X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Bydgoszcz 🌞💜💙💚
Odpowiedz

Gameta Bydgoszcz 🌞💜💙💚

Oceń ten wątek:
  • Chmurka88 Znajoma

Wysłany: 3 marca, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa88 wrote:
    Część, ja jestem u dr Sochy i polecam,ja jak dzwoniłam na początku miesiąca to za 2tyg juz miałam wizytę. To by było twoje pierwsze podejście do in vitro?

A wybrałaś tego lekarza, czy został Ci taki przydzielony przez klinikę? Bo tak teraz przyszła mi taka myśl, że może zapisują do lekarza, który akurat ma miejsce? 🤔

A czy na pierwszej wizycie odbywają się już jakieś badania, czy to jest tylko rozmowa? Bo tak się zastanawiam, czy to ma znaczenie w jakim dniu cyklu się zapiszę, czy to obojętne 🤔

Tak, to jest mój pierwsze pobyt w klinice, wciąż mam jeszcze nadzieję na ciążę naturalną, ale powoli dopuszczam, że różnie może być i że może się nie udać naturalnie…

U Ciebie to też dopiero początek drogi z kliniką?

• Chmurka88 Znajoma

Wysłany: 3 marca, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa88 wrote:
    Ale tu u nas cisza🤔 co tam u was dziewczyny?
    Ja juz zaczęłam stymulacje 💉 , w czwartek podgląd i zobaczymy ile będzie ✊️✊️

Doczytałam, że rozpoczęłaś już stymulację, to od jak dawna jesteś w klinice? Jesli mogę spytać . Trzymam kciuki ✊☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca, 11:06

• Nowa88 Ekspertka

Wysłany: 3 marca, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurka88 wrote:
    A wybrałaś tego lekarza, czy został Ci taki przydzielony przez klinikę? Bo tak teraz przyszła mi taka myśl, że może zapisują do lekarza, który akurat ma miejsce? 🤔

A czy na pierwszej wizycie odbywają się już jakieś badania, czy to jest tylko rozmowa? Bo tak się zastanawiam, czy to ma znaczenie w jakim dniu cyklu się zapiszę, czy to obojętne 🤔

Tak, to jest mój pierwsze pobyt w klinice, wciąż mam jeszcze nadzieję na ciążę naturalną, ale powoli dopuszczam, że różnie może być i że może się nie udać naturalnie…

U Ciebie to też dopiero początek drogi z kliniką?

Sama wybrałam tego lekarza,jak dzwonisz to się pytają do kogo chcesz. Nie ma znaczenia w którym dniu cyklu się zapiszesz,jak masz jakieś badania zrobione to weź ze sobą np kariotyp,laparoskopię, amh itp

• Chmurka88 Znajoma

Wysłany: 3 marca, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa88 wrote:
    Sama wybrałam tego lekarza,jak dzwonisz to się pytają do kogo chcesz. Nie ma znaczenia w którym dniu cyklu się zapiszesz,jak masz jakieś badania zrobione to weź ze sobą np kariotyp,laparoskopię, amh itp

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi ☺️ Jeszcze tylko o jedną rzecz chciałabym dopytać. Mówisz, że dzień cyklu nie ma znaczenia przy pierwszej wizycie, czyli podczas pierwszej wizyty nie będzie badania ginekologicznego, ani krwi, to będzie tylko rozmowa? 🤔😉

• Nowa88 Ekspertka

Wysłany: 3 marca, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurka88 wrote:
    Dziękuję za wszystkie odpowiedzi ☺️ Jeszcze tylko o jedną rzecz chciałabym dopytać. Mówisz, że dzień cyklu nie ma znaczenia przy pierwszej wizycie, czyli podczas pierwszej wizyty nie będzie badania ginekologicznego, ani krwi, to będzie tylko rozmowa? 🤔😉

Będzie badanie ginekologiczne😁 krew tez miałam robioną, na pierwszą wizytę umow się jak będziesz po okresie,a jak będziesz miała zrobić krew np w 1,2,3dc to lekarz Ci powie 😊

• Chmurka88 Znajoma

Wysłany: 4 marca, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa88 wrote:
    Będzie badanie ginekologiczne😁 krew tez miałam robioną, na pierwszą wizytę umow się jak będziesz po okresie,a jak będziesz miała zrobić krew np w 1,2,3dc to lekarz Ci powie 😊

Ok, dziękuję za odpowiedź ☺️

‹‹ 13 14 15 16 17
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ