Fostimon
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie, ja nie robię testów, czekam aż miesiączka przyjdzie, lub nie i wtedy zrobie test. Trochę bardziej jestem skupiona na tym, co się tam u dołu dzieje. Czasem coś mnie kłuje, czasem jakiś lekki ból jajników, ale staram się nie analizować. Zgodnie z zaleceniami lekarza wrzucam na luz i dbam o siebie Test miałam zalecony w 2 tygodnie po zabiegu.
A problemy z owulacją jakies tam mam, bo ona niby jest, ale pęcherzyki same nie pękają i poziom hormonów do dupy w sumie na wszystkich etappach cyklu. Ponadto partner też nie ma dobrych wyników nasienia, więc generalnie to kolorowo nie jest
A jak u Ciebie? -
WITAM Kejt89 masz może jeszcze ten fostimon,to proszę odezwij się na email [email protected]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 12:46
Agatka28 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry ,
przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
Bardzo proszę o Twoją pomoc w tym badaniu.
https://forms.gle/quP93Gt7csuce1HU6 -
Cześć, mam do sprzedania lek Fostimon. Zaszłam w ciążę we wcześniejszym cyklu i nie dane było mi ich wykorzystać. Zapraszam na priv
marcus lubi tę wiadomość
2 lata starań
32 lata - 2022r
AMH=0.86
4 stymulacje letrozole
drożność - 04.2022
pozytywny test 08.05
10.05 - betaHCG 476
serduszko 19.05.2022
Julia na pokładzie 08.01.2023
2 pozytywny test 23.03.2024 -
Dzień dobry,
pracuję nad pracą badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
Twoją pomoc w tym badaniu będzie dla mnie bardzo cenna. Dziękuję Ci bardzo serdecznie.
https://forms.gle/9Z2f2GCsugid9aCp6 -
Agatka28 wrote:Witam, mam do sprzedania lek Fostimon 3 opakowania 😊
Chetnie odkupie: [email protected] -
Joke wrote:Cześć, mam do sprzedania lek Fostimon. Zaszłam w ciążę we wcześniejszym cyklu i nie dane było mi ich wykorzystać. Zapraszam na priv
Hej, chetnie odkupie: [email protected] -