SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › Eurofertil Ostrawa
Odpowiedz

Eurofertil Ostrawa

Oceń ten wątek:
  • Mysza01 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aness wrote:
    Możemy na priv. Wysłałam zaproszenie.

Zaakceptowałam

Starania od 01.2020
    07.21 cp
    02.22 I ET-biochem,
    04.22 II FET-8tc 💔
    03.23 III FET 6tc 💔

Eurofertil
    05.24 IV FET 10dpt 110, 12dpt 330, 14dpt 1100
    01.2025 ❤️ na świecie
  • Sarenka150 Autorytet

Wysłany: 29 lipca, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy któraś z Was jest może z Warszawy lub województwa mazowieckiego i w najbliższych dniach wybiera się do Czech?

Potrzebuję pomocy w odebraniu z czeskiej apteki preparatu Intalipid. Mam receptę i zarezerwowany preparat w aptece. Chętnie dołożę się do kosztów podróży.

Będę bardzo wdzięczna za wiadomość prywatną. Dziękuję!

• Weteranka82 Koleżanka

Wysłany: 22 sierpnia, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annabelle2023 wrote:
    Dziś Dzień Dziecka. Ja mojego dziecka nigdy nie przytulę. Lachcina i Jezova zniszczyli mój jedyny zdrowy zarodek. Mam nadzieję, że już nikogo nie skrzywdzą i odpowiedzą za to wszystko przed Bogiem
    Powiesz cos wiecej co sie stalo?

‹‹ ‹ 294 295 296 297 298
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ