Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEszkilu wrote:Ciasteczko, jak byłby problem z przepływami, ilością wód czy łożyskiem, to może moglaby zapalic sie jakas pomaranczowa lampka... A w Twoim przypadku wyglada wszystko bardzo dobrze, a ze Synek odrobine mniejszy (wg mnie mimo wszystko jest o.k., znacznie powyzej 10 centyla!) to taka jego uroda. Nadrobi po porodzie. Poza tym, nigdy nie wiemy, jakiej wielkosci dziecko sie urodzi... Te pomiary maja margines bledu +/- 500g.
dr mnie pocieszyła, że łatwiej będzie urodzić
a sądzisz że to prawda odnośnie wagi dziecka a rodziców? No zobaczymy ... grunt że przepływy dobre - bardzo dokładnie to sprawdzała.
Cały czas biorę acard 150 i mam odstawić dopiero 36+1.. czy któraś z Was tak długo brała ? -
Ciasteczko777 wrote:Dziękuje Eszkilu. To jednak spory margines jest - oby tylko nie był na minus
a sądzisz że to prawda odnośnie wagi dziecka a rodziców? No zobaczymy ... grunt że przepływy dobre - bardzo dokładnie to sprawdzała.
Cały czas biorę acard 150 i mam odstawić dopiero 36+1.. czy któraś z Was tak długo brała ?
Ciasteczko jak ten czas leci. Ani sie obrocimy a ty bedziesz po porodzie
Luty 2018-laparoskopia, usuniety 6cm potworniak z czescia jajnika
30.05.18 I 29.06.18- 😥, 28.08.18-3 UIU Odwolana za slabe nasienie
13.09.18 - odwołany start z IMSI - torbiel
I IMSI 08.10.18
transer 8B I 7B )😢
crio 26.11 - 2BB - cb
II IMSI krotkie- 0 zarodkow
III IMSI z KD luty 2019
04.03.19- FET KD (9A I 9B) -.cb
14.05.19- FET 2 bla(AZ)-😢
Wrzesien 2019- FET KD 4 A 😢
12.11.19- Fet AZ4 BB cb
16.12.19- AZ 6.1.1 (:
5dpt-10,1 8dpt- 51,1, 11 dpt- 154,1, 14 dpt- 649,1,17 dpt-2290 pecherzyk 7 mm, 23 dpt-13900, 26 dpt ❤+ krwiak 7 tydzien * 💔
20.03.20 - AZ 6.1.1 cudzie trwaj
badania nieprawidlowosci:Allo- z partnerem 38 % i z dawcą 15%, Ana 1 I 2i 3 dodatnie,MTHFR 6777C-T układ hetero,PAI- 1 układ homo -
nick nieaktualny
-
Ciasteczko777 wrote:Dziękuje Eszkilu. To jednak spory margines jest - oby tylko nie był na minus
Cały czas biorę acard 150 i mam odstawić dopiero 36+1.. czy któraś z Was tak długo brała ?
Z ta waga, bardzo często tak jestŁatwiej urodzić - fakt, i mniej komplikacji przy porodzie dla Ciebie.
Acard brałam do dnia porodu... Tzn. planowane odstawienie bylo na 37+6, a Ula urodziła sie 37+5. Przez cc. Obyło się bez komplikacji
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
Gameta Gdynia od 2016 r. -
Kinga, to teraz zestaw 3n, czyli Netflix+net+nieróbstwo
Będzie dobrze, mi w 13 tc dr S tak nawijał, że jaby coś to pędem na IP, i że mam się zaprzyjaźnić z jakimś szpitalnym ginem, żeby w razie W ktoś się mną dobrze zajałA potem co? Próby wywołania porodu w 42 tygodniu!
Ciacho, teraz to już za chwilę będziesz tulić synia, więc koniec z zamartwianiemMoim zdaniem wagę ma bardzo dobrą, a sama wiesz, że USG zwykle zaniża.
Iga, przykro mi. Trzymam kciuki, żeby się do Ciebie uśmiechnęło słoneczko. Na wiosnę byłoby stosownie, nie uważasz?
A u nas cudowna monotonia i póki co cieszę się brakiem atrakcji. Łusia wytrwale trenuje przewrotki na brzuch, ale jeszcze jej słabo idzie. Za szybko mi to dziecko rośnie... nie nadążam się napatrzećCiasteczko777, kinga27.30, Marysia90, Lenonki lubią tę wiadomość
-
Wyniki męża ok
więc czekam na @ i startujemy z inseminacją
Ciasteczko777, AnnMari, Eszkilu, agm, Aśka32, Marzenka85, lena7, HanaMontana, kinga27.30, Lenonki lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
Ciąża bliźniacza- strata maj 2017
Ciąża cud przed in vitro- strata luty 2020
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny!! W takim razie umawiam sie do dr. Mezyk
Eszkilu u mnie wszystko ok, oprócz mdłości oczywiście:) poza tym czuje się dobrze, prowadzę ciążę u Ś. odpusciłam to kombinowanie na NFZ. Właśnie dziś mam wizytę, także zobaczmy co tam nowego się dzieje
Eszkilu lubi tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:Dzieki dziewczyny!! W takim razie umawiam sie do dr. Mezyk
Eszkilu u mnie wszystko ok, oprócz mdłości oczywiście:) poza tym czuje się dobrze, prowadzę ciążę u Ś. odpusciłam to kombinowanie na NFZ. Właśnie dziś mam wizytę, także zobaczmy co tam nowego się dzieje
Daj znać po wizycieCiekawe, jak tam dr Ś... Troche już tęskno czasem
Zola jak się czujesz? O której jutro wizyta?
-
Dawno nie było tu łobuzULI!
Znalazlam sposob, zeby zjadła! (obserwowała koty, w końcu jak próbowała dorwać się do ich misek, dałam jej własną:Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 22:04
Aśka32, AnnMari, Marzenka85, Justyna87, bazylkove, Ciasteczko777, lena7, HanaMontana, 4me, Lunitari, kinga27.30 lubią tę wiadomość
Alicja ja właśnie po badaniu prenatalnym u dr Męzyk😀 bardzo miła, sympatyczna i super podejście.
A u nas wszystko w porządku, dobrze rozwinięte i na swoim miejscu, tak się cieszę i kamień z serca spadł 😀☺️ Maluszek ma 65,1 mm, rośnie jak dziki 🤣 i termin porodu skrócił się z 6 na 3 październik 😉 Póki co za bardzo nie wiadomo czy dziewczynka czy chłopczyk ale pani dr powiedziała, że jakby miała wróżyć to pałka jest 😀Aśka32, Eszkilu, AnnMari, Marzenka85, Ciasteczko777, lena7, HanaMontana, Lunitari, kinga27.30, Lenonki lubią tę wiadomość
-
agm wrote:Alicja ja właśnie po badaniu prenatalnym u dr Męzyk😀 bardzo miła, sympatyczna i super podejście.
A u nas wszystko w porządku, dobrze rozwinięte i na swoim miejscu, tak się cieszę i kamień z serca spadł 😀☺️ Maluszek ma 65,1 mm, rośnie jak dziki 🤣 i termin porodu skrócił się z 6 na 3 październik 😉 Póki co za bardzo nie wiadomo czy dziewczynka czy chłopczyk ale pani dr powiedziała, że jakby miała wróżyć to pałka jest 😀
Wow! Ale super! Kamien z serca, co? Dr Mezyk dzieki temu, ze jest taka „kumpela”, wszystko jest latwiejsze do zniesieniaAha, i jak ona cos juz „wrozy” to zazwyczaj sie sprawdza
Noo ja czekam na inne dzieciaczki! Szymek, Franek, Łusia, może jakieś fotki
agm, HanaMontana lubią tę wiadomość
Cały czas biorę acard 150 i mam odstawić dopiero 36+1.. czy któraś z Was tak długo brała ?LAURA -
Eszkilu wrote:Hałasianka, takie torbielki to skontrolowałabym najwcześniej za 2-3 miesiące. Wczesniej nie ma sensu, moga sie nie wchlonac do tego czasu. Poza tym za 2-3 miesiące można też ocenić inne parametry, które ciezko u noworodka.
Pracuje w innej przychodni, moge Ci dac namiary na priv!
Kinga, wiem, że to nierealne, ale wyśpij się i wysłuz innymi na zapas. Po porodzie bedziesz sobie wdzięcznaJulka widać, ładnie rośnie! Super!
Alicja Co u Ciebie? Dobrze się czujesz? Prowadzisz ciążę u Ś? Jak wyżej, polecam dr Mężyk w Gamecie. Ja też patrzę na sprzęt, aktualnie najlepszy z możliwych (GE Voluson e10) stoi w Gamecie, Medicorum w Kosakowie i u prof Świątkowskiej we Wrzeszczu. Popatrz też na Medicorum, niektórzy specjaliści pokrywaja sie z Gametowymi.
Lenonki Dawaj częściej relacje jak Ci się uda, wszyscy się martwimy o Was, jak nic nie piszecie! Fajnie, że nie było zmiany antybiotyku. A miał jakieś jeszcze badania? Dzielny Bruno) dzięki 😘
LAURA -
AnnMari wrote:Kinga duża Dziewczynka już
odpoczywaj dużo , i tak podziwiam, że tak długo pracowałaś.
my jesteśmy na etapie remontu i końca nie widać. O praniu i prasowaniu nawet nie myślę tyle jest kurzu.
Dobrze, że zastreczowałam sobie wózek i kołyskę bo nie wiem jakbym to doprała.
Marzenko zazdroszczę kosza idobry zakup na pewno będziesz zadowolona.
-
Marzenka jaw końcu kupiłam kołyskę wiklinową Kinder Valley
Shnuggle jest zdecydowanie dłuższy , ale jak ja szukałam to wszystkie ogłoszenia albo nieaktualne po chwili od dodania albo cena z kosmosu. Także miałaś szczęście
Eszkilu - Ula przesłodka - a jakie ma brwiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 18:41
-
nick nieaktualny