X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Gameta Gdynia

Oceń ten wątek:
  • Malyprosiaczek Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna87 wrote:
    a co potem?

No właśnie co dalej? Bo ja mam swojego gina, ale chodzić prywatnie do dwóch i płacić u każdego te 150 zł to troszkę dużo. Chciałabym aby dr Czech ja poprowadził. Tez tak głupio 12 tyg byc u jednego i nagle iść do drugiego

f2wlqps6jdpv4xb3.png
  • Hałasianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;)
    Byłam wczoraj u Czecha...okazuje się, że poronienie ustało ale...sie nie skończyło. Mam mnóstwo krwi w jamie macicy i to powinno sie oczyścic. Mówi że mam brac gorące kąpiele i no- spe ( nie wiem co bedzie jak to sie nie oczysci....do szpitala?:) nie mowil w sumie kazal za tydzien przyjść
    Czy to musi byc takie....;((( eh...

LAURA 3i49qps6eloijitj.png
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi się że dr Ś prowadzi tez ciąże do końca.

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • Hałasianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lena7 wrote:
    Szukasz lekarza w swoim rejonie..ja w sumie wolalabym byc caly czas u niego, ale z drugiej str. lekarze "doprowadzaja" tam do ciazy, i pewnie taka staraja sie miec idee, chociaz widzialam tam nie raz kobiety z duzymi brzuchami...
    Powiem Wam szczerze, ze moim zdaniem ( mysle ze mozecie sie ze mna teraz nie zgodzic) ale chyba tak powinno byc..to nie jest mile, "dla oka i serca", jak starasz sie latami, jezdzisz, nie ma efektow, a czasem sie wydaje ze w klinice wszystkim sie udaje , tylko nie tobie.
    zgadzam się z Tobą w 100%. Ja mam to samo jak ide ulica i co chwilę widze ciężarna...a w ciągu dnia zazwyczaj kilka i mam wrażenie , ze ktos sobie ze mnie drwi i robi to na złość;(
    tak to jest...punkt widzenia zależy od punktu siedzenia;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasi lekarze raczej tylko niepłodność leczą, inni lekarze przyjmują ciężarne z dużymi brzuchami. Ale moja opinia jest taka, że nie powinno być tam widocznych ciąż! Do Gamety przychodzą kobiety, naprawdę w złym stanie psychicznym, które zwyczajnie omijają kobiety w ciąży czy malutkie dzieci. A tu (o zgrozo) podsuwane są pod sam nos, w klinice niepłodności. Chociaż jakieś osobne piętra powinny być.

Hałasianka, kinga27.30, Malyprosiaczek lubią tę wiadomość

• lena7 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hałasowania mam nadzieję że za tydzień będzie Twoja macica oczyszczoną...myślałam że masz już wszystko za soba..a krwawisz cały czas slabo, mocno?

Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
    7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka <3
    8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn <3
  • lena7 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie! A jeszcze przychodzą z nosidełkami i malutkimi nowonadodzonymi niemowlakami..już niektóre zapomniały jak im było ciężko zajść :( ja po poronieniu nie mogłam wziąć mojej najlepszej przyjaciółki nowonarodzonej córki na ręce..rozpłakałam się i ryknelam że nie chce i nie mają mi jej wciskać na sile..ludzie nie będący w temacie nigdy tego nie zrozumieją..

Hałasianka, Czara lubią tę wiadomość

• Hałasianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lena7 wrote:
    Hałasowania mam nadzieję że za tydzień będzie Twoja macica oczyszczoną...myślałam że masz już wszystko za soba..a krwawisz cały czas slabo, mocno?
    włąśnie jestem w szoku....od wtorku nie krwawie wcale...nic....
    a on na usg widział wczoraj full krwi i sam zdziwiony
    masakra

• Hałasianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lena7 wrote:
    Dokładnie! A jeszcze przychodzą z nosidełkami i malutkimi nowonadodzonymi niemowlakami..już niektóre zapomniały jak im było ciężko zajść :( ja po poronieniu nie mogłam wziąć mojej najlepszej przyjaciółki nowonarodzonej córki na ręce..rozpłakałam się i ryknelam że nie chce i nie mają mi jej wciskać na sile..ludzie nie będący w temacie nigdy tego nie zrozumieją..
    ja mam problem z 2 latką mojej siostry;) masakra
    jak ona sie bawi i tuli a mnie rozrywa od środka
    Koleżanka chciała mnie odwiedzić teraz w wakacj a w czerwcu urodziła synka i jakoś sie wymigałam od tego...bo poroniłam bo cos tam i wymyslimam ze nie mozemy itd...
    nie udzwignęłabym tego;( smutne to ale uwazam ze ta druga strona chyba powinna to zrozumieć

• kotek87 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hałasianka wrote:
    ja mam problem z 2 latką mojej siostry;) masakra
    jak ona sie bawi i tuli a mnie rozrywa od środka
    Koleżanka chciała mnie odwiedzić teraz w wakacj a w czerwcu urodziła synka i jakoś sie wymigałam od tego...bo poroniłam bo cos tam i wymyslimam ze nie mozemy itd...
    nie udzwignęłabym tego;( smutne to ale uwazam ze ta druga strona chyba powinna to zrozumieć
    a co ja mam powiedzieć jak szwagierka urodziła tydzień temu i mieszkam teraz z 2 latka i tygodniowym chłopczykiem???masakra
    a najlepsze jest to ze gdybym w listopadzie nie poroniła to urodziłabym kilka dni przed nia....

a np bratowa urodziła w marcu tez bym wtedy rodziła gdybym nie poroniła w lipcu...a i jeszcze siostra urodziła dziewczynke w czerwcu (będę jej matką chrzestna)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 11:20

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • Justyna87 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trzy tygodnie zajmuje się siostrzeńcem. 1,5 roku ma. Cudowny chłopiec. I chyba dzięki temu mogłam choć na chwilę zapomnieć o tych smutnych wydarzeniach. Wczoraj wróciłam do Gdyni i znów wszystko wróciło... widocznie u mnie działa to na odwrót ;) choć co tydzień w sobotę dodaję sobie tydzień w którym byłabym będąc w ciąży

kotek87 lubi tę wiadomość

Hashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
    Ciąża bliźniacza- strata maj 2017
    Ciąża cud przed in vitro- strata luty 2020

ug37p07w9ytcq454.png
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna87 wrote:
    Ja trzy tygodnie zajmuje się siostrzeńcem. 1,5 roku ma. Cudowny chłopiec. I chyba dzięki temu mogłam choć na chwilę zapomnieć o tych smutnych wydarzeniach. Wczoraj wróciłam do Gdyni i znów wszystko wróciło... widocznie u mnie działa to na odwrót ;) choć co tydzień w sobotę dodaję sobie tydzień w którym byłabym będąc w ciąży
    w sumie ja też tego tak nie okazuje a nawet nie czuje wielkiej zazdrośći, dzieci sa cudowne bawie się z nimi zajmuje itp.
    pocieszam się że przyjdzie czas i na mnie :)

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • lena7 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie czułam kiedyś..po pierwszym i drugim roku nie czułam również..ale jak minelo 5 lat starań i byłam po 2 poronieniach i wydanej fortunie na coś co innym przychodzi od tak. A do tego jak bliżej mi było do 40ki niż 30, to w głowie zaczęła się rodzić panika i poczucie beznadzieji i bezsilności.

• Hałasianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak sobie myslę....o tym moim krwawieniu i zatrzymanym poronieniu
    tydzień chodze z tym w środku i nic sie nei dzieje a kazął czekać kolejny tydzień
    czy ja nie powinnam jednak isc do szpitala? przecież tam sie chcyba moze zrobic stan zapalny jakis czy nie? a ponad 2 tyg chodzic z tym to juz słabo
    dzis jest 1.5 tyg od tegoo pierwszego krwawienia

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hałasianka a robił Ci usg dowcipne? Moze po tym sie ruszy, nospa tez powinna pomoc. A nie jestes zestresowana? Moze stres troche przyblokowal?

• Hałasianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannanml wrote:
    Hałasianka a robił Ci usg dowcipne? Moze po tym sie ruszy, nospa tez powinna pomoc. A nie jestes zestresowana? Moze stres troche przyblokowal?
    robił tydzień temu własnie jak byłam w 4 dniu krwawienia ( i zaraz po wizycie przestało az do dzisiaj;) haha dziwne
    nie wiem juz co....wezmę tą no-spe dzis
    czytałam tez żeby pić herbatkę z liści malin może to coś da ( kurde nie chce łyczeczkowania)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorace kapiele i nasiadowki tez cos moga pomoc. A moze kieliszek lub dwa czerwonego winka? Przyspieszy krazenie i od razu sie wszystko rozluzni ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A beta hcg już 0 wynosi?

• Hałasianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czara wrote:
    A beta hcg już 0 wynosi?
    no właśnie pójdę z rana sprawdzić

• Hałasianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannanml wrote:
    Gorace kapiele i nasiadowki tez cos moga pomoc. A moze kieliszek lub dwa czerwonego winka? Przyspieszy krazenie i od razu sie wszystko rozluzni ;)
    no własnie winko słabo ..piłam w weekend ale nic;( musze chyba wszystko ona raz

‹‹ 98 99 100 101 102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ