak to stwierdził mam ładną rezerwę to nie szkoda kilka razu spróbować -
jomi81 wrote:Wg mnie IUI to kasa wywalona w błoto. Lepiej zdecydować się na szalony i darmowy seks, szanse są porównywalne.
-
Bella93 wrote:A ja w ogole nie wiem po co sie ja podaje.
Zawsze wydawalo mi sie ze konflikt dotyczy drugiego i kazdego kolejnego dziecka, jesli krew pierwszego miala rh+ i wymieszala sie z krwia matki, ale pewnie mi sie tylko wydawalo.
Edit. Nie wydawalo mi sie
Ale potraktowali Cie na bogato, bo to drogie jest podobno.Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Czytałam w necie ze to koszt ok 400zl. Jejku wreszcie za coś nie płacę
A ja za iui płaciłam 900zl w Gamecie. Widzę że obniżyli cenę.Starania od 2013r.
12 lipca 2016r. CRIO
Witaj Czekoladko my mieliśmy jedno IUI i po tym jak wszystko poszło niby okej, dostałam zastrzyk na pękanie pęcherzyków i z 3- żaden nie pękł...
Więcej na IUI się nie decydowaliśmy. Poza tym to też spory koszt ;/ <choć ivf wcale nie mniejszy ;P>
Próbuj może Tobie się uda czego życzęLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
natty85 wrote:Czytałam w necie ze to koszt ok 400zl. Jejku wreszcie za coś nie płacę
A ja za iui płaciłam 900zl w Gamecie. Widzę że obniżyli cenę.
Dużo nie obniżyli ale zawsze coś
Ogólnie na tym rozrodzie wspomaganym to finansowo chyba idzie się wykończyć.. Boję się, że jak zaczniemy to pójdą wszystkie oszczędności.. -
Deseo wrote:Witaj Czekoladko my mieliśmy jedno IUI i po tym jak wszystko poszło niby okej, dostałam zastrzyk na pękanie pęcherzyków i z 3- żaden nie pękł...
Więcej na IUI się nie decydowaliśmy. Poza tym to też spory koszt ;/ <choć ivf wcale nie mniejszy ;P>
Próbuj może Tobie się uda czego życzę
Czy teraz próbujecie właśnie ivf?
No In Vitro to już w ogóle miliony monet Dlatego trochę pokładam nadzieję w tej inseminacji.. Zobaczymy..
Dla mnie sukces, że w ogóle Stary się na to zgodził, bo do tej pory twierdził, że sobie świetnie sami poradzimy Muszę go przez to wszystko stopniowo przeciągnąć
-
Bella zdaniem mojej mamy to trzeba bardzo mało wody zagotować i kruszyć makaron rosołowy przed wrzuceniem do garnka (ten takie cienkie niteczki)- nie wiem po co??? Przecież on jest drobny. A mała ilośc wody to troche głupie, bo lepiej dac więcej żeby papka sie nie zrobiła. Mama lubi oszczędzać wodę Ja tam w ogóle nie słucham i robie po swojemu. W sumie mi to tak naprawde wszystko jedno jak to sie robi, co za róznica, byle makaron sie ugotował
Bella93, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Agniesia -
Ale musze kiedys mame podpuścic zeby sobie kupiła makaron z maki kukurydzianej, taki cieniutki i dała mało wody. Haha to sie jej dopiero klucha zrobi i moze sobie cos przemysli... Bo ten z maki kukurydzianej jest trochę inny i 2 razy mi sie klucha jedna wielka z niego zrobiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 16:33
Bella93, Lubię_czekoladę, sylvuś lubią tę wiadomość
Agniesia -
Czekoladko, tak po nieudanym IUI zrobiliśmy sobie pół roku przerwy od wszelkich lekarz i starań. Po tym czasie podjęliśmy decyzję, że ostatnie co nam pozostało to ivf. Jak się nie uda to chociaż będę wiedziała,że zrobiłam wszystko co w mojej mocy miliony monet... racja! Ale jeśli tylko to nam pozostało, to trzeba spróbować
Agniesia- ja właśnie słyszałam,że trzeba duuuużo wody wlewać do makaronu i zawsze leję więcej.Lubię_czekoladę, Agniesia30 lubią tę wiadomość
-
Ale mnie dzisiaj głowa boli. Pewnie od stresu i braku powietrza. Wietrze tutaj ile się da Ale i tak duszno i gorąco. Ja należę do tych zimnolubnych jakieś metody na ból głowy??Starania od 2013r.
12 lipca 2016r. CRIO
nick nieaktualny