X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Euthyrox N25

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 września 2018, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak nadal bież tę samą dawkę, chyba, że lekarz zaleci inaczej.

Sama jestem ciekawa czy taka minimalna dawka coś u Ciebie ruszy. Daj znać

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 25 września 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jestem po wizycie i tak jak tutaj rozmawiałyśmy - mam dalej brać taką samą dawkę :)

• Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 25 września 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m_d_f wrote:
    No i jestem po wizycie i tak jak tutaj rozmawiałyśmy - mam dalej brać dziekuje bardzo :-)

10.09.2019 Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Czy któraś z Was posiada może do odsprzedania Euthyrox N25?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ