Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Euthyrox N25

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 września 2018, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak nadal bież tę samą dawkę, chyba, że lekarz zaleci inaczej.

Sama jestem ciekawa czy taka minimalna dawka coś u Ciebie ruszy. Daj znać

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 25 września 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jestem po wizycie i tak jak tutaj rozmawiałyśmy - mam dalej brać taką samą dawkę :)

• Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 25 września 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m_d_f wrote:
    No i jestem po wizycie i tak jak tutaj rozmawiałyśmy - mam dalej brać dziekuje bardzo :-)

10.09.2019 Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Czy któraś z Was posiada może do odsprzedania Euthyrox N25?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ