Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzenka85 wrote:Ja już po wizycie, wszystko ok, dziecko ma 9,5 cm, raczej dziewczynka
mogę już ćwiczyć ale bardzo delikatnie i zielone światło na przytulnie
Marzenka, super!
Jako, że uwielbiam podsumowania, to nie mogę się powstrzymać, żeby i tu nie zrobić listyDobrze, czy coś pokręciłam?
AnnMari, Aśka - chłopcy
Hana, Marzenka - dziewczynki
Kinga - wstydniś/aAnnMari, Marzenka85, kinga27.30 lubią tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Eszkilu wrote:4me dla maluszka dr Brodzicki! Ciężko się do niego dostać, ma długie terminy. Dobry jest też dr Marek, przyjmuje w Browarze we Wrzeszczu. My byłyśmy i naprawdę zna się na rzeczy.
Hałasianka lubi tę wiadomość
-
Lenonki wrote:Marzenka, super!
Jako, że uwielbiam podsumowania, to nie mogę się powstrzymać, żeby i tu nie zrobić listyDobrze, czy coś pokręciłam?
AnnMari, Aśka - chłopcy
Hana, Marzenka - dziewczynki
Kinga - wstydniś/a
Lenonki, Marysia, Pini, 4me - chłopaki
Gameta Gdynia od 2016 r. -
4me wrote:U Brodzickiego byli. Chca sprawdzic opinie u drugiego bo ta pierwsza jest lekko podlamujaca. Dziekuje!
4me lubi tę wiadomość
LAURA -
Eszkilu wrote:Lenonki, Marysia, Pini, 4me - chłopaki
AnnMari, Aśka, Lenonki, Marysia, Pini, Ciasteczko, 4me - chłopcy
Hana, Marzenka, Hałasianka - dziewczynki
Kinga - czekamy
Anovi, Bazylkove, Agm no ciekawe do której grupy dołączycieAśka32, Ciasteczko777, Marzenka85, HanaMontana, Anovi, StaraczkaNika, Marysia90, AnnMari, Pini lubią tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Marzenka dzieweeeewczynka achhhhh
super
Hałasianka to myślałam, że po jakims tyg od rozpoczęcia prenatalu Ci to wyszło, dobra odstawiam dziś, zobaczę co się zadzieje do pon do wizyty u Ś
Hej MZPowodzenia i trzymam kciuki && Sikaniec u mnie akurat wyszedł 4dpt... także tego...
ale ten mój Hal to dzik więc nawet jakby nie wyszedł to się nie stresuj
Marzenka85 lubi tę wiadomość
starania od 09.2016 Gameta Gdynia
18.07.2018 - 2 ICSI
FET 05.10.2018 5dniowca - beteczki: 8dpt - 121,7; 10dpt - 299,4 ; 20dpt - 9491
FET 21.10.2020 - 9dpt 119 😍 -
nick nieaktualny
-
bazylkove wrote:Super wieści, a co ćwiczysz?
Anovi lubi tę wiadomość
-
cześć Dziewczyny. Jestem po wizycie u dr Suchanek. Tak jak wspomniałyście komórek NK mam za dużo, w związku z tym muszę powtórzyć badanie i jeśli wartość wciąż będzie większa niż 12% muszę włączyć encorton na 4 tygodnie i wtedy kontrola. Dodatkowo podejrzenie choroby Addisona- Biermera i przepisana wit. B12 domięśniowo. Białko S wyszło w dolnych granicach. Póki co nie podchodzimy do kriotransferu.
Gratulacje dla wszystkich powyżej, którym się udało:)
pozdrawiam -
nick nieaktualnyA masz zgodę na basen? Ja niestety dostałam zakaz x2.. za duże ryzyko infekcji i bardzo mnie to smuci bo planowałam chodzić (mam basen blisko plus w młodości trenowałam pływanie). Przed ciąża zapewne ćwiczyłaś regularnie - bo jeżeli nie to też nie szalej teraz - jeżeli boisz się tyć to sugeruję dietetyka i ułożenie zbilansowanej diety. Dla mnie temat ważny bo ja nie mogę utyć, a lekarze sami są w szoku, że tak trzymam
przyznam że jak schudłam już w ciąży to aż mi lżej biegać po schodach, w ogóle brzuch mi nie przeszkadza (w ogóle ledwo co się zmienił) buty zawiązuje stojąc prosto itp. Mam lepsza kondycję niż przed IVF
Eszkilu -myślałam, że to ma być lista nowych brzuszków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 12:47
Lenonki lubi tę wiadomość
-
mz wrote:Hehehhe dziewczyny jesteście super szalone, właśnie wróciłam z bety.. cała obsrana po pachy, ale czekam na wynik
mz lubi tę wiadomość
-
mz wrote:Hehehhe dziewczyny jesteście super szalone, właśnie wróciłam z bety.. cała obsrana po pachy, ale czekam na wynik
A gdzie robilas? Nie jestes z 3-miasta z tego co zrozumialam? Trzymam kciuki! Kiedy wyniki?mz lubi tę wiadomość
Gameta Gdynia od 2016 r. -
Mz kciuki!
Ja też czekam na zielone światło żeby wrócić do jogimz lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Ciasteczko tak mam zgodę na basen, Nawet bardziej na basen niż na jakiś fitness. Przed ciążą ćwiczyłam ale nieregularnie i bardzo dużo chodziłam na pieszo, brakuje mi teraz ruchu. Weszłam dziś ba wagę u Ś i przerażenie bo 8 z przodu.... Masakra jakaś
Super i podziwiam , że trzymasz wagę. A polecasz jakiegoś dietetyka? -
nick nieaktualny
-
mz wrote:Mieszkam 200km od 3miasta, robiłam w laboratorium u siebie, wynik za około 3h..
trzymam kciuki!!
Ja też czekam na wyniki krwi, ale u mnie estradiol. Cała w nerwach, bo jutro o 8:40 mam wpisaną IUI u dr Śmz lubi tę wiadomość
Starania od lutego 2018r.
30.05.2018 ocena drożności jajowodów (HyCoSy): P -, L +
04.07.2018 IUI
02.02.2019 IUI
Punkcja- pobrano 12 komórek, 8 zapłodnionych, 4 zarodki
23.09.2019 transfer 1 zarodka 5.1.1
20.10.2019 transfer 1 zarodka 5.1.1
8dpt beta 97,5
10 dpt beta 241,5 prog 82
12 dpt beta 525
15 dpt beta 1348
19 dpt beta 8847, prog 178