Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ojej, Ciasteczko, Ty już na ostatnich nogach! Czujesz jakieś oznaki zbliżającego się rozwiązania?
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
Ciasteczko, ja urodziłam wlasnie w 37+6 😀 Dobrze, że czop odchodzi i coś sie powoli rusza, ale niech mały jeszcze kilka dni posiedzi. Na jakim imieniu stanęło? Ile maluch wazy?
Halasianka, hehe faktycznie kurczak ładnie podtuczony. Śliczna dziewczynka 😊 Widać, że mama ją stroi 😉
My byliśmy u pediatry. Kataru praktycznie nie ma, tylko jest obrzęknięta śluzówka, wiec mamy nawilżać nosek. Przy okazji wzięliśmy receptę na szczepionki i w piątek idziemy na kłucie. Dziewczyny, stosujecie nawilżacze powietrza?Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
nick nieaktualny
-
Lenonki wrote:Ja jestem głęboko wierząca... w poczasiaki 😁
Nie nastawiam się... byłam na siłowni, pocwiczylam trochę i po zaczął się delikatny ból brzucha po lewej stronie zawsze jak przed okresem od tej endometriozy...1cs: Synek 07.2014, cc
Starania o rodzeństwo od 07.2015
01-05.2019 - 3x IUI
05.2019 IVF start, krótki protokół, transfer odroczony, mamy 1❄️
07.08 FET blastki 4AB 😢
04.09 CRIO-ICSI 6 komórek
09.09 ET wczesnej blastki 2 😢
Koniec walki -
Lenonki wrote:Ciasteczko, ja urodziłam wlasnie w 37+6 😀 Dobrze, że czop odchodzi i coś sie powoli rusza, ale niech mały jeszcze kilka dni posiedzi. Na jakim imieniu stanęło? Ile maluch wazy?
Halasianka, hehe faktycznie kurczak ładnie podtuczony. Śliczna dziewczynka 😊 Widać, że mama ją stroi 😉
My byliśmy u pediatry. Kataru praktycznie nie ma, tylko jest obrzęknięta śluzówka, wiec mamy nawilżać nosek. Przy okazji wzięliśmy receptę na szczepionki i w piątek idziemy na kłucie. Dziewczyny, stosujecie nawilżacze powietrza?chciaz rączki i nóżki nadal jak patyczki
A na co szczepisz teraz Lenonki? Na co receptę bierzecie? Tylko na pneumokoki 13 dodatkowo cyz całość 5w 1?LAURA -
Lenonki wrote:Ciasteczko, ja urodziłam wlasnie w 37+6 😀 Dobrze, że czop odchodzi i coś sie powoli rusza, ale niech mały jeszcze kilka dni posiedzi. Na jakim imieniu stanęło? Ile maluch wazy?
My byliśmy u pediatry. Kataru praktycznie nie ma, tylko jest obrzęknięta śluzówka, wiec mamy nawilżać nosek. Przy okazji wzięliśmy receptę na szczepionki i w piątek idziemy na kłucie. Dziewczyny, stosujecie nawilżacze powietrza?dla mnie jest najpiękniejsza woadomo
P. S mam dużo szarych i białych ciuszków podobają mi się ale dokupuje różowe bo... Ona ma twarz mojego M.... Male ksero i już w szpitalu mówili jaki ładny chłopiec więc jak ja jeszcze ubiore w takie kolory to.... Haha. Się wkurzam potem)
LAURA -
To teraz kolej na ostatniego członka trójcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2019, 15:22
Ciasteczko777, Aśka32, Lunitari, Puchatek, Izka37, Marzenka85, Hałasianka, Eszkilu, HanaMontana, agm, tupciu, Anovi, Justyna87, Lucky1, Marysia90 lubią tę wiadomość
PCOS + IO
03.2019 👶
03.2021 👶 -
nick nieaktualny
-
Hałasianka wrote:Dzieki Lenonki
dla mnie jest najpiękniejsza woadomo
P. S mam dużo szarych i białych ciuszków podobają mi się ale dokupuje różowe bo... Ona ma twarz mojego M.... Male ksero i już w szpitalu mówili jaki ładny chłopiec więc jak ja jeszcze ubiore w takie kolory to.... Haha. Się wkurzam potem)
Szczepimy 6w1, Rota i pneumokoki 13.PCOS + IO
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Lenonki wrote:Hahaha to mi sie kilka razy zdarzyło, że ktoś obcy na ulicy mówił, że ładna dziewczynka 😂 Na zdjęciach tak tego nie widać, ale Misiek ma taki mały ten pyszczek, że w czapce faktycznie może wyglądać jak dziewczynka. I u nas to samo co u Was, czapka i kombinezon białe 😉 Takze uzupełniają się te nasze dzieciaki 😀
Szczepimy 6w1, Rota i pneumokoki 13.)
Alen faktycznie jets taki słodziutki i ma delikatna buzke. Śliczny mega) uśmiechnięty pyszczek
A to 6 w 1 musicie kupić sami pneumokoki tylko czy wszystkie? Nam w przychidni mówili że wszystkie są te same a dokupić można tylko lepsze pneumokoki 13LAURA