Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cb39b1f4ac2.jpg
Haaaaaaaaallll
Dr stwierdził, że bardzo dobre imię
Halix siedział pupą do świata, zaprezentował wszystkie organy wewnętrzne, pępowinę, dr pomierzył brzunio, nogi, ręce i stwierdził, że wszystko w jak najlepszym porządku, jak dziecko dorośnie to obstawia potężny rozmiar butanie stwierdził żadnych nieprawidłowości, rośnie jak na drożdżach
nie pokazał tylko profilu za bardzo ale dr oglądał go już 2 tyg temu podczas wizyty więc stwierdził, że wystarczą tym razem usteczka bez odchyleń
Pytałam też o ten nieszczęsny hydrokortyzon i dr stwierdził, że jak będzie bardzo swędziało to mam smarować miejscowo i nie ma prawa zaszkodzić, także kupiłam i w chwilach kryzysu posmaruję bo rozprzestrzeniło mi się to meeeeega, na całe ręce i już mam też na nogach.
To buziaczki od Hala Cioteczki :*
P.S. waży 460g czyli blisko 90centylaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 19:06
Lenonki, Ciasteczko777, AnnMari, HanaMontana, bazylkove, Marzenka85, lena7, Justyna87, kinga27.30, agm lubią tę wiadomość
starania od 09.2016 Gameta Gdynia
18.07.2018 - 2 ICSI
FET 05.10.2018 5dniowca - beteczki: 8dpt - 121,7; 10dpt - 299,4 ; 20dpt - 9491
FET 21.10.2020 - 9dpt 119 😍 -
taaaa no ja to bardzo, 161 w kapeluszu
M ma prawie 190 więc chyba idzie w ojca
o ile plemników lub komórek nie pomylili
taki czarny żarcik
Lenonki, Marzenka85 lubią tę wiadomość
18.07.2018 - 2 ICSI
Haaaal
Jaka stópka
Dziewczyny jestem taka zadowolona dzisiaj , nie dość, ze nie boli mnie już w pachwinie, to udało mi się kupić kosz mojżeszaW końcu wzięłam Kinder Valley nowy, ale po dobrej cenie.
Aśka32, Lenonki, Hałasianka, lena7, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Hałasianka wrote:Właśnie mój portfel uszczuplil się o 1100 zł na laktator i 150 zł na gorset do karmienia z medeli. Boli.... Ale.... Wszystko dla dziecka
) eh.....
-
Aśka32 wrote:taaaa no ja to bardzo, 161 w kapeluszu
M ma prawie 190 więc chyba idzie w ojca
o ile plemników lub komórek nie pomylili
taki czarny żarcik
noga mega haha
My też żartujęmu ciągle że ja się urodzi brudny to przez invicte bo dużo hindusow tam było. Ale mój M ma wprawe bo 1 córka nie jego więc będzie kochał jak swoje haha. Zwłaszcza że po zdj z usg cała moja rodzina widzi podobieństwo do mojego ojca i siostry a co zarazem idzie do mniehaha
P. S Asia czyli ten prenatal odstawiony jednak nic nie dał i idzie to dalej?(ale lipa
Lenonki, Aśka32 lubią tę wiadomość
LAURA -
4me wrote:Czyli jednak medela swing na dwie piersi? Ja tez caly czas mysle o swing na jedna piers bo byl orze fajny przy piereszym dziecku i uratowal mi karmienie. ale zaczelam sie zastanawiac tez nad tym na L co Ty pisałaś. Jakis konkretny powod, czemu sie nie zdecydowalas?
Idę do niej w czwartek na szkolenie, chce żeby mi pokazała co i jak.4me lubi tę wiadomość
LAURA -
Hałasianka wrote:Gratulacje
noga mega haha
My też żartujęmu ciągle że ja się urodzi brudny to przez invicte bo dużo hindusow tam było. Ale mój M ma wprawe bo 1 córka nie jego więc będzie kochał jak swoje haha. Zwłaszcza że po zdj z usg cała moja rodzina widzi podobieństwo do mojego ojca i siostry a co zarazem idzie do mniehaha
P. S Asia czyli ten prenatal odstawiony jednak nic nie dał i idzie to dalej?(ale lipa
Niestety idzie dalej, już myślałam że będzie się poprawiało a to gówno się rozłazi
Ann piękny ten kosz i cena z wyposażeniem bardzo zachęcająca
18.07.2018 - 2 ICSI
Aśka32 wrote:Hihihihi Hałasianka ja nawet czarne będę kochać jak swoje
Niestety idzie dalej, już myślałam że będzie się poprawiało a to gówno się rozłazi
Ann piękny ten kosz i cena z wyposażeniem bardzo zachęcającaLAURA -
BTW mam od 2 dni chyba skórcze braxtona. H.
Wiem że to normalne itd ale oczywiście z moim... Ciśnieniem że muszę doczekać jeszcze 3 tyg i dojechać do Łodzi już się boję.
A dziś stałam cały dzień przy kuchnimoże od tego. Zauważyłam to wieczorami ogólnie spinanie brzucha i skórcze w dole macicy jak na okres.
Lenonki, Marysia macie też tak?LAURA -
Aśka dzięki
ja wzięłam wiklinowy, bo akurat taki był .
Dokładnie taki :
https://archiwum.allegro.pl/oferta/wiklinowy-kosz-mojzesza-kinder-valley-bialy-wafle-i6723086436.htmlAśka32, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Ann ten mi się najbardziej podobał
zobaczę jak nam z Halem będzie się układać, planuję łóżeczko dostawne i dostałam kokon po synku znajomej choć takie piękne kosze bardzo kuszą
18.07.2018 - 2 ICSI
Asia no stopeczka pierwsza klasa! Fajne zdjęcie!
Nowe warunki transferu jak najbardziej nowepapcie ważące jak piórko,. spadały mi co krok jak szłam na fotel
A w ogóle to dzwonili do mnie dwa dni wcześniej, że muszę być już przed dwunastą ( transfer 14.00) na badanie progesteronubo laboratorium od 12.00 nieczynne
no to zwiedziliśmy znowu stare kąty
piękna pogoda była, więc nie było źle. I w ogóle pierwszy raz doświadczyłam procedury badania proga przed transferem. Że
Aaa i prolutex muszę sobie aplikować pierwszy raz..Was też tak szczypie miejsce wkłucia?
Kurcze wiecie co.. zawsze po transferze leżałam i gnilam .. ruszałam się prawie wcale, a teraz to łapie się na tym że kompletnie zapominam...z małą dziś szalałam, i sama się ganilam po chwili, że muszę uważać. Teraz się obudziłam, bo kimnelam sobie ( chyba po tym relanium) i już czuję, że pewnie nie zasne do.1.
Tak, tak Lenonki..czas zleciał jak z bicza strzelił! Moja mysz będzie miała rokAśka32, Lenonki, kinga27.30 lubią tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
niestety prolutex to złooooo, współczuję Lena ale co poradzisz jak nic nie poradzisz, wszystko dla dziecka
niezmiennie trzymamy z Halem mocno kciuki
lena7 lubi tę wiadomość
18.07.2018 - 2 ICSI
nick nieaktualnyLena
kciuiiiiiiki - i wytrwałości w zastrzykach
Aśka - No cudna stopka - gratuluje zdrowiutkiego i dużego Hala!
Ann - bardzo fajny kosz - to na noc będzie też służyć ? Masz też stojak??
Czy któraś z Was kupuje przewijak na łóżeczko? Gdzie będziecie trzymać przybory do przewijania ?Aśka32 lubi tę wiadomość
-
Aśka ja na początku chciałam łóżeczko dostawne, ale doszłam do wniosku, że bardziej zależy mi mobilności , a do spania kupiłam kokon Sleepyhead , ciekawe czy wart swojej ceny
Jak widać mam piękne plany, oby nasz Synuś zechciał skorzystać z tych luksusów
Ciasteczko dzięki, kupiłam razem ze stojakiem-bujakiem. Łóżeczko też mam w planach
Ja chciałam kupić przeiwjak na łóżeczko. Są takie fajne kosze lub organizer można zawiesić . Mi się takie podobają :
https://allegro.pl/oferta/przybornik-organizer-torba-do-lozeczka-dzieciecego-7231264930Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 23:46
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Hałasianka, skurczy BH ani razu nie miałam. Jedynie brzuch mi się napina co jakiś czas. W mojej szkole rodzenia mogę chodzić raz w tygodniu na bezpłatne ktg i chyba przejdę się z ciekawości, choć wątpię, żeby cokolwiek się tam działo.
Ciasteczko, jeśli łóżeczko będzie stało koło komody, to na niej możesz trzymać potrzebne rzeczy, albo tak jak radzi Ann, organizer i/lub kosze np. takie z ikei https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30199283/
Dziewczyny, kupowałyście smoczek Avent Soothie albo butelke Habermana z Medela?Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Hałasianka wrote:Rozmawiałam z tą jedyną certyfikowana doradca laktacyjna z Gdyni Ania bulczak i mowila że jeżeli już to tylko medela. Ten L nie ma takiej mocy. Ja w ogóle zaszalamam i kupiłam ta medela freestyle. Zobaczymy....
Idę do niej w czwartek na szkolenie, chce żeby mi pokazała co i jak.Hałasianka lubi tę wiadomość