Gameta Bydgoszcz 🌞💜💙💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa88 wrote:Część, ja jestem u dr Sochy i polecam,ja jak dzwoniłam na początku miesiąca to za 2tyg juz miałam wizytę. To by było twoje pierwsze podejście do in vitro?
A wybrałaś tego lekarza, czy został Ci taki przydzielony przez klinikę? Bo tak teraz przyszła mi taka myśl, że może zapisują do lekarza, który akurat ma miejsce? 🤔
A czy na pierwszej wizycie odbywają się już jakieś badania, czy to jest tylko rozmowa? Bo tak się zastanawiam, czy to ma znaczenie w jakim dniu cyklu się zapiszę, czy to obojętne 🤔
Tak, to jest mój pierwsze pobyt w klinice, wciąż mam jeszcze nadzieję na ciążę naturalną, ale powoli dopuszczam, że różnie może być i że może się nie udać naturalnie…
U Ciebie to też dopiero początek drogi z kliniką? -
Nowa88 wrote:Ale tu u nas cisza🤔 co tam u was dziewczyny?
Ja juz zaczęłam stymulacje 💉 , w czwartek podgląd i zobaczymy ile będzie ✊️✊️
Doczytałam, że rozpoczęłaś już stymulację, to od jak dawna jesteś w klinice? Jesli mogę spytać . Trzymam kciuki ✊☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca, 11:06
-
Chmurka88 wrote:A wybrałaś tego lekarza, czy został Ci taki przydzielony przez klinikę? Bo tak teraz przyszła mi taka myśl, że może zapisują do lekarza, który akurat ma miejsce? 🤔
A czy na pierwszej wizycie odbywają się już jakieś badania, czy to jest tylko rozmowa? Bo tak się zastanawiam, czy to ma znaczenie w jakim dniu cyklu się zapiszę, czy to obojętne 🤔
Tak, to jest mój pierwsze pobyt w klinice, wciąż mam jeszcze nadzieję na ciążę naturalną, ale powoli dopuszczam, że różnie może być i że może się nie udać naturalnie…
U Ciebie to też dopiero początek drogi z kliniką?
Sama wybrałam tego lekarza,jak dzwonisz to się pytają do kogo chcesz. Nie ma znaczenia w którym dniu cyklu się zapiszesz,jak masz jakieś badania zrobione to weź ze sobą np kariotyp,laparoskopię, amh itp -
Nowa88 wrote:Sama wybrałam tego lekarza,jak dzwonisz to się pytają do kogo chcesz. Nie ma znaczenia w którym dniu cyklu się zapiszesz,jak masz jakieś badania zrobione to weź ze sobą np kariotyp,laparoskopię, amh itp
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi ☺️ Jeszcze tylko o jedną rzecz chciałabym dopytać. Mówisz, że dzień cyklu nie ma znaczenia przy pierwszej wizycie, czyli podczas pierwszej wizyty nie będzie badania ginekologicznego, ani krwi, to będzie tylko rozmowa? 🤔😉 -
Chmurka88 wrote:Dziękuję za wszystkie odpowiedzi ☺️ Jeszcze tylko o jedną rzecz chciałabym dopytać. Mówisz, że dzień cyklu nie ma znaczenia przy pierwszej wizycie, czyli podczas pierwszej wizyty nie będzie badania ginekologicznego, ani krwi, to będzie tylko rozmowa? 🤔😉
Będzie badanie ginekologiczne😁 krew tez miałam robioną, na pierwszą wizytę umow się jak będziesz po okresie,a jak będziesz miała zrobić krew np w 1,2,3dc to lekarz Ci powie 😊 -