Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Euthyrox N25

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 września 2018, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak nadal bież tę samą dawkę, chyba, że lekarz zaleci inaczej.

Sama jestem ciekawa czy taka minimalna dawka coś u Ciebie ruszy. Daj znać

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 25 września 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jestem po wizycie i tak jak tutaj rozmawiałyśmy - mam dalej brać taką samą dawkę :)

• Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 25 września 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m_d_f wrote:
    No i jestem po wizycie i tak jak tutaj rozmawiałyśmy - mam dalej brać dziekuje bardzo :-)

10.09.2019 Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Czy któraś z Was posiada może do odsprzedania Euthyrox N25?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ