X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Eurofertil Ostrawa
Odpowiedz

Eurofertil Ostrawa

Oceń ten wątek:
  • Annabelle2023 Koleżanka

Wysłany: 1 lutego, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już jest przesada, żeby wyciągać pieniądze od niepłodnych kobiet. Niech Lachcina im pomoże finansowo. Zarobił miliony koron, a masa kobiet straciła przez niego zdrowe zarodki.

Wysłany: 2 lutego, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zbiórka to całkowita komedia. Czy ludzie mają utrzymywać męża i dwójkę dorosłych dzieci tej pani? Wstyd i bezczelność

Wysłany: 23 lutego, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze, że ta osoba już nikogo nie skrzywdzi i nie zabije kolejnych zarodków. Karma is a bitch

• agelee Koleżanka

Wysłany: 7 marca, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Zastanawiam się nad wyborem kliniki w Czechach i w sumie chciałam spróbować mini stymualcji bo w normalnym invitro i tak rosną mi maksymalnie 3 pęcherzyki :/ Ale są tak negatywne opinie, że nie wiem co myśleć. Chciałabym spróbować protokołu bez antagonisty.

• Mysza01 Autorytet

Wysłany: 7 marca, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agelee wrote:
    Dzień dobry. Zastanawiam się nad wyborem kliniki w Czechach i w sumie chciałam spróbować mini stymualcji bo w normalnym invitro i tak rosną mi maksymalnie 3 pęcherzyki :/ Ale są tak negatywne opinie, że nie wiem co myśleć. Chciałabym spróbować protokołu bez antagonisty.

Różne opinie zawsze będą. Teraz pewnie mniej opini bo jest dofinansowanie w Polsce. Może na grupie na fb znajdziesz świeższe opinie jak to teraz wygląda. Ogólnie zawsze jest ryzyko, że dany protokół nie podpasuje i nie będzie dobrego wyniku.
    Ja się przenosiłam z Krakowa do eurofertil przed dofinansowaniem i jestem zadowolona. Z 3-4 pecherzyków w podwójnej ministymulacji miałam 4 zdrowe zarodki. Wcześniej w Polsce 3x krotki protokół na dużych dawkach. Ja z tych co pilnują sobie wszystkiego więc do transferu kontrolowałam progesteron, estradiol, lekarz gin wspomagający z Polsce i dr Sydor immunolog.

Starania od 01.2020
    07.21 cp
    02.22 I ET-biochem,
    04.22 II FET-8tc 💔
    03.23 III FET 6tc 💔

Eurofertil
    05.24 IV FET 10dpt 110, 12dpt 330, 14dpt 1100
    01.2025 ❤️ na świecie
  • Lena887 Autorytet

Wysłany: 7 marca, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza01 wrote:
    Różne opinie zawsze będą. Teraz pewnie mniej opini bo jest dofinansowanie w Polsce. Może na grupie na fb znajdziesz świeższe opinie jak to teraz wygląda. Ogólnie zawsze jest ryzyko, że dany protokół nie podpasuje i nie będzie dobrego wyniku.
    Ja się przenosiłam z Krakowa do eurofertil przed dofinansowaniem i jestem zadowolona. Z 3-4 pecherzyków w podwójnej ministymulacji miałam 4 zdrowe zarodki. Wcześniej w Polsce 3x krotki protokół na dużych dawkach. Ja z tych co pilnują sobie wszystkiego więc do transferu kontrolowałam progesteron, estradiol, lekarz gin wspomagający z Polsce i dr Sydor immunolog.

Mysza ile wyniosła Cię podwójna ministymulacja i badanie zarodków?

Robiłaś jak jeszcze Pani Lenka pracowała?

Eurofertil Ostrava
    Listopad 2021 start stymulacji
    4 zarodki klasy A, po PGT-A tylko jeden ❄️
    Styczeń 2022 transfer
    6 dpt - beta 40
    10 dpt - beta 455
    14 dpt - beta 2400
    7+2 - 12mm, ❤️155
    nifty - OK
    prenatalne - OK
    12+1 - 66mm, ❤️168
    20+1 - połówkowe 370 g, ❤️ 143
    26+3 - 960 g
    30+2 - 1500 g
    33+4 - 2100 g
    36+3 - 2700 g
    38+1 - 3000 g
    38+4 - CC, 3100 g, 54 cm 👣
  • Mysza01 Autorytet

Wysłany: 8 marca, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena887 wrote:
    Mysza ile wyniosła Cię podwójna ministymulacja i badanie zarodków?

Robiłaś jak jeszcze Pani Lenka pracowała?

Oj nie pamiętam:( ale wszystko zgodnie z cennikiem wychodziło.

Tak, pani Lenka wyczarowała zarodki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca, 09:29

Starania od 01.2020
    07.21 cp
    02.22 I ET-biochem,
    04.22 II FET-8tc 💔
    03.23 III FET 6tc 💔

Eurofertil
    05.24 IV FET 10dpt 110, 12dpt 330, 14dpt 1100
    01.2025 ❤️ na świecie
  • agelee Koleżanka

Wysłany: 8 marca, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 4 stymualcje na maksymalnych dawkach i wtedy organizm wariuje. Na przykład na 9 pęcherzyków rosną 3 i to w takim tempie, że 11 dnia była punkcja. Okazało się, że nawet jeden był przejrzały. A dlaczego nie chcieli mi dać mniejszych dawek? Bo pierwszy stymualcja była anulowana przez brak postępu. I od tego czasu ładowali od razu 450 UI. U mnie nigdy nie rosną wszystkie pęcherzyki. Tak jakby jedne blokowały drugie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca, 20:03

Wysłany: 11 marca, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wystarczy zobaczyć opinię na Google. Są napisane przez pracowników tej kliniki

• LateBloomer Ekspertka

Wysłany: 12 marca, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,

Macie kogoś do polecenia do przygotowania do transferu FET Z Wawy lub okolic?

Torbiel endometrialna na jednym jajniku.
    Mała niedoczynność tarczycy, MTHFR, PAI hetero, rozchwiane cytokiny, Ana
    Novum: 1 podejście
    Kriobank: 2 podejścia
    Czechy: Transfer 2023 🤞🤞🤞

preg.png
  • Connie 1 Nowa

Wysłany: 12 marca, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze spotkanie, wszystko super, wyniki super, w ich ocenie są szanse, mimo, że w Polsce mówiono mi, że są słabe. Miałam nadzieję, że tu mają lepsze metody, więcej możliwości. Niestety po wpłacie wszystko było z automatu, sama procedura jak w fabryce. Zero indywidualnego podejścia, tak naprawdę każdego wezmą na procedure ,tylko aby kasa się zgadzała. W trakcie nie są już tak optymistyczni i mili. A już się uda i zaskoczysz. A ja nie to oczywiście, czy możemy zaproponować dalsze kroki. Wracam do naszej poradni. Tak jak ktoś napisał tu nie leczą przyczyny niepłodności.

Wysłany: 12 marca, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1 wizyta u Lachcina zawsze trwa 90’minut i jest to złapanie klienta. Uważajcie na tych oszustów!

• Różowa_Pomarancza Autorytet

Wysłany: 22 marca, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powiem tak miałam tam kilka stymulacji i zarodki też niestety po badaniach wszystkie chore. Tam się idzie po zarodki a nie diagnozę.
    I teraz za 2 miesiące wracam na ostatnie już mini stymulacje i koniec.
    Musze też dodać że po ich lekach nie rosły mi pęcherzykitzn rosły dwa razy dłużej stymulacja trwała ponad 24dni ale już po naszym menopurze wszysko było ok i stymulacja trwała 11dni.

‹‹ 293 294 295 296 297
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ